.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен

Раздразнена кожа от дамски превръзки

Здравейте, имам проблем свързан с дамските превръзки. Какви ли не съм използвала (памучни, копринени, Always, Everbel и т.н.), от всички ми се зачервява ужасно кожата там долу, особено в гънките зачервява се и ме пари, особено като се бърша след уриниране направо все едно се бърша с телена гъба. (не срамните устни или лигавицата, а самата кожа). Много е неприятно, минава ми от самосебе си около 10 дни след като ми свърши (след като спра да слагам превръзки), но тъкмо ми мине и след няколко дни пак ми идва и айде всичко от начало
    някой да ми предложи крем или нещо за успокояване на кожата, и за по-бързо възстановяване?

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Използвай тампони

BuBy

Супер фен Аватара на zoreto
    Пробвай превръзките на Натурела ,те са памучни и не спарват, и на мен така другите,тоест тея дето са с нещо като мрежа мн ми дразнят.За всеки случай ако искаш компетентно мнение се консултирай с лекар

Цитирай Първоначално написано от zoreto
    Пробвай превръзките на Натурела ,те са памучни и не спарват, и на мен така другите,тоест тея дето са с нещо като мрежа мн ми дразнят.За всеки случай ако искаш компетентно мнение се консултирай с лекар
    Като стана дума за тези превръзки, някой ползва ли ги и какво мисли за тях?
    Music <3

Цитирай Първоначално написано от 0utSpoken
    Ползвала съм на Натурела с аромат на лайка. Удобни ми бяха, нямах проблеми с пропускливост и ароматът беше траен, но в никакъв случай дразнещ. Не съм имала оплаквания като на авторката за кожата, обаче, и не мога да ти кажа нищо за чувствителна кожа. Никъде не мога да ги намеря в последно време, иначе бих си купувала от тях само.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BuBzzz
    Използвай тампони
    Не и даваш никак добър съвет! Тампоните са вредни! Аз лично се стремя да намаля употребата им, само като съм на вън или в университета ги ползвам. В къщи и през нощта винаги превръзки.

http://piperlivo.com/node/82

Супер фен Аватара на zoreto
    ами на мен си ни харесват и както казаха не пропускат и имат мн приятен аромат без да се набива

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    ами може да ползваш тоалента хартия вместо превръзки ще я сменяш по често и няма да има проблем :P
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    ами може да ползваш тоалента хартия вместо превръзки ще я сменяш по често и няма да има проблем :P
    По голяма простотия не бях чела ... всъщност май съм, предните ти постове ...

Голям фен
    да, аз тампони изобщо не използвам, и гледам да използвам само памучни превръзки, просто ми е много чувствителна кожата и от нищо не ми минава. Ще пробвам и натурелата, дано да е по-добре с тях... Мерси

Re: Раздразнена кожа от дамски превръзки

Shtom prevruzkite ne ti dopadat, polzvai tamponi
    В живота винаги едната жена е златна, а другата е съкровище!!!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Не използвай ароматизирани превръзки.Те могат да бъдат причина за раздразнената кожа!

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от BuBzzz
    Използвай тампони

Град
    Пловдив
    Аз използвам само тях.... преди време използвах някакви неизвестни и ми излезнаха някакви пъпки....ходих на гинеколог и той ме посъветва да ползвам само Натурела,били най-хубави и качествени....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си