.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: момиче

момиче

има едно момиче вече е във нашата смяна мин година беше в др-та та въпроса ми е като излизаме след часа да пушат и тя като минава покраи мен и ме гледа доката не се по отдалечи както и аз я гледам но не я познавам нищо как мога да я заговоря ? моля без тъпи коментари

Ами почнете разговор щом всеки ден те гледа значи можеш поне едно здрасти, как си да и кажеш, да се запознаеш с нея...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Толкова ли е трудно като мине покрай теб да кажеш едно "Здрасти"?

Най-важното е да не се притесняваш. Ето и две статии, които може да ти помогнат.
    Успех! : )

Как да привлечеш вниманието Му/Й

Как да започнем разговор?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

да но тя винаги е с приятелки и се притеснявам колкото и да е а по коридора или да е сама не съм я виждал

Повече от фен
    "Здрасти как си?Аз сам*име*"-пробвай така.

Просто я поздрави !! ;] .. Не е толкова трудно

да това е един от вариантите но се чудя има ли някои по така непринуден варитант освен да да я поздравя

Пич не знам какво да ти кажа .. ако мислиш че момичето си заслужава просто я дръпни на страни (ако се притесняваш да се запознаете пред приятелките и) и я попитай за името и ! Не се сещам за друг начин

PS: Ако учи близо до твоята стая ще ти е още по лесно да я заговориш !

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Почерпи я с кафе за цигарата.
    По-непринудено нещо от просто "здрасти" май няма
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Следващият път като те погледне на секундата й смигни и кажи "Здравей, кукло(или като ти дойде)! Как си? ". Ако ти се усмихне е станала работата за срещата.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от Vladel
    "Здрасти как си?Аз сам*име*"-пробвай така.
    Само да не кажеш "Аз съм име", че ще стане яко сеир.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мисля, че доста често има подобни теми тук, ама айде.
    Повечето момичета харесват момчета, сигурни в себе си. Тъй че давай, да не ти пука. Нищо не губиш за едно здрасти..

ще пробвам тази седмица и ще видим какво ще е ако имате още съвети може да споделите

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от ivko94
    ще пробвам тази седмица и ще видим какво ще е ако имате още съвети може да споделите

Направи най-простото, защото може да се изцепиш с нещо глупаво в старанието си да се харесаш или да завържеш разговор.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

аа след това какво да правя ако тя ми се усмихне или ме поздрави как да постъпя след това : )

Виж приятел , заеби всички тея глупости от типа на "Здравей." "Как си?"

Ето ти един непринуден начин.

Влиза в магазина и ако я видиш да взема вода примерно и видиш , че водата е студена подхвърли нещо от типа на "ако е вода да е студена , тъй ли ".

Ако я видиш да пуши и се изкашля или нещо такова просто кажи "еееейй тез цигари начи"

Заеби стандартните фразички и се нагоди според случая , сигурен съм , че ще успееш.

Не се паникирвай и се дръж хладнокръвно дори да те отблъсне.

Бил съм там видял съм Успех !

Аве ей, много ме дразните ве ей. Всички коментари го съветвате да я заговори. Лесно е така да казвате, като съм сигурен, че повечето от вас дори и на кучето си не можете да му кажете здрасти. И какво като я заговори? Ще се изложи. Кво да я спре на улицата като някакъв психясал и вече толкова изпаднал да я пита как се казва. И после какво? Лесно е да кажеш просто здрасти от компа на скайпа. Замислете се малко.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Ducati
    Аве ей, много ме дразните ве ей. Всички коментари го съветвате да я заговори. Лесно е така да казвате, като съм сигурен, че повечето от вас дори и на кучето си не можете да му кажете здрасти. И какво като я заговори? Ще се изложи. Кво да я спре на улицата като някакъв психясал и вече толкова изпаднал да я пита как се казва. И после какво? Лесно е да кажеш просто здрасти от компа на скайпа. Замислете се малко.
    Като се замисля, си прав. Нека зареже поздравите и вместо това лети със совалка
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Ducati
    така е затова ви питам как да постъпя ?

Супер фен Аватара на LeprikonA
    абе, наборе, толкова години не си ли се научил и добре ти го казаха, че със здрасти се започва. не е трудно. виждаш, че си задържа продължително погледа на тебе, приближаваш се и "здрасти, аз съм <твоето име>" и тя ще ти каже нейното, ще разбереш кой точно клас е (а,б,в,г..) какъв и е другия час и някакви такива неща. постепенно ще се заговаряте,защото вече ще се познавате и ще върви лесно. номерът е да не се притесняваш.
    усмихваш се, отиваш при нея и готово.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    абе, наборе, толкова години не си ли се научил и добре ти го казаха, че със здрасти се започва. не е трудно. виждаш, че си задържа продължително погледа на тебе, приближаваш се и "здрасти, аз съм <твоето име>" и тя ще ти каже нейното, ще разбереш кой точно клас е (а,б,в,г..) какъв и е другия час и някакви такива неща. постепенно ще се заговаряте,защото вече ще се познавате и ще върви лесно. номерът е да не се притесняваш.
    усмихваш се, отиваш при нея и готово.
    абе да ти кажа чесно аз съм от по срамежливите и се притеснявам повече от колкото трябава

В крайна сметка успя ли да заговориш момичето ? ;]

Цитирай Първоначално написано от SladyYyrka
    В крайна сметка успя ли да заговориш момичето ? ;]
    мне вчера не съм я виждал а днес я видях едно междучасие и беше на др край на даскалото и ми стана някво тъпо щото ми се искаше да я поздравя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си