- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черни точки
Значи проблема е голям имам тук два продукта на ClearSkin ето ги и тях: http://prikachi.com/images/216/3361216p.jpg кажете дали помагат и дали си заслужава
Грешен раздел.
kalpazanka
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
На мен не ми помогнаха![]()
![]()
За мен най-ефокастни си остават продуктите на garnier
![]()
Love is like the wind. You can not see it but you can always feel it.
Аз не съм доволна от тях. Аз лично бих ти предложила една маска на Гариниер със затоплящ ефект. Използва се по 1-2 пъти седмично и на мен много ми помага, много е добра!Като цяло трябва да я ползваш известно време и така да забележиш резултата, а не от 1 път и всичките ти черни точки да се махнат! То е същата работа както с продуктите...
http://www.bonnyworld.net/bonnyworld...r-Hautklar.jpg[img][/img]
И все пак няма ли някоя маска дето наистина да ги маха тез проклетии...![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Да, нека някой да сподели нещо. То няма как да се махнат завинаги ама поне за малко.. Че не издържам вече
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Поне при мен ...почистване на лице при козметик ги маха за малко ...имам 2 вида маски ,гелове ,тоник..имам чувството ,че само се заличават за малко и не се виждат толкова.Имаше някакви лентички на Нивеа ,някой пробвал ли ги е![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
НЕ МИ ПОМОГНА МАСКАТА .. от нея ми излязоха двойно повече пъпки..![]()
![]()
С лентичките става най-лесно, далеч съм от мисълта, че с някакви си мазила черните точки ейтака, от самосебе си, ще изчезнат![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
в youtube имаше една китайка (мисля, че я знаете) , която си правеше лентички с желатин , и си махаше черните точкuTака де и аз пробвах , ама нещо не ми се получu
![]()
Няма как черните точки да се махнат от някакви си гелчета и т.н. Най-много да се махне горният слой, но черната точка си остава вътре. Не е задължително да се ходи на козметик - в домашни условия парна баня за да се отворят порите и лесно да могат да се изстискат черните точки, след това може маска с хума или друго нещо.
Могат да се пробват лентичките за черни точки, преди при мен имаше някакъв ефект, сега не е толкова голям (не знам защо). Може да се пробва това с желатина също ( и при мен нямаше голям ефект).
Днес си взех някакви ленти на Victoria Secret и ми подействаха, махнаха около 60% от черните точки, а и не бях направила една стъпка от инструкциите. Иначе не се надявайте като отидете на козметик да ви ги махне завинаги, няма как да стане, ако не се поддържате.![]()
Аз доста пъти съм пробвала номера със златния пръстен и съм супер доволнаКато се сетя колко много черни точки имах, а сега почти нямам и то са само по носа. Добро решение за никакви пари
![]()
Първоначално написано от n3ri7ka
Ами трябва да ти се напари лицето хубаво, все едно ще си правиш инхалация или там квото му се казвашеНякои и в банята знам, че го правят, щото се отпушват парите, ама за мен не е достатъчно. Та към водата, може да се добави и лайка примерно... Седиш нали над нея и с пръстена, тва дето е ръбатото минаваш по кожата... ох как го обясних и аз. Тая външната част, където е на пръстена. И това е цялата философия, идеално е за черните точки, а и не само. Поне според мен
Не знам какво значение има дали пръстена е златен, не съм пробвала с друг метал, имам си 1 който ми е мн удобен, върши ми супер работа. Та, ако искаш пробвай, ама вечер, щото кожата доста се зачервява като след козметик.
![]()
aз съм много доволна от лентичките на нивеа .
Hostis Honori Invidia
Аз обожавам продуктите на garnier и не смятам да го сменя![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Абе и аз се чудех дали да си ги взема!На каква цена са?Първоначално написано от Cucko0
![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
бройката е 1,50Първоначално написано от Colombia
Hostis Honori Invidia
ОК,БЛАГОДАРЯ![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
лентичкоиза черни точки.. бтв. имам първото и не помага, а аз го ползвам ей така за освежаване![]()
лентички за черни точки.. бтв. имам първото и не помага, а аз го ползвам ей така за освежаване![]()
Козметик,лентички и се почивствам сама от време на време.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива