- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли момичета с ..
.. лунички ?!И какво мислите за тях ?!
![]()
P.S.. ако има такава тема сорка ;д ако темата не е в правилен раздел я преместете..Просто си нямах на представа къде да я сложа![]()
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
лол ако ще те харесвам няма да е заради луничките![]()
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Кво значение имат луничките ? Има момичета с лунички, които са просто страхотни, но на някои просто не им отиват. Всичко е до човека и до човека срещу тебЗа мен те не са определящ фактор
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
За мен също не са определящ фактор,ако човека ми харесва нямам проблеми...Нито ми харесват,нито ме дразнят.
Аз имам малко и никой не е казал, че му пречат.
Който е казвал нещо за тях, все положително е било.
и аз имам и това никога не ми е пречело ..![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Мразя лунички по принцип, ама едва ли ако харесвам някой точно луничките ще ме отблъснат.
мнг готин аватарПървоначално написано от Goddess
![]()
кефят ме
If you were to turn into a snake tomorrow and began devouring humans, and from the same mouth you devoured humans, you cried to me “I love you!” Would I still be able to say “I love you,” the same way I do today?
ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА АД И ДА.
Това ми е нещо като фетиш, намирам момичетата с лунички за страшно чаровни и рядко успявам да им устоя.
аз също имам мъничко лунички и никои не ми е правил проблем за тях
Какво общо имат луничките с това дали ще харесаш даден човек?Има момичета които им отиват даже.
Сладки са.
Ако е и рижавка, ще е супер голяма сладурка. Познавам едно такова момиче... много е готина и по външност и по характер![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
дали харесвам момичета с " .. " . Ами да " .. " ми харесват, макар че и тези с " , " или пък " ?.. " също са ми симпатични![]()
![]()
Сега по темата. ДА! МНОГО! Ама да си призная аз си падам малко расист. Смисъл харесвам по-нежни и женствени жени - демек светла кожа, сини очи, нежно телце и т.н Респективно не съм голям фен на българския вариан - вулгарност, грубовати кифли, тен като циганки, лица с фондьотен, поведение на нахакана селянка или пък визия тип чалга идолка. Та накратко "да", затова и толкова харесвам чехия/полша/русия/ скандинавието.....![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Не смятам, че луничките или бенките са особен фактор при избирането на партньор от какъвто и да е тип.
обожавам джинджърки.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
и аз съм луничава и не смятам че това загрозява човека !...![]()
О, определено зависи от човека, не на всеки му отиват.. Например на една бивша на моя и седят адски сладко, а аз имам една позната, която доста я загрозяватНо ако съм си паднала по някой, със сигурност луничките няма да имат решаващо значение
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Първоначално написано от DiabolicalSoul
![]()
Queen of the Damned