.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна

Черни точки

Значи проблема е голям имам тук два продукта на ClearSkin ето ги и тях: http://prikachi.com/images/216/3361216p.jpg кажете дали помагат и дали си заслужава

Грешен раздел.
    kalpazanka
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

На мен не ми помогнаха За мен най-ефокастни си остават продуктите на garnier
    Love is like the wind. You can not see it but you can always feel it.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз не съм доволна от тях. Аз лично бих ти предложила една маска на Гариниер със затоплящ ефект. Използва се по 1-2 пъти седмично и на мен много ми помага, много е добра! Като цяло трябва да я ползваш известно време и така да забележиш резултата, а не от 1 път и всичките ти черни точки да се махнат! То е същата работа както с продуктите...

http://www.bonnyworld.net/bonnyworld...r-Hautklar.jpg[img][/img]

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    И все пак няма ли някоя маска дето наистина да ги маха тез проклетии...
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Супер фен Аватара на lqlq89
    Да, нека някой да сподели нещо. То няма как да се махнат завинаги ама поне за малко.. Че не издържам вече
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Поне при мен ...почистване на лице при козметик ги маха за малко ...имам 2 вида маски ,гелове ,тоник..имам чувството ,че само се заличават за малко и не се виждат толкова.Имаше някакви лентички на Нивеа ,някой пробвал ли ги е
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

НЕ МИ ПОМОГНА МАСКАТА .. от нея ми излязоха двойно повече пъпки..

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    С лентичките става най-лесно, далеч съм от мисълта, че с някакви си мазила черните точки ейтака, от самосебе си, ще изчезнат
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    МайнаTown
    на козметик въри там ща мажат с некви лайнца

в youtube имаше една китайка (мисля, че я знаете) , която си правеше лентички с желатин , и си махаше черните точкu Tака де и аз пробвах , ама нещо не ми се получu

Голям фен
    на мен много ми помогна Еxfobrusher на Garnier, преди имах мого черни точки, а сега почти нямам

Супер фен Аватара на girl91
    Няма как черните точки да се махнат от някакви си гелчета и т.н. Най-много да се махне горният слой, но черната точка си остава вътре. Не е задължително да се ходи на козметик - в домашни условия парна баня за да се отворят порите и лесно да могат да се изстискат черните точки, след това може маска с хума или друго нещо.
    Могат да се пробват лентичките за черни точки, преди при мен имаше някакъв ефект, сега не е толкова голям (не знам защо). Може да се пробва това с желатина също ( и при мен нямаше голям ефект).

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Днес си взех някакви ленти на Victoria Secret и ми подействаха, махнаха около 60% от черните точки, а и не бях направила една стъпка от инструкциите. Иначе не се надявайте като отидете на козметик да ви ги махне завинаги, няма как да стане, ако не се поддържате.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Аз доста пъти съм пробвала номера със златния пръстен и съм супер доволна Като се сетя колко много черни точки имах, а сега почти нямам и то са само по носа. Добро решение за никакви пари

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    Аз доста пъти съм пробвала номера със златния пръстен и съм супер доволна Като се сетя колко много черни точки имах, а сега почти нямам и то са само по носа. Добро решение за никакви пари
    може ли да обясниш какъв е този номер със златния пръстен за първи път го чувам..

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от n3ri7ka
    може ли да обясниш какъв е този номер със златния пръстен за първи път го чувам..

Ами трябва да ти се напари лицето хубаво, все едно ще си правиш инхалация или там квото му се казваше Някои и в банята знам, че го правят, щото се отпушват парите, ама за мен не е достатъчно. Та към водата, може да се добави и лайка примерно... Седиш нали над нея и с пръстена, тва дето е ръбатото минаваш по кожата... ох как го обясних и аз. Тая външната част, където е на пръстена. И това е цялата философия, идеално е за черните точки, а и не само. Поне според мен Не знам какво значение има дали пръстена е златен, не съм пробвала с друг метал, имам си 1 който ми е мн удобен, върши ми супер работа. Та, ако искаш пробвай, ама вечер, щото кожата доста се зачервява като след козметик.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    aз съм много доволна от лентичките на нивеа .
    Hostis Honori Invidia

Супер фен
    Аз обожавам продуктите на garnier и не смятам да го сменя
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Голям фен Аватара на Colombia
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    Абе и аз се чудех дали да си ги взема!На каква цена са?
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от Colombia
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    Абе и аз се чудех дали да си ги взема!На каква цена са?
    бройката е 1,50
    Hostis Honori Invidia

Голям фен Аватара на Colombia
    ОК,БЛАГОДАРЯ
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned Мега фен
    лентичкоиза черни точки.. бтв. имам първото и не помага, а аз го ползвам ей така за освежаване

Banned Мега фен
    лентички за черни точки.. бтв. имам първото и не помага, а аз го ползвам ей така за освежаване

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от n3ri7ka

Ами трябва да ти се напари лицето хубаво, все едно ще си правиш инхалация или там квото му се казваше Някои и в банята знам, че го правят, щото се отпушват парите, ама за мен не е достатъчно. Та към водата, може да се добави и лайка примерно... Седиш нали над нея и с пръстена, тва дето е ръбатото минаваш по кожата... ох как го обясних и аз. Тая външната част, където е на пръстена. И това е цялата философия, идеално е за черните точки, а и не само. Поне според мен Не знам какво значение има дали пръстена е златен, не съм пробвала с друг метал, имам си 1 който ми е мн удобен, върши ми супер работа. Та, ако искаш пробвай, ама вечер, щото кожата доста се зачервява като след козметик.

Мерси много, ще пробвам, дано има ефект

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Козметик,лентички и се почивствам сама от време на време.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си