- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- малко помощ
Помогнете ми ... търсих подобна тема .
Утре съм се разбрал да излизам с едно момиче . Направо съм влюбен до уши в нея . Познаваме се от 1 месец но излизаме през 1 седмица защото тя не е от София , в фейсбук и скайп си пишем сърчица по стената и сичко подобно и си пишем ,че се обичаме но не ходим , дори не сме се целували до сега ,,, аз и казах ,че мн си падам по нея както и тя си пада по мен ,,, но искам утре да е различно , като излезем да не ме е срам и да е докарам до целувка , но до сега не съм имал приятелка и не съм се целувал , нито знам какво да говоря нито знам как нито кога , просто съм гола вода ... дайте съвет моля вии![]()
![]()
Ако не знаеш да плуваш как ще преплуваш Ла Манш?
(Hint - с тренировки и практика)
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Братле , разбирам те , но аз немога утре да се изложа пред момичето на мечтите ми , разбираш ли , не искам да и падна в очите при по сериозното ни излизане , дори и само на кафе да е , защото утре ми е шанса , изпусна ли го и край![]()
Утре или никога? Wow, тя хора ли яде? Или е като богомолките?
Иначе дай го малко по лежерно. Свали я от тоя шибан пиедестал и се дръж нормално с нея. Не би трябвало да ти откаже. А и момичето нам ечтите ти... ела на Земята, подобре ще е за всички![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Като сте наясно, че се искате - взимайте се.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Притеснението,срама всичко ти е в главата.Твърде много мислиш и планираш какво да правиш и това ти пречи.Просто се отпусни и се остави по течението.
Надали утре,тоест вече днес,ако не я целунеш ще дойде края на света.Когато дойде момента и го усетите,ще дойде и първата ви целувка,не насилвай момента.
На кви години сте?
Пренавил си се...
е не, нямаше как да не те цитирамПървоначално написано от bolobo2
![]()
Е щом си пишат сърчица във фейсбук и скайп значи всичко е наред.Първоначално написано от elysunny
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
е щом е момичето на мечтите ти недей се излага майна. бъди мъж и не отиди на срещата !
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.