- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кофти ситуация .. :X :D
Здравейте, приятели! Тази година съм 11 клас и понеже се разделяме по профили сега, съм в нов клас. Повечето хора вече ги познавам отлично, има и такива, които не дотам познавам. В класа ми заедно с мен е една от приятелки ми от бившия клас. Много си я обичам, но често вкусовете ни за момчета съвпадат. А тя мнооого се натиска, ако иска нещо!! И аз не си поплювам, но съм по-умерена. В новия ни клас има едно момче, което аз харесвам, явно и тя! Но той не и обръща внимание, докато ние с него постоянно си разменяме от "онези погледи". Тя не знае, за това, нито че аз го харесвам също. Чудя се дали да действам смело и да не се притеснявам от нея или да пробвам пък... каквото стане :Д Нз как да се държа с него в нейно присъствие, а не искам да го загубя. Дайте предложение какво да му кажа, приемам и най-откачените предложения![]()
налапай му кура
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
xaxa, това е доста интересно, но още е рано![]()
Действай смело. Заговорете се за нещо, извърти нещата така, че да се хванете на бас - например, кой е по-добър на карти/боулинг/билярд. Ще се наложи да излезете, за да проверите![]()
Пишете си смс-и, излизайте заедно извън училище, когато сте в училище си говорете, смейте се. Създай близка емоционална връзка с него. Щом вече се гледате като котараци, няма да му отнеме много преди да поиска повече.![]()
^ мхм. Той харесва теб, не нея, време е да си вземеш живота в свои ръце и да спреш да стоиш в сянката й. Пък и приеми нещата по-философски - ако тя наистина му е метнала око(което най-вероятно е просто заради идеята, че и ти го харесваш, не заради самото момче) и тръгне да му се натиска, тъкмо ще видиш дали той ще поддаде и дали изобщо си струва да си губиш времето с него, че и с това момиче като приятелка.
Така или иначе женското приятелство е мит, а пък и той харесва теб и ако тя спре да контактува с теб, значи съм правСтреляй смело и квото ти е писано тва ще ти се случи
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Действай, действай...тя ако беше дали щеше да се замисли изобщо за теб?
Кой превари, той завари - казали хората ;д + т'ва тя не може да ти се сърди ако примерно той те е харесал вместо нея.. u feel me ? Надявам се фана идеята.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
И аз съм в точно същата ситуация ... макар че другото момиче просто така се забива почти с всички хубавци...и се чудя какво да правя.... от една страна приятелката ми (която веднага ще си намери нов) от друга той![]()
Според мен, ако си бяхте разменили местата с приятелката ти, изобщо нямаше да го има този въпрос за нея, а щеше да се забие с него без никакви угризения. Действай.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Да не ти пука, защо трябва да се съобразяваш с нея? Като искаш нещо опитай, не е нужно винаги да се съобразяваш с другите![]()
Last.fm
~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
~ Si vis pacem, para bellum
dontcare ^^
Пробвай,пък каквото стане.Няма какво да загубиш ако опиташ.
Начи виж кво ще ти кажа вземи му скочи пък квото ще да става!
Благодаря на всичките![]()
На мен благодарностите в цветя и подаръци;д
В случая е важно той кой ще избереА пък тя ако ти е истинска приятелка ще разбере ситуацията и ще се отдръпне
![]()
И аз обислях това със скачането, но... ще е доста детинска постъпка, ако се отръпне ще загубя и двамата![]()
тва с момичетата приятелки е страшна работа майна....
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Епа действай! Пък ако ти е истинска приятелка ще се отдръпне. Или просто направете един секси бой в някоя кална локва...
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "