- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Някоя ходила ли е на спрей-тен?
И доволни ли сте![]()
Аз лично не. От моя клас 3 момичета, от които едната:
- оранжева и й беше влезнало чак в порите.
втората: същото, само дето и на петна.
третата: перфектен й беше тена...
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4741604_n.jpg (с точките, макар че не се вижда толкова добре на снимката)
Така че явно си е и до мястото, на което се прави и до кожа в голяма степен може би...Обаче почне ли да ти пада (което няма да е след повече от седмица), смятай, че ще си ходиш като кирлива бая време.
+1 ..а и на много малко седи хубавоПървоначално написано от cookie_master
![]()
аз ходих, само веднъж, да кажа честно останах много доволна. тъй като съм много бяла, доста добре ми седеше. но само веднъж опитах, не знам дали ще отида пак, просто процедурата е малко досадна защото първите 8 часа не можеш да се къпеш. А преди това трябва да отидеш на кола маска, и да си ексфолираш кожата, абе с една дума да махнеш всичко от себе си. Иначе се получават доста fail-ове. Тена си пада постоянно и равномерно и на мен ми издържа 1 седмица точно.
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
Аз бях ходила за бала. Останах доволна. Дават го, че пада до 10 дена. На мен ми падна постепенно, не съм ставала на петна, нито оранжева. Обаче на мен ми казаха 4 часа да не се къпя, а не 8. Ако някоя от вас от Варна се интересува, мога да кажа къде ходих.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
+1Първоначално написано от koshtramba
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.