- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много си харесах едно момиче...но май е от ромски произход
Здравейте, проблемът ми е следния. Живея в чужбина и преди 3 дена се запознах с едно момиче. Момичето е малко по тъмна кожа и има ромски черти, обаче е твърде сладка, говори бг перфектно, точно като българа, никакви ромски акценти. Като я изпратих последния път, видях че и майката майка майче е от ромски произоход. Незнам...техните работят супер нормални работи, не са нито крадльовци, нито някакви дето просят...незнам много добро ми изглежда това момиче възпитано, умно, добричка(НЕ ЧАЛГАРКА, което аз ненавиждам че повето момичета слушащи постоянно това нещо са абс. ку**и).Това което се чудя е:
-Да имам ли вяра вав такъв тип хора, никога не сам бил с ромка.
Разговаряй с нея на всякакви теми и с времето ще я опознаеш.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
не, никва вяра, хахахаха
ти дори не си сигурен, че е от ромски произход, а тема пускаш ?
Като ти гледам правописа и не се и учудвам, че циганка ти се е сторила умна.
Добре , харесваш я - какъв ти е проблема да я опознаеш и сам да видиш дали можеш да имаш вяра.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Няма как да сбъркаш ром, имат много характерни черти.
Чета си заглавието на темата и погледът ми (странно защо) попада на думичката "но".Не разбирам къде е проблемът. Ако момичето ти харесва и е добра, това каква е на външен вид изобщо не трябва да те грее.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Циганите са паразитите и отрепките на българия.. ако си нормален българин няма да се хванеш с подобно същество.. толкова хубави момичета има в България (някои, от които са умни![]()
) ... оставяй я !!
PORTO F.C.
^Той живее в чужбина![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Аз не разбирам къв ви е проблема?!Да не мислите, че всички цигани са като тия тука!Има и много нормални, по-нормални дори от НАС!Моят съвет е да я опознаеш малко и ако ти хареса действай!Поне за мен няма проблем от какъвто и произход да е!![]()
Недей си мешай родата бе галфон.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Абе стига бе....защо да не бъде с нея?Има милиони "манговци" които заслужават да бъдат пребити,но явно има и свестни....защо да не е с нея....опознай я,ако е супер нормална и я харесваш давай....не бъди расист![]()
И се приготви на сватбата да въртиш кючеци.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
DespicableMe ще те черпя нещо,по темата : толкова ли българки няма че на ромките се нахвърлихте? Жабата облечена в коприна пак си е жаба ! И да е сладка ,пак е циганка ти си решаваш
![]()
нямам си на идея...аз не бих се доверила...казват,че има цигани и цигани ..не би трябвало да се делят,но просто ромаската жилка си остава каквато и да е .. може сега да не е ..по-късно да го прояви..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Вземи я да направим сапун , веро ама ти ще го ползваш !Първоначално написано от goshku89
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
заради ей тия думички .. в полза на циганите след 20 години България ще е с 80% цигани и 20% българи,които ще искат да се махнат от тук... айде моля ви се...да.. и те са хора.. ама да си бяха спечелили уважението.. те решиха другия вариант.. като ще е така.. да си ходят в Индия и в някой др. подобни страни и да мълчат ! .. там няма да са по-различни от другитеПървоначално написано от Phonique
![]()
Първоначално написано от BeeKeeper
http://verydemotivational.files.word...e-facepalm.jpg
Ходи се #би с цар Киро тогава.Толкова си тъп/а,че от време на време в главата ти като влезе някоя мисъл,или се самоубива,или просто си излиза,щото вижда,че е заобиколкена от идиоти.
Иначе по темата-нека се усмихне-ако са и синкави венците,значи смятай.Недей е%а цигани те са ЗЛОТО.
по дяволите хубавите българки свършиха ли ?!
прави каквото искаш.твоя си работа ...
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Първоначално написано от FuCKkK13
ПРОТИВ съм циганите в България,ако са извън родината и ако иска кирлива и сополива да си я харесва (:
А пък заради подобно мислене България е на път да "пламне".Като си се загрижила толкова за процентното отношение ами имай не 1, а примерно 4-5 деца да речем.Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!