- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Много ли ще е грозно?
Здравейте! : ) От много дни се чудя дали да облека клин и блуза. В смисъл чудя се понеже съм малко пълничка. /темата не е за да си изпрося комплименти или нещо подобно/ Аз съм доста .. особена относно стил. Предната вечер си харесвам някакви дрехи за у-ще, а сутринта като се облека и се колебая, и накрая излизам с дрехи които нося доста често. Та, прекалено ли ще е грозно ? Ето и снимки .. :
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...19440557_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...78799050_n.jpg - с дългата коса.
Не намерих по - подходящи.
Всички ли сте злобни и отворени тук?
Не знам, обаче ако блузата е къса- недей. И пълна, и слаба да си-все е грозно с къса блуза/тениска/потник.
Everything changes, but beauty remains ...
Ти не си пълна, даже и си слаба. А по темата.. ще си отива ако блузата е по-дълга, както казаха над мен = )
Л О К О П Л О В Д И В <3 Д Ж Ъ С Т И Н Б И Й Б Ъ Р <3
Аз ти предлагам да облечеш блузката и клинчето и да снимаш... така по- ще можем да преценим дали стои добре![]()
Не си дебела,но клин,според мен, и много слобите момичета не трябва да носят с блуза,ако не е туника разбира се.В такъв случай може.![]()
Words like violence-break the silence
Come crashing in into my little world...
Клин, съчетан с широка блуза или туника, стои супер. Не се комплексирай, не си пълна, даже обратното.![]()
Абе направо яхай метлата![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Първоначално написано от CupcakeKitty
Изобщо не си пълна. Но и според мен ще бъде по-добре с туника, отколкото с блузка/потник.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Не обръщай внимание. аз почти винаги ходя с клин и блуза и изглежда добре а и не си пълна.. като теб съм :P![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Хм, труден въпрос. Аз съм се питала същото.Обаче разликата е, че аз искам да ги нося и с къси панталонки.
Наистина на голо клин няма да отива. Едно момиче от класа е по-слабо и от нас (казвам нас, защото имам същото тяло) и носи клин като дънки или панталон. Стои ужасно! Не е облекло за даскало...Даже и за навън... с тоя клин само на танците или аеробика може.
Хм... какви са тези комплекси, момиче? Аз лично не те намирам за пълничка, но пък в този форум повечето имат доста изкривени представи за дебело/слабо.
Ако ще носиш клин, по-добре го комбинирай с туника.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
А, сега се сетих за едно момиче от по-горните класове.
Вече за 3ти път я гледам със клин, явно момичето има целулит и като върви, си личи как клина се впива и задника и е на дупки. Отврат!
Другото.. почти всички момичета ходят със "пликчета" под клин или впит анцунг, също много си личи и лично на мен ми стои гадно.
Мда. За клин и тяло трябва да имаш, много ми е грозно когато на някоя девойка целулита й се отбелязва. Сори ако обижам някой, но смятам, че всеки тук може да прецени, че е грозно.Първоначално написано от zlatit0o
Everything changes, but beauty remains ...
И кво като си личи тва е нормалнo..кое е срамнотоПървоначално написано от zlatit0o
и момичето на снимката не изглежда зле така че защо да не носи![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Първоначално написано от Rebirthing
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Същото тяло!И аз много се шашкам понякога.
Та.. недей.Имам приятелка, която е много кльощава и на нея и седи, но облече ли къса блуза просто.. е гадно.Има си дънки и панталони за тая работа.Само може да си докараш зяпане и шушукане (независимо как ти стои).Но ако толкова искаш дай снимка.
И последно - колко си висока?Чисто любопитство![]()
близо 1,70Първоначално написано от SunT
Относно целулитa - не знам дали имам, не мога да преценя.
Относно блузите - дълги ще са и без друго аз къси не нося, защото като седна и целият кръст ми е гол, а аз лесно се разболявам..
Иначе туника + клин си нося, но имам само плетени туники, имам една от плат, но тя ми седи малко гадно.
Снимах се, но батерията на фотоапарата ми падна и не можах да ги кача. До около 15-20 минути ще ги пусна.
Mirage3 аз с къси панталони нямам проблем да ги нося, но ми е още рано. Какво мислите за комбинацията чорапогащи + къс панталон/къси дънки? ;д /съжалявам за отклоняването/
zlatit0o Какво ще рече "пликчета под клин"?
Гадна е тази комбинация....Първоначално написано от eLeHaGuLbertt
И предполагам, че става въпрос за бельо![]()
Мм не. Не че нещо, не си дебела, но и нямаш телосложение за клин. Клиновете уж правели тялото да изглежда по-слабо, но според мен пък точно обратното - подчертават всяко несъвършенство.
Ето снимка:
http://prikachi.com/images/105/3878105O.jpg
Искам да знам кой ти каза че си дебела?иначеее... на мен не ми харесва много
Ами, до сега никой не ми го е казвал. Дори са ми казвали, че съм секси, но това са хора които не са ме виждали в цял ръст или пък на живо. Просто аз не си харесвам тялото, имам доста излишни кг. като без тях ще изглеждам много по - добре.Първоначално написано от CupcakeKitty
Еми просто пликчета под клин, отбелязват се. Ужас....Първоначално написано от eLeHaGuLbertt
А за авторката- според мен не ти ходи.