- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовни разочарования...
Повече от година (да не кажа 2) преживявах едно момче.![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Да имам връзка с човека 4 месеца и половина и най-накрая да ми каже,че през цялото време е бил с мен само,защото не е знаел как да ми каже,че няма чувства към мен.А най-тъпото е,че той направи крачката,а аз въобще нямах намерение да се занимавам с него.![]()
Не си права.Първоначално написано от DragonLady
Абсолютно нормално е за зрели хора да започнат да правят секс на първа-втора седмица от връзката си. А ти не се ли сваляш с едно момче? Какво му пречи на него да прави същото? В момента просто се ядосваш, че той е пръв.
Съгласна. И ние със сегашния ми приятел правихме секс някъде около първата седмица. А хич не съм к*рва. Не сме девствени вече да чакаме по няколко месеца.Първоначално написано от PinkPan7her
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Сиси, знаех си, че ще има включване от тебе по повод изказването ми, та имам в предвид, че при вас предполагам е имало чувства и желание, привличане, а той го е направил само за да ме нарани ( това ми го призна сам вчера по телефон ), тоест хич не го боли за оная другата, новата му к*рва.Първоначално написано от SisiStrange
Пантерке, да сега съм с друг и хич не ми пука, че той го е направил първи. В момента съм щастлива с човека до мен и грам не ме бърка какво става с бившият ми. Казах го просто за темата, един вид, че някой мъже са способни на големи мизерии само за да видят бившата си как страда.
Ами трудно е да се каже, че е точно разочарование, но като че ли най-кофти ме и било, когато се разделих с първата си любов. Обичах го много това момче и някак вярвах в тъпотията, че ще сме заедно едва ли не цял живот. После той почна да се държи тъпо, по начин, по който никога преди това не се е държал и аз никога не съм и очаквала да се държи... и така.
Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...
Както и обратното има същата тежест. Колкото и да ти се иска и да се стараеш, някои хора никога няма да са достатъчно добри за теб. След тези два урока се смятам за абсолютно недосегаема.Първоначално написано от SisiStrange