- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Раздразнена кожа от дамски превръзки
Здравейте, имам проблем свързан с дамските превръзки. Какви ли не съм използвала (памучни, копринени, Always, Everbel и т.н.), от всички ми се зачервява ужасно кожата там долу, особено в гънкитезачервява се и ме пари, особено като се бърша след уриниране направо все едно се бърша с телена гъба. (не срамните устни или лигавицата, а самата кожа). Много е неприятно, минава ми от самосебе си около 10 дни след като ми свърши (след като спра да слагам превръзки), но тъкмо ми мине и след няколко дни пак ми идва и айде всичко от начало
![]()
някой да ми предложи крем или нещо за успокояване на кожата, и за по-бързо възстановяване?![]()
Като стана дума за тези превръзки, някой ползва ли ги и какво мисли за тях?Първоначално написано от zoreto
Music <3
Ползвала съм на Натурела с аромат на лайка. Удобни ми бяха, нямах проблеми с пропускливост и ароматът беше траен, но в никакъв случай дразнещ. Не съм имала оплаквания като на авторката за кожата, обаче, и не мога да ти кажа нищо за чувствителна кожа. Никъде не мога да ги намеря в последно време, иначе бих си купувала от тях само.Първоначално написано от 0utSpoken
Не и даваш никак добър съвет! Тампоните са вредни! Аз лично се стремя да намаля употребата им, само като съм на вън или в университета ги ползвам. В къщи и през нощта винаги превръзки.Първоначално написано от BuBzzz
http://piperlivo.com/node/82
ами може да ползваш тоалента хартия вместо превръзки ще я сменяш по често и няма да има проблем :P
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
По голяма простотия не бях чела ... всъщност май съм, предните ти постове ...Първоначално написано от xxKiFlAxx
Shtom prevruzkite ne ti dopadat, polzvai tamponi![]()
В живота винаги едната жена е златна, а другата е съкровище!!!
Аз използвам само тях.... преди време използвах някакви неизвестни и ми излезнаха някакви пъпки....ходих на гинеколог и той ме посъветва да ползвам само Натурела,били най-хубави и качествени....Първоначално написано от 0utSpoken
![]()