- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момиче
има едно момиче вече е във нашата смяна мин година беше в др-та та въпроса ми е като излизаме след часа да пушат и тя като минава покраи мен и ме гледа доката не се по отдалечи както и аз я гледам но не я познавам нищо как мога да я заговоря ? моля без тъпи коментари
Ами почнете разговор щом всеки ден те гледа значи можеш поне едно здрасти, как си да и кажеш, да се запознаеш с нея...
Толкова ли е трудно като мине покрай теб да кажеш едно "Здрасти"?
Най-важното е да не се притесняваш. Ето и две статии, които може да ти помогнат.
Успех! : )
Как да привлечеш вниманието Му/Й
Как да започнем разговор?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
да но тя винаги е с приятелки и се притеснявам колкото и да е а по коридора или да е сама не съм я виждал
"Здрасти как си?Аз сам*име*"-пробвай така.
да това е един от вариантите но се чудя има ли някои по така непринуден варитант освен да да я поздравя![]()
Пич не знам какво да ти кажа .. ако мислиш че момичето си заслужава просто я дръпни на страни (ако се притесняваш да се запознаете пред приятелките и) и я попитай за името и ! Не се сещам за друг начин![]()
PS: Ако учи близо до твоята стая ще ти е още по лесно да я заговориш !![]()
Почерпи я с кафе за цигарата.![]()
По-непринудено нещо от просто "здрасти" май няма![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Следващият път като те погледне на секундата й смигни и кажи "Здравей, кукло(или като ти дойде)! Как си? ". Ако ти се усмихне е станала работата за срещата.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Само да не кажеш "Аз съм име", че ще стане яко сеир.Първоначално написано от Vladel
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Мисля, че доста често има подобни теми тук, ама айде.
Повечето момичета харесват момчета, сигурни в себе си. Тъй че давай, да не ти пука. Нищо не губиш за едно здрасти..
ще пробвам тази седмица и ще видим какво ще еако имате още съвети може да споделите
![]()
Първоначално написано от ivko94
Направи най-простото, защото може да се изцепиш с нещо глупаво в старанието си да се харесаш или да завържеш разговор.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Просто й кажи Здрасти![]()
аа след това какво да правя ако тя ми се усмихне или ме поздрави как да постъпя след това : )
Виж приятел , заеби всички тея глупости от типа на "Здравей." "Как си?"
Ето ти един непринуден начин.
Влиза в магазина и ако я видиш да взема вода примерно и видиш , че водата е студена подхвърли нещо от типа на "ако е вода да е студена , тъй ли ".
Ако я видиш да пуши и се изкашля или нещо такова просто кажи "еееейй тез цигари начи"
Заеби стандартните фразички и се нагоди според случая , сигурен съм , че ще успееш.
Не се паникирвай и се дръж хладнокръвно дори да те отблъсне.
Бил съм там видял съмУспех !
Аве ей, много ме дразните ве ей. Всички коментари го съветвате да я заговори. Лесно е така да казвате, като съм сигурен, че повечето от вас дори и на кучето си не можете да му кажете здрасти. И какво като я заговори? Ще се изложи. Кво да я спре на улицата като някакъв психясал и вече толкова изпаднал да я пита как се казва. И после какво? Лесно е да кажеш просто здрасти от компа на скайпа. Замислете се малко.![]()
Като се замисля, си прав. Нека зареже поздравите и вместо това лети със совалкаПървоначално написано от Ducati
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
така е затова ви питам как да постъпя ?Първоначално написано от Ducati
абе, наборе, толкова години не си ли се научили добре ти го казаха, че със здрасти се започва. не е трудно. виждаш, че си задържа продължително погледа на тебе, приближаваш се и "здрасти, аз съм <твоето име>" и тя ще ти каже нейното, ще разбереш кой точно клас е (а,б,в,г..) какъв и е другия час и някакви такива неща. постепенно ще се заговаряте,защото вече ще се познавате и ще върви лесно. номерът е да не се притесняваш.
усмихваш се, отиваш при нея и готово.![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
абе да ти кажа чесно аз съм от по срамежливите и се притеснявам повече от колкото трябаваПървоначално написано от LeprikonA
мне вчера не съм я виждал а днес я видях едно междучасие и беше на др край на даскалото и ми стана някво тъпо щото ми се искаше да я поздравяПървоначално написано от SladyYyrka