- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момиче
трябва да се опиташ да го преглътнеш това. в смисъл, ако не опиташ само от страни ще си я гледаш и нищо повече. а и нищо не губиш на практика, само можеш да спечелиш.Първоначално написано от ivko94
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
тези дни има доста такива теми..... 100% ще ти каже нещо, ако я полееш с кафе, ако и скъсаш цигарата, ако я ритнеш амм много здраво ии така нататък, и така нататък
има страшно много начини .... ако ти трябват още идеи, насреща съм
амм недей със "Здрасти" ... изтърка се вече
а и няма ли да ти е странно да си се разхождаш спокойно, и някой непознат да ти каже "Здрастии"
стресирВащо си е даже
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
точно но кажи някои начин как да я заговоряПървоначално написано от thegreenzombie
ох... много сложна задачааз лично бих изтърсила някоя плоска шега, ако съм наистина сигурна, че "обектът" е наблизо
знам, че звучи доста тъпо амм, ако не ти каже нищо, поне ще знае, че имаш чувство за хумор
или я бутни уж без да искаш и после се направи, че нищо не е станало.... пренебрегването е адски дразнещо и ако не друго, то поне ще те напсува
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Ако имате общи приятели се интересувай от тях как се казва,ако можеш излезте с нея и други хора.Като сте компания ще е по лесно да я заговориш.Другите са прави.Като я поздравиш без да я познаваш сигурно ще излглеждаш странно пред нейните приятели и най много пред нея.
Наборе, наистина недей почва със здрасти. Може би, в комунизма са правили така. Сега, ако някой дойде и ти каже здрасти, ще си помислиш, че е ненормален, нали? Кажи на някое общо фр, че я харесваш и може да те запознае. Кажи, ако стане нещо. Ще следя темата. Успех, брат.
Аз съм реалист.
ще видя какво мога да направяПървоначално написано от Ducati
![]()
успя ли![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Кажи й "Здравей", започни разговор .. Няма да те изяде
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Ми на кучето е мога да му кажа здрасти,защото то не говори.И откога "психясал"е човек,който просто иска да заговори хубаво мимиче(и вероятно да и скокне в гащите),но всичко това си е в реда на нещата.Според твойта логика завинаги да си трае,за да не се изложи и да си седи на сухо завинаги,а?Първоначално написано от Ducati
![]()
И пак нищо не каза..Първоначално написано от Vladel
Аз съм реалист.
ХАХАХА пич, и по твоята логика как по-точно трябва да се запознават хората?Първоначално написано от Vladel
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
мхм трудно ще е да отида при нея и да и кажа здр но като минава покраи мен ще се пробвам или ако ме поглегне ще и се усмихна ?Първоначално написано от Priceless
![]()
А ти като си навън и видиш някое яко момче отиваш ли да му кажеш здрасти и да се запознаете? Или вечерта влизаш вав фб, даваш му фр и там му казваш здрасти.Първоначално написано от Priceless
Аз съм реалист.
днес се заглеждахме доста повече от преди дори се гл очи в очи и се усмихнах при което тя също ми се усмихна и това беше сега какво да направя дали може да ме харесва или е нещо др ?моля без тъпи коментари и подигравки
Понякога ми се иска да не бяха спирали казармата...