- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той не иска секс
Първоначално написано от Mi6inka
е как ще кажеш на партньора/-ката си, че например имаш спин? ....за това нещо трябва време да се каже...
ами мисля че е поради няколко причини и е въэможно да е една от теэи.
1.Девствен е
2.Може да е бисексуален
3.Може да ви се стори адски тъпо и да ме помислите эа някакъв тъпак но все пак да кажа , може да го е страх да не эабременееш всмисъл сещаш се и тем подобни. Страх го е всмисъл неиска да го вкара в тебе эащото може да си каже вкарам ли го може да попадне малко спер.. в нея и да эабременее.
Энам,че това е адски тъпо и ще си кажете какво ли не (Лоши думи эа мен) но може и това да е вариант колкото и да не ви се вярва дори и аэ не го вярвам но все пак .
Ако не е и от това може да е от нещо друго
Те правят френска любов, така или иначе ... СПИН-а пак може да се предаде..не мисля, че е това.Ако става въпрос за някакъв здравословен проблем, едва ли е от този вид. Разбира се, това е мое мнение..но специално за спин-а няма логика.Първоначално написано от SheDevil
Моля те, въздържай се.Първоначално написано от beceraful
Е нямах в предвид точно спин-а, защото се сетих за френската любов....може да е друг вид заболяване...а бе всичко може...Къде е това момче да ни каже в крайна сметка какво е...че от много догадки ще го изкараме анормален...![]()
А сега се сетих за нещо от миналите си връзки....тъй имаше едно момче, с което ходих на времето .... е някъде половин година или малко по-малко , та както и да е....толкова пъти го натисках , а той все се дърпаше...през цялото време, през което бяхме гаджета се целувахме, гушкахме и такива неща но без секс. Не че бях обидена за това негово решение...след мен не знам дали е бил с някоя... но сега си има сериозна приятелка и със сигурност се е отдал на нея на 23 е...та исках да кажа, че може би .... момчето на авторката мисли по същия начин.Иска да се пази за истинската, за единствената....![]()
Според мен си е психологически проблем.
Ако беше заболяване, нямаше да и дава да му прави свирки. Не се сещам за венерическо заболяване, което да не може да се предава чрез орална.
Или е девствен, или е психологически проблем.
И не мисля, че е гей.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Добре де, той докато не иска, аз искам, що не "запълним" празнината ?![]()
И без това сега самотна и "празна" стоиш
![]()
![]()
Сори, разгонен съм![]()
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Энаех си , че ще се каже нещо нехубаво но нищо , това беше само като вариант , не съм го каэал с цел присмиване или обида просто исках да иэкажа мнение нищо повече , ясно ..Първоначално написано от Mi6inka
Ако искаш наистина да правиш секс с него ... покани го у вас , когато няма никoй сготви му една вечеря или обяд или закуска зависи по кое време на деня е отвори след това някаква бутилка с алкохол вино най добре и докато си пийвате просто го гушни и почни да се събличаш а съответно и него пак да видим като останете голи дали няма да правите секс , но ако наистина е девствен на теб остава ролята да го предрасположиш така че да се отпусне и да не му е неудобно имай на предвит че той явно е мн голям романтик и не знае как да подходи а това значи че трябва да си много внимателна и нейсна с него защото ако объркаш и най малката подробност всичко ще се обърка все пак казваш че си с него 7 месеца би трябвало да го познаваш така че сюжета за романтичната среща остава за теб да го пресъздадеш и той трябва да е това което той си представя за перфектно.
На мен ми хрумна много тъпа идея, но ще я споделя, въпреки че малко не ми се връзваможе би е девствен и не иска заради семейство/религия? но пък тогава и на орална не би се навил. Друго, което ми хрумва (малко е гадничко-съжалявам), възможно ли е като малък да е бил насилван и да му е останала травма? Дано не е нещо такова и всичко да е наред!
Много филмирате момичето... Верно, че на тия години не е много нормално да не иска секс, ама всякакви хора има.Може да е девствен и да иска да го направи след сватбата.Авторке, опитай по някакъв начин да разбереш причината, за да знаеш какво да правиш... иначе така все ще мислиш, че вината е твоя, а всъщност май е негова.
![]()
авторке, нема кво да се мъчиш майна, дай ние да свършим тая тежка работа
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Здравейте отново![]()
Секс все още не се е състоял, но пак за сметка на това имаше разговор. И то ако питате мен ПАК безмислен."Не съм готов!". Ей това, което чувах през цялото време. Казва, че не е девствен, няма никакъв проблем или нещо, което да го тревожи. Всичко е нормално според него. "Не знам, не мога да си обесня защо. Дай ми малко време. Не си ти причината". Друго нещо, което ме озадачи е: "Не съм готов да преминем в такива по-сериозни отношения. Ще стане много сериозно и това ме плаши".
Следващата версия: "Секса разваля отношенията. Поне така стана с всичките ми бивши приятелки. Така си ми е добре". "Искам да го направя специално, да е различно от останалите пъти. Сега е по различно от предишните пъти." "Аз много си държа на тебе и вярвам, че съм ти го показал, но трябва да ме разбереш, че в момента не съм готов. Ако не можеш, не искам да съм ти в тежест и да те тормози това нещо напразно. Просто ми кажи". "Дай ми време и ще видиш, че ще се промянят нещата".
Най-много ме озадачи това, което каза, че не е бил готов да премине в такива "по-сериозни" отношения с мен. Попитах го дали наистина ме харесва, дали има чуства към мен и той не отрече. "Аз съм много щастлив с теб и държа на теб". Ей това повтаряше през цялото време. Всеки мой въпрос, опит да го провокирам, проява на недоверие беше отхвърлено с думите "Не съм готов, незнам защо".
Много съм объркана и аз. Ако не беше начина по, който се държи с мен, това как се грижи и ме обсипва с внимание и нежност, щях да си помисля, че наистина не ме харесва. Но той го показва просто във всеки един момент като сме заедно. Аз го чуствамИ точно заради тези чуства, не мога да сложа край така лесно на такива прекрасни взаимотношения, които имаме. Вярно, не съм се премирила и с факта, че не правим секс, но реших да му дам още малко време и да видим дали ще има промяна.
Мнения по въпроса?
Според мен пак ти е отговарял уклончиво и реално нищо не ти е казал. 1000 обяснения ти е дал и всичките звучат тъпо.
Ми звучи направо плашещо."Секса разваля отношенията. Поне така стана с всичките ми бивши приятелки. Така си ми е добре"
Все едно дори няма намерение да правите някога секс.
Много странно, защото все пак е човек, при това мъж, със свои си нужди. И се чудя къде дъ фък си ги задоволява щом не иска с теб. Ти каза ли му, че се чувстваш незадоволена и си имаш нужди? Че за теб е много важно да има секс във връзката ви?
Не се обиждай на това мнение, но ми звучи като тези съпрузи, които си викат: "Не мога да искам свирка от жена ми, защото няма да я гледам по същия начин" и после отиват в някой публичен дом да си я получат.
Сигурна ли си (ама наистина сигурна на 100%), че си няма друга?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
сигурен съм че е педал, нема как просто... 6 месеца не е ли сериозна връзка майна... дай ние с тебе да направим нещо по въпроса
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Той да не си мисли, че ще го карате на платонични чувства и безплътни удоволствия, за да не скъсате?
Логиката за бившите му приятелки ме застреля, честно...
Нищо не ти е казал с две думи.
Аз също съм сигурен, че му има нещо. Или е девствен, или насилван, или гей и те ползва за фасада, или не знам...![]()
Ми или има друга, или е гей. Или травмата от детството. За девствеността вече не мисля, че е фактор.
Абе, авторке, а той теб лизал ли те е? Сори за прямия въпрос, но тука разнищваме гейската теория с най-добрия ми приятел, който мисли, че може да е това (а той има опит, защото е хомо).
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Определено е нещо на психична основа.
Ако беше гей нямаше да е постоянно надървен покрай теб.
Ако беше бисексуален, нямаше да ти отказва секс, дори да има влечения и към другия пол.
NOH8
Първоначално написано от tuzaro
+
![]()
Не, не ...аз наистина съм шокирана. Как секса ще разваля отношенията ?! Всъщност, да разваля ги, но ако липсва... А ако го има... точно всичко е наред.Имате връзка от 6 месеца, колко по-готов иска да стане... А не, аз не знам какво да кажа просто.
А презерватив да ползва, тогава ще има къде да свърши...............Първоначално написано от minimaLismmm
Мисля,че пича извърта причината, не го смятам за нормално по неговите думи недевствен човек да няма нужда от това да прави секс с приятелката си![]()
За мен има само една единствена идея за това което ти е казал. Според мен в някоя от предните връзки е било положението, че си е мислел, че това е жената и накрая тя го е предала и са се разделили. Това е оставило някаква рана в него и недоверие към жените. След това минавайки през други връзки се е опитал да заздрави всичко , но след като са имали интимни отношения сигурно поради различни стечения на обстоятелствата се е стигало до фатален завършек за връзките. И тъй като сега е срещнал теб-много различна от всички други, изпитващ различно, дълбоко и до някъде отбъркващо чувство и в същото време го е страх един вид, да не се повтори историята като ти се довери и т.н. Та от мисли и притеснения , а и все пак щом си специална за него, както според мен си личи от изказванията му за теб. иска да се представи подобаващо, просто чака момента, когато ще е наясно със себе си и ще преудолее тази несигурност, защото за мен той е несигурен в себе си. Мисли си , че ще прецака някак нещата и не е готов евентуално да те загуби. Според мен както и преди мислех, проблемът е психически, каот в неговия случай много дълбоко психически. Наистина дай му време изчакай още месец. Не му говори за това, сам да си реши. А и за да не се тревожеш и маеш насочи енергията си към нещо полезно- например седни прочети 1 книга. Бъди спокойна и след каот мине някакво време просто му намекни дали е взел някакво решение. Защото реално за мен 6 месеца са доста за това решение, но хора всякакви, ако е спо-лабилна психика е възможно толкова време.Първоначално написано от Ne_Znaesh
Успех
+1Първоначално написано от amk933
Втф?!
Ако на мен ми го кажат това, честно, идея си нямам как да подходя към такъв човек...