Здравейте! (:

Искам да споделя нещо много лично, което напоследък започна много да ме тревожи. Става дума за приятеля ми. Имаме си хубава връзка, разбираме се и то много. Прекарваме почти всеки ден заедно от сутрин до вечер и не ни омръзва. Ходим от близо половин година. Аз съм на 19, а той на 24. Проблем на пръв поглед няма и може би и той не усеща, че има. Но от моя гледка точка не е така. Притеснява ме факта, че ние до сега не сме правили секс. Не знам това как Ви звучи, но на мен не ми звучи нормално големи хора, които са заедно и се обичат да не правят секс. Не си помисляйте и че едва ли не искам само това. Не! До сега ако става на въпрос съм била само с едно момче и много трудно да свикна така с друг и да се реша да го направя. Но в случеят той ми е приятел и нещата стават по сериозни, та защо не?
Това е много деликатна тема и ми е някак си неудобно, не се чуствам комфортно да говоря за това. Неловко се чуствам и пред себе си като жена да искам точно това от един мъж. Но дните си минават и аз си оставам само с догатките.
Знам, че е имал и предишни приятелки преди мен, но връзките му са били в порядъка от 7-8 месеца. До сега всичките му бивши приятелки са касали с него по неизвесни за мен причини. Попитах го преди няколко дни дали нещо го притеснява, но за отговор получих "Искам да го направя специално, да бъде по различно от останалите пъти. А затова ми са нужни пари, а в момента ги нямам".. .
Някакви мнения по въпроса? Аз не мисля, че това е причината. Чесно да си призная мисля, че е девствен на фона на жените, с които твърди че е е спал. Просто не си го обеснявам по друг начин момче на неговата възраст да не иска, въпреки, че ходи надървен нон стоп.. .
(ПС sorry ако има правописни грешки. Използвам кирилизатор, а нямам време да се занимавам).