.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Маски за лице

Здравейте, тук ако знаете някоя ефикасна маска за лице (домашна) я споделете, защото има много момичета, които искат да знаят такива, но не всички в интернет са ефикасни. Аз знам една която наистина изчиства лицето.

Продукти
    1.Мая
    2.Прясно мляко

Начин на приготвяне
    Слагате маята в някакво канче. Слагате малко мляко (млякото се слага само, за да може маята да омекне така че не слагайте много, една чаена лъжичка и половина ще стигне). Бъркате докато не стане като каша и я нанасяте на кожата с четка за маски. Това е.

Повече от фен Аватара на mine
    Знам една маска с кисело мляко..

Много просто.. Слагаш си на лицето кисело мляко стоиш така 5-10-15 минути .. И след това : Уауууууууууууу колко ти е изчистено лицетооо

Е айде ся.. не е баш уауууу ефект ама доста добре изчиства лицето

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Търсачката е нещо много полезно ... Жалко,че не се сещате да я използвате
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Ми мойто момиче, вземи прочети за какво става дума. Отгоре написах че в интернет не всички са вярни и искам мнения и ти ако толкова много ти пречи, че съм направила тая тема не я чети и КРАЙ. ок?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    А ти ако беше прочела к'во съм написала щеше да схванеш,че става дума за търсачката във форума,т.е. написани са не само рецепти,но и отзиви ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

оф аре не пиши ако не знаеш никакви маски

Повече от фен

Re: Маски за лице

Цитирай Първоначално написано от elinanacheva
    Здравейте, тук ако знаете някоя ефикасна маска за лице (домашна) я споделете, защото има много момичета, които искат да знаят такива, но не всички в интернет са ефикасни. Аз знам една която наистина изчиства лицето.

Продукти
    1.Мая
    2.Прясно мляко

Начин на приготвяне
    Слагате маята в някакво канче. Слагате малко мляко (млякото се слага само, за да може маята да омекне така че не слагайте много, една чаена лъжичка и половина ще стигне). Бъркате докато не стане като каша и я нанасяте на кожата с четка за маски. Това е.
    Колко време седи на лицето ?
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Седи 20 минути и я изплакваш първо с топла вода, за да омекне маята и после продължаваш със студена. И пише че като се подсушаваш с кърпа да не триеш рязко ами само да потупваш кожата.

Цитирай Първоначално написано от mine

Много просто.. Слагаш си на лицето кисело мляко стоиш така 5-10-15 минути .. И след това : Уауууууууууууу колко ти е изчистено лицетооо

Съгласна И аз ползвам същата маска

Мега фен Аватара на strawberry88
    хума+розова вода=

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Хума с вода ,може да се добави и кисело мляко и няколко капки лимон. За каквито и маски да става въпрос ,подкрепям натуралното , а не химичните извращения на козметиката
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    кисело мляко + натрошен аспирин Чудесно действа на кожата и чисти в дълбочина.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    домашни маски знам мнн и всичките са ефикасни нямам проблеми с лицето
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Banned Мега фен
    ми те повечето ги казаха.. аз хума с вода най-често.. а иначе може да си търкаш лицето 2-3 мин. със сода мн. добре става... на мен ми действа супер за черните точки
    п.с.
    а колкото до търсачката.. да.. така е, но повечето теми са от стари по-стари точно заради това да не правим нови и ако трябва да питаш нещо почват да те хокат, че е стара,ако направиш нова,почват да те хокат,че има такива стари теми .. и да.. да не натоварваме форума.. ми модераторите защо не изтрият по-добре стари теми.. и аз точно заради това да не ме нахокахте не направих тема за прически.. защото ще кажете, че има такива теми.. а мислех да е за всичко... а не постоянно теми - отива ли ми ? .. а да е в една, но нищо

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Извинявай, киселото мляко цеди ли се на филия хляб, или направо го мажеш? Много дълго се чудех дали да си я направя, щото така или иначе трябваше сега да си правя маска с аспирин, ама се сетих за един случай, в който си бях намазала лицето с кисело мляко и цялото после ми стана на петна и ме сърбеше... Та не посмях .
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mine

И аз си правя тази маска и съм много доволна

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Извинявай, киселото мляко цеди ли се на филия хляб, или направо го мажеш? Много дълго се чудех дали да си я направя, щото така или иначе трябваше сега да си правя маска с аспирин, ама се сетих за един случай, в който си бях намазала лицето с кисело мляко и цялото после ми стана на петна и ме сърбеше... Та не посмях .
    Аз си го цедях на филия. Доста ми щипеше после на лицето, кожата ми е чувствителна, явно тази маска не е за мен.
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си