.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Фен
    Град
    Пловдив

Главоболие

Здравейте, от 2 дена вече почти постоянно ме боли главата.Започна се вчера 6 часа сутринта - събудих се със страшно главоболие.За 30мин горе-долу намаля.След това по-късно кръвното ми беше 140 на 90 пак със леко главоболие.Пих хапчета и ми минава за известно време , но след това пак.Горе долу ми се нормализира кръвното сега - 115 на 75 , но пак ме боли леко главата.Утре ще ходя на доктор да ме види.Не съм правил нищо преди да ме заболи.Напоследък седя повече време пред компютъра съм с лаптопа в леглото.Според вас може ли да е от това причината ?
    НА 17 СЪМ

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Възможно е и да е от преумора(умствено натоварване)+високо кръвно налягане.Нека да те види лекар!

Фен
    Град
    Пловдив
    Ами , не съм се морил много.Немога да се наспя напоследък , но ако е от това , какво ли ще е сега като тръгна на училище ? Преди малко пак си го мерих , беше ми 110 на 70 някъде - мисля , че това е нормално , но ми е замаяно едно такова.

ПП:Днес болката в задната част на главата към вратът надоло.Мисля си за шипове....

Супер фен Аватара на cookie_master
    Ходи по-добре да те види лекар
    МОМИЧЕ!

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    Утре ще ходя.

В повечето случаи ме боли в дясната и лявата част.Затова си мислех за шипове.Имам един мехлем , и като се намжеш с него , ако ти запари на вратът , значи имаш проблем с шиповете.Ще го пробвам и пак ще пиша.

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PaLMaL
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    Утре ще ходя.

В повечето случаи ме боли в дясната и лявата част.Затова си мислех за шипове.Имам един мехлем , и като се намжеш с него , ако ти запари на вратът , значи имаш проблем с шиповете.Ще го пробвам и пак ще пиша.
    ПП: Ходих при лекаря и ми даде направление за УНГ (уши , нос ,гърло).Възможно е да е от синузит.Преди са ми вадили сливиците.Сега отивам при специалист и да видим

Guest
    Имаш рак в гомноту

Фен
    Град
    Пловдив
    Много си забавен.

Сега се връщам от "каспела" Пловдив.Казаха ми , че имам девиация на носната преграда- преди като си счупих носа , в спешното не са го нагласили много и така е зарастнало.Това е и причината за главоболието , за кръвта от носа (писал съм го в друга тема) , затруднено дишане и т.н. . Само ,че операцията ще се състои догодина живот и здраве , защото казаха , че трябва да имам 18 години и половина.Трябва просто да ми наместят това между двете ноздри в носа , че е зарастнало накриво и сега прави проблеми.Това е за сега по темата.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Вече няма добри лекари в тази страна...

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Защо ?

И мен ме боли главата от доста време... Появяват ли ти се няк'ви черни точки пред очите ???

Фен
    Град
    Пловдив
    Не.Това твоето мисля , че е от ниско кръвно.Поне така съм чувал де

"ПП:Днес болката в задната част на главата към вратът надоло.Мисля си за шипове...."

Болката е все нещо ти пари леко нали??? И мен точно там ме боли в момента??? Няква топлина имам зад главата... Се1 2 чертички ми топлят задната част на глвата и врата

А и имах ниско кръвно 1-2 дена

???

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от waller123
    "ПП:Днес болката в задната част на главата към вратът надоло.Мисля си за шипове...."

Болката е все нещо ти пари леко нали??? И мен точно там ме боли в момента??? Няква топлина имам зад главата... Се1 2 чертички ми топлят задната част на глвата и врата

А и имах ниско кръвно 1-2 дена

???
    Значи проблема ти е подобен като моя.Иначе можеш да си провериш дали имаш проблем с шиповете като се намажеш със "леден гел за разтривки".Продават го в аптеките.Мажиш се и ако ти запари доста , значи имаш проблемно място там . Но според мен трябва да идеш на друг доктор да ти каже точната диагноза.

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Защо ?
    Не са си свършили работата в спешното и са ти докарали доста главоболия. /буквално и преносно/ Пък и ти не си единственият случай - масово е.

Фен
    Град
    Пловдив
    Ааа.. помислих , че нешо говориш за тоя дето ме е прегледал сега.Да , и аз мисля , че не са си свършили работата , но нали знаеш , че срещу държата неможе да се бориш.. . Тогава просто бързахме и отидохме в най-близката работеща (преди 7-8години някъде) и попаднахме на такъв доктор...Ама аз си и мислех , че е нещо с носа проблема , защото усещам една такава притискаща болка отвътре някъде.А това за главата , сега трябва ли да пия някакви хапчета за главата , че ме боли леко или да я оставя така ? Забравих да питам доктора.

Може да изпиеш 1 аналгин, но ако имаш телефона на лекаря си по - добре го попитай.

Фен
    Град
    Пловдив
    Ами той каза , че това ще е временно , няма да боли постоянно.Просто има такива периоди.Ако до утре не ми е минало ще изпия един аналгин.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз също съм с изкривяване на носната преграда и не съм се оперирала, а 18 съм ги направила отдавна.
    УНГ аргументира ли се защо ти предлага операция?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Фен
    Град
    Пловдив
    Операцията е нужна , защото ако не се коригира , ще стане голям проблем...Както казах , преди като ми го изправяха не са го "нагодили" както трябва и сега ето го резултата.Единия ми синус не функциунира нормално и така се натоварва другия.Това е и причината за главоболието , виенето на свят м ниското/високото кръвно и т.н. Но може да се направи и доста след като си навършила 18.Просто са я сложили тая граница , защото тогава организма спира да се развива и за да не стане някой фал после..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Хубу, ти си преценяваш. Аз съм на тръни, щом стане въпрос за пълна анестезия.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Фен
    Град
    Пловдив
    хмм... само , че се чудя още дали да е с пълна или местна упойка.Вярно , че има повече от година , но трябва да реша.Вие кой вид ще ми препоръчате за такава операция.Не е много сложна.

хмм... само , че се чудя още дали да е с пълна или местна упойка.Вярно , че има повече от година , но трябва да реша.Вие кой вид ще ми препоръчате за такава операция.Не е много сложна.
    Аз не бих понесла да съм в съзнание и да гледам как някой ми рови по дупките на лицето по една или друга причина... Определено бих предпочела пълната упойка (макар и малко по-рискова, имайки предвид "специалистите" анестезиолози у нас).

И искам да попитам информативно само: Ако си намажеш оная работа с тоя "леден масажен крем" (или к'вото там беше) и ти запари, и там ли имаш шипове?
    Не е много правилно да предлагаш подобни експерименти, защото понякога тия мазила могат и да навредят сериозно!

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от evilsoul92
    Аз не бих понесла да съм в съзнание и да гледам как някой ми рови по дупките на лицето по една или друга причина... Определено бих предпочела пълната упойка (макар и малко по-рискова, имайки предвид "специалистите" анестезиолози у нас).

И искам да попитам информативно само: Ако си намажеш оная работа с тоя "леден масажен крем" (или к'вото там беше) и ти запари, и там ли имаш шипове?
    Не е много правилно да предлагаш подобни експерименти, защото понякога тия мазила могат и да навредят сериозно!
    Еми то това му е ефекта на тоя гел Като питаш в аптеката нещо за шипове и ще ти предпишат нещо такова..

Фен
    Град
    Пловдив
    А искам и да питам дали има връзка горе-посоченото от мен и странните безцветни миниат
    рни формички , които ми се появяват напоследък пред очите и .Виждат се само на по ярка светлина.Забелязах ги преди около 3-4 дни.Не ги виждам постоянно.Когато бях при специалиста , ми каза , че заради тази изкривена носна преграда можело съм да имам разни проблемчета.Доколото знам , тия фигурни , се получават от кръвното.Но то ми е нормално.Интересното е , че в повечето случаи се появяват в дясното око.Ето сега пак като гледам монитора имам 1 едно такова.Все едно имам някаква много малка прашинка в окото.Също знам и че неможе да са от стрес и умора (съвпадам към тая група , че напоследък - училище , ранно ставане и така...) Спя по 5-6 часа.Главата не ме боли, но понякога ми е леко замаяно. Според вас от какво може да е ?
    Пак ще ходя до личния , но искам да чуя и вашето мнение

ПП: От както го имам , забелязвам , че трябва да си поемам по-дълбоко въздух за да дишам нормално ( сега и носа ми е леко запушен и ставаа...)

Дано сте ме разбрали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си