.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Приятели :(

Здравей те .. Из към съвет как да се променя искам всички да започнат да ме харесват а не да ми се подиграват и да почнат да ме търсят да излез на със тях.Чял живот ми се подиграват всички искам това да спре ако някой е имал моя проблем нека да сподели как се е справил или дайте ми някакви напътствия . Мерси за съветите знам че няма да ме разочаровате тук са само добри хора . Smile
    Изправи се и се бори... Живей със сърцето си...!!

Мега фен Аватара на Colouring
    Не можем ние да ти кажем какво да правиш,за да спечелиш хората.Сам се осъзнай какво не ти е наред и потърси причината,поради която другите те отбягват.Не вярвам всички да го правят без никакво обяснение..
    Плюс това никога,ама никога няма да накараш всички да те харесват.Всеки си има и приятели,и хора,които не го харесват.Въпросът е ти да се харесваш,за да може и останалите да го правят.Не можеш да се промениш от днес за утре.Пък и за да искаш промяна,трябва да знаеш какво точно в теб има нужда от такава.
    Иначе... бъди по-социален.Лесно е на думи,но всъщност това е единствения съвет,който мога да ти дам.Защо чакаш те да ти се обадят?Вдигни телефона и звънни на някой,излезте,забавлявайте се,утре той ще ти се обади.
    Подигравките наистина много убиват самочувствието,но не се оставяй да го стъпчат напълно.Просто се опитвай да не им обръщаш толкова внимание.Помисли,че трябва да си пълен инфантил,за да се подиграваш на някой друг,като знаеш,че и ти не си перфектен..Отвърни им другия път,недей да стоиш и да приемаш с наведена глава подигравките по твой адрес.

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Погледни си подписа.
    Няма как всички да те харесват, винаги ще има такива, които няма да ти се кефят.
    Не позволявай да ти се подиграват. Колкото повече търпиш, повече ще се влошава положението.
    Колкото до приятелите - запиши се на някакъв спорт/курс, към който имаш интерес. По тоя начин ще се срещнеш с хора, с които имате нещо общо и е много вероятно да си допаднете.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Няма как да накараш абсолютно всички да те харесват и да те търсят непрекъснато да излизате и т.н.. Винаги има човек , който няма да те хареса. Всеки с вкуса си.

А за какво толкова "цял живот" ти се подиграват ?

И да , промяната я направи , заради самия себе си , не заради другите. Тогава няма смисъл от нея. А най - важното е започни да се приемаш и харесваш и ти самия. Вдигни си самочувствието. Нали знаеш , хората те приемат такъв , какъвто ти сам си се приемаш.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Няма как да накараш абсолютно всички да те харесват и да те търсят непрекъснато да излизате и т.н.. Винаги има човек , който няма да те хареса. Всеки с вкуса си.

А за какво толкова "цял живот" ти се подиграват ?

И да , промяната я направи , заради самия себе си , не заради другите. Тогава няма смисъл от нея. А най - важното е започни да се приемаш и харесваш и ти самия. Вдигни си самочувствието. Нали знаеш , хората те приемат такъв , какъвто ти сам си се приемаш.
    цял живот - не повече от 13.

хубаво ти се каза, че не може абсолютно ВСИЧКИ да те харесват. ако не си ти, а сложиш маска, след време хората ще опознават и харесват само нея, а ти ще усетиш тежестта и.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на fenasf
    Тогава престани да си дебил.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Град
    Видин
    Ам аз до преди три месеца бях същата, аз понеже съм срамежлива, свита и затворена в себе си. Нямах много приятели и ми се подиграваха често. Преди около три месеца си загубих клю4а от вкъщи, а вкъщи нямаше никои и трябваше да остана навин поне до 8.30 вечерта. (аз съм на 13 и още се размотавам пред блока естествено). И нема кво да правя апред блока има пейки и деца аз седнах при тях. Аз ги познавам 6тот учиме в едно и съ6то даскало а и пове4ета са колкото мен големи. И се заприказвахме те не са ме обиждали, а си говорихме като нормални хора и кат видяха 4е не съм задръстена, както изглежда кото вървя по коридорите в даскало. И ве4е секи ден ме викат да излизам с тях. Мога да кажа 4е имамам около 12 нови приятели.
    Така 4е моя съвет бутай се при тях дори и да те обиждат седни в тяхната компания говори за кво си говорят хората. Посмейсе се и няма да се стеснява6 а си говори

Град
    Русе
    ^ Струва ми се , че не знаеш точното значение на думата "приятелство". От няколко разговора няма как да са се изградили въпросните "12 нови приятелства". Да не говорим , че това , че излизате всеки ден не означава непременно "добро приятелство".

Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Не съм дебел

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от fantomazZ
    Не съм дебел
    Дебел и дебил са съвсем различни неща.
    Та , всичко си зависи от тебе , момче. Вдигни си самочувствието , защото най - вероятно проблемите ти изникват точно заради него. Започни да излизаш с хората , да се запознаваш с други , бъди по - общителен. С това самосъжаляване нищо няма да постигнеш , нито пък с това седене пред компютъра. Излез навън , поразходи се. Бъди по - уверен в себе си. Не се притеснявай да изразяваш собственото ти мнение.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Бе и аз така доста време бях, ама откакто спря да ми пука май точно се пооправиха нещата. А и щото взех, че пораснах малко и тия, дет ми се подиграваха поспряха.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Голям фен
    Абе дете я се осъзнай ! Ако някой не те харесва каквато си ,тогава има ли смисъл ..
    Девизът ми : Ако света ти обърне гръб , то и ти обърне гръб на света !!
    Изобщо да не ти пука ! Зимаш си куче и почваш да го разхождаш (може да ти звучи тъпо ама кучето никога няма да те предаде ) . И си оправи самочувствието ,че ше се караме ! Живота е пред теб !
    Или всичко или нищо .

Мега фен Аватара на Chacho
    Трололо
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на skate
    иха адския подпис чачо

Благодаря ви

Град
    in Middletown.. ^^
    Не съм дебел
    Правиш ли разлика.. ??
    Liar Liar, don't cry on my shoulder ...

Цитирай Първоначално написано от differenTgiirL
    Не съм дебел
    Правиш ли разлика.. ??

Не съм го прочел както трябва :д

Може ли още мнения .

Точна техника за повдигане на самочувствието и създаване на контакти никой не може да ти даде. Когато сам започнеш да се приемаш като готино момче и другите ще започнат да те приемат като такова. Ти гледаш темата и се чудиш защо всички ти говорят да си по-социален, да излизаш навън и т.н. Ами защото е точно така! Никой няма да ти каже "Иди до момчето, кажи му така, пък той ще ти отвърне така, после ти кажи така.. и хоп първи приятели". Бъди по-отпуснат, по-разговорлив, не се притеснявай ТИ ПРЪВ да заговаряш хората. Не мисли какво събеседника ти иска да чуе, а говори това което на теб ти е на душата. А и не чакай друг да те покани на кафе, а прояви малко инициативност! Защо ти не поканиш някой? Нека хората видят, че си спокоен, отракан и със самочувствие и държанието им към теб ще се промени. А за подигравките - не им отдавай голямо внимание. Когато някой ти се подиграва, просто му отвърни, покажи му че не се впечатляваш особено от това, което ти говори. Хайде успех с преобразяването

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си