ookeeyy.. така, Здравейте.. имам проблееем.. миналата година, в края на лятото се запознах с едно момиче, тя от Пловдив аз от Шаблаа.. цяла година си говорим по тел-а, пишем си а-у.. допаднахме си като хора и си станахме дружки.. идваше един-два пъти преди началото на тазгодишното лято.. и всеки път тотално се захласвах по нея, но знаех, че не трябва щот ще се виждаме прекалено рядко. Лятото дойде ии случи се квото се случи.. взехме, че тръгнахме.. беше доста странно, защото и двамата мн се ценим като приятели.. беше доста откачен 1 месец, ноо втория куца тъй като тя нали си е от Пловдив..продължавахме с разговорите..преди седмица отидох до София, тя дойде и цял ден си бяхме двамата и си се радвахме на мах ) обаче.. от тогава имаме проблемии.. драчим се, аз й се дразня щот е твърдоглава и въртим разни глупости постоянно, тя ми се дразни щот се държа гадно (което осъзнавам..) в следствие на твърдоглавието й..ии така.. преди малко си говорихме, че има проблем.. решихме да не се чуваме някой друг ден, че вече няма кво да си кажем.. За късане, не сме и мислили щот нито един от двамата не иска.. виждаме,че не върви, но съм убеден, че е щот се чуваме само по тел-а.. иначе ваканцииките си идва, пролетна, зимна, лятна..

Тааа така дее.. искам някви съветчета.. как може да си освежим връзката.. ала-бала.. сякви предложения приемам )