- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Няма ги свестните
Първоначално написано от Perseus
Лелелелелелелеле....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Държиш се като тези на 12-13 години. "Нямам си гадже!", "Къде са свестните?".![]()
Щом виждаш само кухите лейки и мрънкаш за толкова голям човек, това говори за ниското ти ниво на интелигентност.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Това, че ти попадаш на кофти момичета, не значи че всички са такиваПървоначално написано от Perseus
пс шадол дай малко пуканки насам, че забравих да си купя, а ме мързи да ходя до магазина![]()
Ето,взимай тамън стана интересна темата,намесват се някакви деветокласнички!Първоначално написано от DragonLady
![]()
Айде пиклювците и дрислите почнаха...Кой говори за гаджета...Писна ми от курви...Спрете да курвеете...Ледче мое под интелекта си ми коте...
Get life![]()
![]()
Първоначално написано от Perseus
![]()
Един интелигентен човек няма да вречи като теб тук, нито ще обижда някой си, нито ще има речник с твоите простащини.
Възпитанието си личи по начина на говорене и държание, а твоето е под всякаква критика. И си взимай бележка, защото не някой друг, а точно ти мрънкаш тук. Нали си много интелиджънт![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ