.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 92

Той не иска секс

Здравейте! (:

Искам да споделя нещо много лично, което напоследък започна много да ме тревожи. Става дума за приятеля ми. Имаме си хубава връзка, разбираме се и то много. Прекарваме почти всеки ден заедно от сутрин до вечер и не ни омръзва. Ходим от близо половин година. Аз съм на 19, а той на 24. Проблем на пръв поглед няма и може би и той не усеща, че има. Но от моя гледка точка не е така. Притеснява ме факта, че ние до сега не сме правили секс. Не знам това как Ви звучи, но на мен не ми звучи нормално големи хора, които са заедно и се обичат да не правят секс. Не си помисляйте и че едва ли не искам само това. Не! До сега ако става на въпрос съм била само с едно момче и много трудно да свикна така с друг и да се реша да го направя. Но в случеят той ми е приятел и нещата стават по сериозни, та защо не?
    Това е много деликатна тема и ми е някак си неудобно, не се чуствам комфортно да говоря за това. Неловко се чуствам и пред себе си като жена да искам точно това от един мъж. Но дните си минават и аз си оставам само с догатките.
    Знам, че е имал и предишни приятелки преди мен, но връзките му са били в порядъка от 7-8 месеца. До сега всичките му бивши приятелки са касали с него по неизвесни за мен причини. Попитах го преди няколко дни дали нещо го притеснява, но за отговор получих "Искам да го направя специално, да бъде по различно от останалите пъти. А затова ми са нужни пари, а в момента ги нямам".. .
    Някакви мнения по въпроса? Аз не мисля, че това е причината. Чесно да си призная мисля, че е девствен на фона на жените, с които твърди че е е спал. Просто не си го обеснявам по друг начин момче на неговата възраст да не иска, въпреки, че ходи надървен нон стоп.. .
    (ПС sorry ако има правописни грешки. Използвам кирилизатор, а нямам време да се занимавам).

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    И аз оставам със същото впечатление,че е девствен.Може би го е срам да ти признае,но не ми е ясно защо увърта и какво точно чака.

Пробвай като сте усамотени някой път,да се натискате.Щом постоянно е надървен няма да му трябва много подканване,за да стигнете до секс (казвам от личен опит ;D).Ако обаче отново те отблъсне с този тъп предлог за парите,кажи му че го искаш веднага,че за теб няма значение дали ще е специално и тн.Няма къде да ходи.Ако пак извърти нещата,кажи му какво наистина мислиш.

Като го притиснеш малко,ако лъже ще се оплете сам.Наистина има нещо,ако мъж не иска секс.Ходите половин година и не си споделяте всичко хах..

Той явно не ми споделя и ще е жалко ако е така. А повярвай, много пъти сме се натискали, прави ли сме орална любов, но същинската част липсва... .

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Тоя е от камък бре. Да му духаш и да не те подхване.
    Аз бих се почувствала предадена.

Ако толкова иска да е специално, приготви нещата ти. Не е казано, че мъжа трябва винаги да прави изненадите. Слагай свещи, шампанско, ароматизатори, пияни, сметани и всякакви други неща, които хората наричат романтика и явно той харесва. После го покани у вас и вече няма накъде да бяга и с какво да се оправдае.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Mi6inka

наистина ми е странно и на мен. Особено след като сподели, че френска любов не липсва.. И на мен ми намирисва на девственост, но да се притеснява да ти го каже. Ако можеш да го ..'предразположиш' да ти сподели, няма да е зле, защото ..все пак сте двойка, такива неща не би трябвало да са тайна..защото започват да будят разни недомлъвки и след това да прерастват в проблеми. Ти си го познаваш и най -вероятно можеш да прецениш подхода, но със сигурност не оставяй нещата просто така. Пожелавам ти успех и дано всичко е наред

anonymous708973
    Guest
    Попитах го преди няколко дни дали нещо го притеснява, но за отговор получих "Искам да го направя специално, да бъде по различно от останалите пъти. А затова ми са нужни пари, а в момента ги нямам".. .
    Ъъ, иска да го правите за първи път в 5-звезден хотел ли?

Хвани го на къс пас, няма да има къде да ти избяга.
    Абе, съгласна съм със SisiStrange.

Град
    Софийските потайности
    Вече видях всичко от света, признавам

Защо, защо, защо, какво защо, забравих си мисълта, а да, що не поговориш с него? В смисъл не да му кажеш, абе аре тука да се е*еме нали, кво ти става, да не си някой девствен дебил... А има и друго нещо, защо пък да не изчакаш да видиш какво ще стане? Ами ако наистина иска да е нещо по-специално? Ако наистина държи и те обича повече от останалите си приятелки и иска да направи за теб нещо по-така? Може да има някакъв здравословен проблем и да събира пари за лекарство? Това в днешните двойки е нещо, което ме ядосва. Няма комуникация... Вместо да седнат и да разговарят, да споделят, било то проблеми или недъзи, те трябва вечно да гадаят един за друг. Ако наистина е девствен, според повечето "хора", си е срамота да си на 24 години и да си девствен, та може от там да идва и проблема, щото все пак масата хора (овцете) влияят повече от колкото трябва. Комуникацията във връзката гради 1/3 от нея!!!
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Не знам ама ако не станат работите които ти предложат си мисля, че може да е разменил полюсите.
    БХ ми е

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Тоя е от камък бре. Да му духаш и да не те подхване.
    абсолютно. в пича е СИЛАТА - респект!!! mind over matter
    ко няма да ходи надървен, то обаче веднъж ше стане и тогаз ща питам къде ще бягаш, ще си спомняш с носталгия към тея моменти!

а сега малко по-сериозно. Имах една позната точно същата история- ма ние ходим от еди колко си месеца моя не прави секс с мен, аз съм направо обидена, не знам какво да правя. Питам я ти какво СИ правила?, колко пъти си го карала
    - Ами не съм го питала още!
    твойта е същата- сливи ли имаш в устата че не можеш да му кажеш! разбирам да го врънкаш и д аму натякваш, да няма резултат и тогаз да ревеш, ма така като гледам и двамата чакате на пусия. Кво има да му мислиш следващия път като си го съблякла просто седни отгоре и да го видим къде ше бяга

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Винаги когато има проблем, ако щеш и психически, винаги първо се отразява на секса. Страх, липса на опит или нещо друго. От там ще разбереш.

Говори и не се плаши. Предразположи го. Разбери защо е така. За толкова време би трябвало да си го опознала до някъде, за да знаеш как да измъкнеш отговора.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Ако става на въпрос сме има ли много моменти, от които той самият е можел да се възползва и да ги направи "специални". Пример: Тази година ми бала и в сашатата вечер бяхме на хотел. Аз сама организирах нещата. В хотела той сам се беше сетил да сложи свещи, рози аз докато се капах. Ама какво стана? Нищо.
    Друг пример: Бяхме на една вила за няколко дни това лято само ние двамата и пак нищо. Рожденият Ден ми беше този месец и пак нищо.
    Така че на къде повече?! Искал да е специално. Ами добре, имаше достатъчно поводи и шансове да го направи специално. Просто не е искал
    Нямам сливи в устата и съм го питала няколко пъти.. Даже последният път съвсем директно "Кога ще правим секс?" и отговора един и сащ. Както казах вече на мен самата ми е неудобно като жена да го питам това постоянно! Аз също си имам самучуствие, а това ми се отразява. Така че решила съм го още един единствен път да си поговоря с него и да разбра какво става. Ако пак получа същите резултати тогава ще го мисля.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Следващия път бъде настъпателна, докато се разгорещявте тръгни към панталоните му събуй ги и му кажи че го искаш в теб

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    ^ съгласна съм, но не просто му кажи, а направо се възползвай

Град
    Сложи му да изпапка едно хапче виагра и ще видим къде ще ходи.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Не прочете ли,че постоянно е надървен.Проблема е другаде.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Не прочете ли,че постоянно е надървен.Проблема е другаде.
    Ами, не.

Тогава връзване за леглото и го яхваш. Няма къде да ходи.

Град
    София
    Или е девствен, или има лоши спомени от някой травмиращ акт. Аз така си го представям. За друго не се сещам, когато иде реч за здрав 24-годишен мъж.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Какво връзване, какво яхване? Вие чувате ли се? Аз не искам да го изнасилвам. Искам той да прояви интерес САМ като мъж да вземе нещата в ръце. Аз като жена си изпълвам ролятата. Активност от моя страна не липсва, нито каквото и да било. Разбиране до сега също имаше. Но и аз си мисля, че е девствен и не иска да признае.

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Ne_Znaesh
    Какво връзване, какво яхване? Вие чувате ли се? Аз не искам да го изнасилвам. Искам той да прояви интерес САМ като мъж да вземе нещата в ръце. Аз като жена си изпълвам ролятата. Активност от моя страна не липсва, нито каквото и да било. Разбиране до сега също имаше. Но и аз си мисля, че е девствен и не иска да признае.
    Доста мислих какво може да му е,но каквото и да се сетя,все нещо не се връзва.

Добре,ако е девствен защо се дърпа?Всяко девствено момче би искало да загуби девствеността си,още повече,че е на 24.А и една жена не може да разбере дали е девствен,ако положи минимални усилия да не се изложи.

Може да не го възбуждаш,да не те желае,но тогава пък защо постоянно е надървен?

Доста неща ми се въртят в главата,но нищо не обяснава поведението му.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Аз пък смятам, че чрез този натиск дето му викаш изнасилване, ще разбереш и къде се крие проблема

Град
    София
    Абе не е баш така. Колкото щеш да си старателен, първия път си е първи път и си личи.
    Мен ми се върти гадна идея в главата, но не ми се ще да те вкарвам в някой тъп филм, авторке.
    Както и да е, вземи го хвани за много сериозен разговор и му кажи, че те кара да се чувстваш нежелана и, че не искаш да е толкоз специално, а просто да го има. Изиграй някоя мръснишка роля. По цял ден не го оставяй на мира, ако трябва цял ден да обикаля надървен. Накрая може да се ядоса и да изплюе камъчето. Важното е да разбереш какъв е проблема. После вече все ще се измисли нещо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Не мисля, че аз съм проблема. Даже го попитах преди дали ме намира атрактивна и той самият си каза "Абе не виждаш ли, че ходя 24/7 надървен, в теб е било проблема!". Да не говорим, че непрекъсното ме докосва, целува ме. Дразни се като други момчета ме гледат, ревнив е и то доста. ( но това е друга тема). Това, че с бившите му приятелки връзките му са били само по 7-8 месеца и факта, че те всичките до една са го изоставяли, ме кара да си мисля, че проблема при тях е бил същият като моя в момента. Много долно от моя страна да си мисля такива неща, защото това не е моя работа, но нямам друг избор.

Град
    Някъде из София...
    Може да чака първата брачна нощ.

Поговори сериозно с него и не оставяй въпроса нерешен.Постави му го съвсем сериозно и кажи че от това ще зависи връзката ви за вбъдеще.

То каква връзка между другото,като не споделя нищо с теб...

Град
    София
    Ти имаш ли контакт с някоя от тях?
    Опитай още няколко пъти сериозен разговор с него и ако продължава да се опъва и да отказва да говори, се опитай да се свържеш с някоя добронамерена негова бивша и я разпитай.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Междудругото съм си го мислила това да се свържа с някоя от тях. Но първо, че не се познавам с нито една от тях и нямаме никакви общи познати, нно и второ, че това е нещо лично. Това е само между мен и него. Защо трябва да намесвам други хора? Ще се опитам да разреша проблема сама и така и трябва да е. Ще е жалко ако се наложи да поставям връзката ми под ултиматум за такова нещо, но ако трябва ше го направя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си