.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 92 от общо 92
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Той да не си мисли, че ще го карате на платонични чувства и безплътни удоволствия, за да не скъсате?
    +1
    Втф?!
    Ако на мен ми го кажат това, честно, идея си нямам как да подходя към такъв човек...
    С много разбиране и чакане. Мъжете са със супер лабилна психика и когато тя е разтроена се отразя първо на секса

anonymous708973
    Guest
    Знам, знам, случвало ми се е.
    Ама чакане и слушане на недомлъвки... не ми е силна страна, ама хич.

Това не си го представям.
    С такъв объркан човек не мога да съм.
    cyanide smells nice

Както казаха някои и аз не знам как да подходя. В мнoгoо неловко и объркано положение съм. Такова нещо не ми се беше случвало. Аз стоях като шокирана през цялото време докато си говорих с него последният път и не знаех как да реагирам. Но това е. Факт е, че и той самият май е много объркан. Твърдо отрича, че е девствен, че няма никакъв проблем. А също така спомена, че не е правил секс от почти 2 години и е свикнал така. SisiStrange, да, правили сме орална любов. И той на мен, и аз на него. МedSestrata, да си призная чесно май има нещо вярно в това, което написа, но това не му дава право да лишава връзката ни заради някакви си негови предишни връзки. Не е ли така?
    Той сам си ми каза, ако това нещо ми е в тежест щял да ме разбере. Готов е да ме пусне, но не и да прави секс с мен! :Д...Нищо друго не ми остава освен да му дам време. Така както той иска. Решила съм още месец, два да изчакам и ако няма резултати няма смисъл да продължавам такава връзка. Не съм ли права?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Ne_Znaesh
    Готов е да ме пусне, но не и да прави секс с мен! :Д
    Това усещаш ли как звучи,погледнато от страни?

Цялата ситуация не звучи добре ако става на въпрос.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Аз бих го скъсала тук вече.
    Връзка без секс изобщо... не мисля, че може да просъществува.
    Той очевидно има някакъв проблем, но по-скоро би те оставил, отколкото да го сподели и да се опитате да го разрешите. Това само по себе си показва, че не те обича достатъчно.
    Ти няма да бъдеш щастлива при едно такова положение. Заеби секса (макар че за мен би било едно от водещите неща), но ти не се чувстваш желана, харесвана... Това е нещо супер важно за всяка жена...
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    Определено има проблем, и да чакаш няма нищо да стане. Опитай да разбереш истината. Можеш ли да го заведеш на психолог? Ако не иска, тогава се посъветвай сама с такъв.
    NOH8

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Както казаха някои и аз не знам как да подходя. В мнoгoо неловко и объркано положение съм. Такова нещо не ми се беше случвало. Аз стоях като шокирана през цялото време докато си говорих с него последният път и не знаех как да реагирам. Но това е. Факт е, че и той самият май е много объркан. Твърдо отрича, че е девствен, че няма никакъв проблем. А също така спомена, че не е правил секс от почти 2 години и е свикнал така. SisiStrange, да, правили сме орална любов. И той на мен, и аз на него. МedSestrata, да си призная чесно май има нещо вярно в това, което написа, но това не му дава право да лишава връзката ни заради някакви си негови предишни връзки. Не е ли така?
    Той сам си ми каза, ако това нещо ми е в тежест щял да ме разбере. Готов е да ме пусне, но не и да прави секс с мен! :Д...Нищо друго не ми остава освен да му дам време. Така както той иска. Решила съм още месец, два да изчакам и ако няма резултати няма смисъл да продължавам такава връзка. Не съм ли права?
    ти месец два май за нищо ги нямаш майна да не е в тебе проблема нещо, дай няква снимка
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Сигурна съм, че е това, което ти казах и да много влияе, мъжете са доста плашливи и изпадат в ситуации , когато им трябва доста време да решат кое е правилно за тях. Особено щом и 2 години сам е бил, свикнал е по този начин и изведнъж се появяваш, настъпва промяна и се чувства неориентиран. Не го води на никакви психолози да не си каже, тази за луд ли ме мисли. Дай му шанс от време да се вземе в ръце, ако нищп не стане за твое добро е.

Къде са 6, там са и 2 тузаро.Благодаря на всички все пак.

Град
    hate city plovdiv, майна
    изобщо не е така ама няма значение, щом така си решила.

Не знам ама само на психолог не го води, че тогава ще ти излезе през носа.
    tuzaro намери си приятелка!
    БХ ми е

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от dobri4ko2
    tuzaro намери си приятелка!
    не искам

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    изобщо не е така ама няма значение, щом така си решила.
    В голяма грешка си мой човек

Тази тема направо ме разби!
    Не мога да си представя как си правите френска любов и после не продължавате със секс?!?! Как след това яко и супер възбуждащо нещо той няма желание за секс... Пробвай да говориш,да му кажеш нещо от сорта,че го искаш докато сте се отдали на френската любов. Бъди леко нахална. Провокирай го! Щом сте стигнали до орални ласки(и той си те лиже и ти му правиш свирки) не мога да разбера защо не иска секс. На него харесват ли му оралните ласки? Той ли започва пръв с тях? Казва ли ти нещо от рода на: 'беше страхотно', 'адски много ми хареса'..нещо подобно?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си