.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 92
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ами права си. В една нормална връзка всичко трябва да е помежду вас си. Жалко, че той прави нещата така, че връзката ви да не е наред. Успех и после пиши какво е станало, защото мисля, че на всички ни стана интересно какво може да е.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Да, наистина той сам си прави нещата да не вървят между нас. Но както казах още в началото за него сякашняма проблем, то изглежда, че няма, защото ние не се караме, разбираме си се чудесно. Но аз съм на 19 годинити, той ми е приятел и смятам, че това е нещо нормално. Толкова страсти уби до сега, че повече не искам! :Д То ако в началото не става, кога?! Благодаря Ви много за съветите! Същите получих и от мои близки приятелки преди време, но аз оставих нещата да се проточат.
    BTW Казах му, че имаме да разговаряме така че ще ви държ в течение.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Интересно ми е какво ще стане, но по принцип моя като го възседна без да очаква и се побърква, затова ти го предложих. Ако пак се дърпа проблемът сигурно е сериозен

А моят не дава такива волности

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ne_Znaesh
    Пример: Тази година ми бала и в сашатата вечер бяхме на хотел. Аз сама организирах нещата. В хотела той сам се беше сетил да сложи свещи, рози аз докато се капах. Ама какво стана? Нищо.
    Бяхме на една вила за няколко дни това лято само ние двамата и пак Рожденият Ден ми беше този месец и пак нищо.
    Били сте заедно някъде, само двамата, на едно легло и не сте го правили? Въх!
    Кажи му го това: "Имаше възможности, но не го направи, защото не си искал". Ако трябва, ядосай го, но нека изплюе камъчето. Може да се окаже нещо странно и да ти е неудобно, че си го ядосала, но поне ще знаеш.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Съгласна съм. Ядосването също трябва да подейства

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Пример: Тази година ми бала и в сашатата вечер бяхме на хотел. Аз сама организирах нещата. В хотела той сам се беше сетил да сложи свещи, рози аз докато се капах. Ама какво стана? Нищо.
    Бяхме на една вила за няколко дни това лято само ние двамата и пак Рожденият Ден ми беше този месец и пак нищо.
    Били сте заедно някъде, само двамата, на едно легло и не сте го правили? Въх!
    Кажи му го това: "Имаше възможности, но не го направи, защото не си искал". Ако трябва, ядосай го, но нека изплюе камъчето. Може да се окаже нещо странно и да ти е неудобно, че си го ядосала, но поне ще знаеш.
    Точно, много е ефективно , много често го правя, щото понякога друг начин няма.
    Примерно- повтаряй му нещо , което е отрекъл да е причината и му доказвай, че е това, при което той може да изплюе камъчето.
    Пиши в темата , интересно ни е какво е положението.
    Много се надявам всичко да е наред.

Друг начин - легнете и го предразположи.
    Егати, аз при първа вечер в леглото съм накарала човека и майчиното мляко да си изплюе, странно ми е как не си говорите такива неща.
    В сми, аз примерно не мога да съм заедно с човек, с когото да не можем да обсъждаме всички най-лични и дребни тайни.
    ( много обичам когато моя влиза в тоалетната по 30 минути и ми обяснява после какво е правил.)
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

ох както и да чета какво си написала...само две неща ми изникват в съзнанието или е девствен (това беше първосигналното!) или пък се е поувлякъл по неговия си пол(не че е гей, може да е бисекс)....но по-скоро първото....и тъй ако е девствен е решил да види дали наистина връзката ви е пълноценна и ти си жената за него , за да ти се отдаде...

Мега фен Аватара на xoxi
    Не всички си изпяват песента, когато са ядосани. Аз съм опитвала по този начин с моя приятел, но единственото, което постигнах беше, че категорично го отказах да ми каже, това което исках.

Авторке, съветвам те спокойно да поговориш с него. Не се ядосвай от отговорите му, не се дръж нервно и не бързай. Кажи му/обясни му как се чувстваш, кажи му, че според теб не е нормално и го предупреди да не ти излиза със същите оправдания като преди. В прав текст си му кажи, че не му вярваш и искаш да знаеш къде се крие проблема.
    Направи всичко възможно, за да се почувства сигурен в теб и да сподели какво го тормози.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    евентуално да е педераст?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Повече от фен
    Внимавай с това момче, явно те обича адски много. Поне така си го обяснявам..Ако е девствен веднага би се възползвал от теб още първия месец, но явно го е срам как ще се представи, а за да го е срам значи изпитва много силни чувства към теб и още се притеснява от теб...
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BqlaLiniq
    Внимавай с това момче, явно те обича адски много. Поне така си го обяснявам..Ако е девствен веднага би се възползвал от теб още първия месец, но явно го е срам как ще се представи, а за да го е срам значи изпитва много силни чувства към теб и още се притеснява от теб...
    Откога девствените се възползват ?

Повече от фен
    Не в този смисъл, но поне е сигурна, че той не е с нея само заради секса, а именно заради нея..Всяко нормално девствено момче би си легнало веднага с приятелката си, ако тя поиска, а отделно и той самият ще я кара, дори и да е двствен...Не знам сега дали ме разбра...
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Ако става на въпрос сме има ли много моменти, от които той самият е можел да се възползва и да ги направи "специални". Пример: Тази година ми бала и в сашатата вечер бяхме на хотел. Аз сама организирах нещата. В хотела той сам се беше сетил да сложи свещи, рози аз докато се капах. Ама какво стана? Нищо.
    Друг пример: Бяхме на една вила за няколко дни това лято само ние двамата и пак нищо. Рожденият Ден ми беше този месец и пак нищо.
    Така че на къде повече?! Искал да е специално. Ами добре, имаше достатъчно поводи и шансове да го направи специално. Просто не е искал
    Нямам сливи в устата и съм го питала няколко пъти.. Даже последният път съвсем директно "Кога ще правим секс?" и отговора един и сащ. Както казах вече на мен самата ми е неудобно като жена да го питам това постоянно! Аз също си имам самучуствие, а това ми се отразява. Така че решила съм го още един единствен път да си поговоря с него и да разбра какво става. Ако пак получа същите резултати тогава ще го мисля.
    Мисля, че проблемът му е на психическа основа няма никаква логика. По- скоро колоня да е девствен. Мисля,че трябва сериозно да говорите и да го накараш да ти каже какъв е проблема, защото това се отразява върху теб, ако крие нещо

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    евентуално да е гей?
    Тузаро, тузаро...изпревари ме. Точно това щях да попитам.

Може да е гей и да поддържа връзки с момичета за пред неговите родители.

Единствено това ми се струва логично обяснение, ако не е девствен. И силно се надявам да не е, защото ще значи, че те използва.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Ох, наистина е кофти положението, защото секса си е важен за една връзка. А това момчето да се дърпа пък съвсем е спичащо. Точно все едно на теб ти има нещо.. Не спирай да говориш с него за това, колкото и се да опитва да сменя темата.Накарай го да разбере, че по-добре да знаеш истинската причина, от колкото сама да си набиваш филми, които един Бог знае дали са верни и това да разваля нещата м/у вас. Защото наистина това може да се окаже сериозен проблем в една връзка. На мен ми е ..не знам потресаващо, как дори след като му правиш френска не те размята...какъв е този човек, какво е това нещо. Успех!

Голям фен Аватара на N1ksun
    Браво на момчето !
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Мога само да ти кажа,че не си единствената с такова гадже :Д Аз имам приятел от няколко месеца и нашата история e почти същата.Всеки път минава с оправданието,че няма къде и не иска да свърши.При нас е малко сложно,защото сме от различни градове и когато ходя там на гости при сестра ми,той остава да спи с мен.Всеки път е казвал,че няма къде да свърши,аз съм му казвала,че наблизо има хартия,нооо никакъв ефект,а доста пъти сме оставали само двамата за цяла вечер.2-3 пъти съм го изнудвала да правим секс,но вкарвал ми го е 4-5 пъти и е спирал,защото щял да свърши.Една вечер не издържах и с леко строг тон започнах да го разпитвам каква е причината,дали е в мен,той каза,че не е в мен,просто той не искал и общо взето отговорите на всеки мой въпрос бяха незнам и неискам................и аз незнам вече какво да правя
    pak 6te navlqva vav faza ot koqt nemoa izlqza...

Guest
    Срам ги е момчетата беее! Не ги притискайте! Опитайте се да ги разгоните максимално..Не е трудно

Може да е болен нещо :Х

Супер фен Аватара на Me4encety
    И това доживях да видя.Не мога да повярвам.Моля те,ако разбереш причината кажи.Стана ми много интересно.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    евентуално да е гей?
    Тузаро, тузаро...изпревари ме. Точно това щях да попитам.

Може да е гей и да поддържа връзки с момичета за пред неговите родители.

Единствено това ми се струва логично обяснение, ако не е девствен. И силно се надявам да не е, защото ще значи, че те използва.

чакай чакай от кога гейовете се надървят от женски ласки ? ....поне аз не познавам такива... бисексуален по се връзва...

сега се сетих и за още нещо... с нещо да се е заразил например...оф много съм черногледа.дано не е това...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Да няма някаква болест?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Ама и това да е.. те са големи хора, имат връзка, която явно отива към сериозна ( или е такава ). Той не е малък, за да знае, че такова нещо е добре да се сподели, защото може да доведе до ей такива недомлъвки и проблеми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си