Здравейте. Искам да попитам тези от вас които живеят във Велико Търново или са ходили някога там на някое хубаво и красиво място от което имат хубави спомени за цял живот.
Всъщност ще ви споделя и защо питам и се обръщам към вас с молба да ми препоръчате такова място. Имах едно момиче в живота си което с години наред много ме обичаше и беше готова да преживее куп трудности и проблеми заради мене, както и стана. В един момент връзката се прекъсна и всичко приключи, но и двамата чустваме едно и също един към друг. Макар че не искам, чувствам че е по правилно да и дам възможноста да продължи живота си без мен, дори това да означава да съм нещастен. Искам да я заведа някъде на някое красиво място в или около Велико Търново където да прекараме един последен ден, макар и като приятели и да ме запази в сърцето си като спомен от този ден.
Наистина този човек означава всичко за мен, защото точно на това момиче дължа всичко което съм днес. Моля ви да ми помогнете и да ме посъветвате къде да я заведа и с какво мога да направя този ден незабравим за нея.