- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МНОГО Тежка раздяла ;( Как да продължа ... как ;(
Добър вечер !
С много мъка , ще пиша тук сега.
Преди 15мин приятелката ми съобщи че не иска да е с мен . Трябвало всеки да поема по своя път. Меко казано съм разбит , защото на 4-5 пъти се разделяхме и сдобрявахме .. ( това всеки ден ) .. Цял ден бяхме скарани и не се търсехме , аз и писах СМС- и тя не отговаряше .. и сега си махна всичко от скайп , фейсбука и тк.н.
АДСКИ МИ Е ГАДНО.
Незнам как да продължа ;(
Незнам какво да правя , чуствам се много гадно като си помисля че ще се вижда с момчета , че ще си прави кефа .. а аз ще страдам. Тя се държеше ужасно и ми каза че за нея съм бил материален и че нямала чуства. После ми каза искам да съм с тебе и само с теб , а днес вече окончателно ме напусна. Съкрушен съм и МНОГОО Объркан и незнам какво да правя ..
Утре щяхме да направим година и половина . Бях и купил подарък всичко , щях да я изненадам. Има разни неща в къщи и незнам как ще си ги вземе , аз съм тотален аут просто .. ибахти болката право в сърцето.На въпроса как си ми отговори не много добре. Имах надежда , че ще си направим годинката и половина , а тя ме заряза 4-5 часа преди това . Незнам как да постъпя. Моля за съвет...
Решението ->
![]()
Братче мен ме зарязаха на година и пет, еми значе знаеш ли какъв съвет ми дадоха когато скъсахме на година и два месеца и тя ме блокира навсякъде, казаха ми да изчакам, да не и пиша просто да чакам всяко позваняване ня телефона ми вдигах без да видя мислех че е тя, и на петия ден ми писа смс, ами какво да ти кажа направи така че пак да те заобича обесни и се в любов кажи и всичко и ако не стане поне малко чак тогава изчакай тя да те потърси
НАПРАВО СЪМ АУТ ОТ ИГРАТА...
не виждам само как алкохола ще помогне ..
утре да и пиша ли смс с честитка за ненаправените 1 и половина години ? как мислите ?
Каза че нямало др момче , че не ми е изневерявала всичко .. но се чуствам адски гадно.. не знам какво да правя ;(
Хората ти казват продължи напред , във всяка връзка има трудности и когато се стигне докрая трябва просто да продължиж ... но напрактика изглежда лесно , но не е . Адската болка изпитвам в момента , целия съм настръхнал и ме боли.. Направо по скайп ме резна смени пароли мароли всичко ..
неее в никъкъв случей не пращай смс, честита година и така на татак само ще я ядосаш, по добре и напиши обичам те или нещо такова защото само ще я ядосаш с това честитяване
Гледай "Двама мъже и половина". Не е ебавка този пост. На мен ми помогна доста една подобна нощ. А бях започнала със страшен рев. Пък премина в смях и мисълта: Абе ей, я чшшш! Колко весело има да ти бъде още!
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
той не иска да е забравя там е проблема иска да си е върне майче ;ss
Мислех че ще получа повече мнения как да се справя с проблема..Първоначално написано от pecata221
Виж Пецата .. човек
въпроса не е дали ще си я върна или не , а в това че утре ще я видя някъде с момче и тк.н и ще ми стане гадно, а не ми се ходи по момичета на мен мисля си за нея и ми е гадно.. а впрочем не съм си сменил паролата и не съм си махнал нищо в скайп. толкова ми е трудно , а и неискам ;(
човек не е нужно да ми обесняваш в същото полужение съм само че ти от 1 час , а аз от 10 дни, аз също те си бях сменил паролите до преди 10 мин, все още съм с наши снимки даже в фаце качих нови 7 онзи ден не е там раотата кака да се справиш купуваш пръстен, букет и и се извиняваш ако не стане продължаваш да се инатиш докато не се умори да се прави на важна и голямасега следва етапа да те кара да ревнуваш, цулувки от момчета в Фаце и ти да видиш снимки и така ама трябва да се успокоиш : )
Къв пръстен бе?
И въобще не е задължително да си качва нови снимки във фейс, за да го кара да ревнува. Аз дори бих избягвала, за да не нараня бившия си.
Нищо няма да купувам .. купил съм и подарък за уттрешният ден , който няма да мога да и дам.. та тя иска да сме си само приятели ( не виждам как ще стане тази работа ) ..
впрочем брат ми го е изпитвал и ми каза да не ходя да се моля да се връща и тк.н , просто ми каза да продължа напред и да си излизам ,д асе запознавам и тк.н иначе ми отива на кино мъжкото достойнство.. АМА МИ Е ТРУДНО а е минал само 1 ч ;(
с разликата че и ти като нас си зарязана сигурно, еми аз ти казвам кво да напряй трябва да е оригинален, щот всяко момиче дори и ти сиг си мечтаеш да се върне при теб както по филмите, така и те, но всеки от нас гледа различни филми
Доспа ми се , но когато си легнах се разплаках. Стана ми адски мъчно и ми дотежа , че неможах да се сдържа. Просто незнам как ще продължавам така , стоя и галя нейна снимка .. в това време се скъсвам от рев и и приказвам. Много ме боли , няма хапче .. Времето лекувало , незнам как да постъпя занапред , как да излизам като мисля все за нея .. и как да се забавлявам като все тя ми е в главата ;(
тия неща... минават. имаш си ръце и крака, здрав и читав си, нали? неща от тоя род се оправят. може и да не си с нея, но ще си окей![]()
REGGAE BOOM <3
същата ситуация, хапнах си малко хапчета, квито намера, казах и щот ме пита кво правя а тя каза офф след това и казах да избере между мен и един сашо и тя избра него...
Еййй, штт ало.. я се успокой и стига си циврил за такива глупости- ами да глупости са! Не е нито първата нито последната. Щом всичко е свършило значи така е трябвало да стане, следващата ще бъде по-добра.Страх те е от мисълта, че ще я видиш с друг. Ми просто го приеми както тя е направила.. щом тя може да се вижда с други момчета и ти можеш да излизиш. Не е казано, че трябва да си окован около нея да ходиш да и се молиш, да и купуваш не знам си кви подаръци се едно те е одрязала няколко часа преди да се ожените и ти е казала "Ми аз съм влюбена в брат ти", я си представи тази ситуация кво щеше да направиш да идеш да се гръмнеш ли ? Айде моля те, има още милиони момичета. Това е нещо нормално и аз ревах като луда подир един идиот, ама на сега го гледам и се смея на акъла си, как е можело да ходя след този човек. След време когато осъзнаеш колко е хубаво на тези години да си сам ще се чудиш, защо си ревал и тръшкал заради нея. И м/у ако сега се съберете имай предвид, че след време ОТНОВО ще се разделите, счупената ваза не остава същата след като се залепи.
![]()
Т'ва е оная малката лигла, дето те правеше на боклук ?! Имаш чувства, разбирам. Но вярвай ми, и те ще минат, ще погледнеш назад и ще си се чудиш на акъла как си го търпял това лайно без извинение. Ти ми звучиш доста свестен и определено заслужаваш и ще си намериш повече. Тая никой освен тебе няма да я търпи толкова, има да изяде бая шутове и ще съжали за теб.
Това с галенето на снимката и т.н. не е толкова от болката колкото от лигня. Звучи грубо, но е вярно. В момента сам пред себе си се изживяваш като голямата жертва..Сигурна съм че отвътре го осъзнаваш. Та искам да ти кажа, че само от нея зависи дали ще се върне, не може да я накараш насила.. ако реши - ще се върне. Най-добре не й напомняй за присъствието си (Без лигави смс, писания в скайп, фейсбук и т.н.). Ако има някакви чувства към теб ще те потърси..Помисли малко: Какво предпочиташ - Да се върне при теб след многото смс-и и цветя които ще й пратиш, и накрая да осъзнае че няма никакви чувства и да скъса още веднъж с тебе ама още по - гадно или просто да си продължиш напред, без нея.
Много ми хареса един коментар да гледаш Двама мъже и половина. Наистина - направи го. И не само Двама мъже и половина, гледай и други комедии, развесели се, стига си си втълпявал че като се изживяваш кат жертва от тва че те е зарязала ще се оправи сичко.
Глупусти е че времето лекува - просто с времето или се научаваш да живееш с болката или осъзнаваш че може да я преодолееш и го правиш.
Айде успех![]()
<3 d(ˆˆ)b
случват се и такива неща, иначе нямаше да е интересен живота
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Благодаря за коментарите. Истината е че за мен тепърва започва ужаса .. или това което все още не съм изпитал. Знам че ще предолоя тази моя първа и незабравима любов .. но ме е страх от времето което ще прекарвам пред пц-то , времето в което ще и гледам профила .. а знаеш ли някой ден може да ме потърси , но да съм честен тогава по-добре да не откликна на нейният интерес , поради причината че ще съм почнал да я забравям и после няма да ми се страда пак. Някой горе пише за момичето което ме правило на 2стотинки , да същата е . Оправихме се , и виж ..Първоначално написано от tuzaro
Преди 10минути се събудих , цяла вечер се въртях и чакай да светне малко навънка .. 7:37 станах. Чуствам се ужастно. Изпитвам болки в корема и то не от глад. Винаги ме е боляло така когато се караме.. тогава обаче имах надежда че ще се оправим , а сега като ми тегли една и край..
За това че има и други момичета съм съгласен , но
Не ми минава през акъла как мога да съм с друга , не го и искам .. в момента момичетата който търсят сериозна връзка са много малко. Повечето са по 2-3 месеца и те зарязват с детски оправдания . Днес направих 1 година и половина ц БИВШата ми половинка ;( не се сдържах за съжаление и и го написах в СМС . Надявам се да ми отговори .. поне това може да направи за мен.
Знам че със друга няма да е същото .. знаехме си номерата , знаехме си фасоните .. усмивката и беше най хубавото нещо , което ме караше да се преобръщам от радост .. Обичаше ме и го виждах , но по телефона ми каза когато я попитах Имаш ли чуства : Отг: Много малко. И това го реши вечерта.. поддателен човек е и съм сигурен че е казала на някой и уж приятелките и са и дали съвет .. на 100% сигурен съм. И ми е мъчно , че е толкова доверчива. Но ще страда и това също го знам. Със друга и секса няма да е такъв .. просто ще сравнявам всичко .. и ме боли от тази работа.
Радвам се че тук мога да споделям , и има хора който ме разбират .. и пишат по - обширни постове за да ми помогнат . Благодаря !
п.п. пецата е съвсем друг потребител , не сме един и същи човек. Моя проблем се доближава до неговия и дотам.
О, да повярвай, че пак ще те потърси най-нагло ще те попита как си или "искаш ли да се видим" и не за да се върне отново при теб, а за да ти стане още по-гадно. Няма да отговаряш, няма да се връщаш назад. Вдигаш глава и гледаш напред, спомените са си спомени, ще се сещаш за нея първата любов не се забравя, но няма смисъл да я правиш чак такъв проблем.. Мисля, че преди това си се замислял, че един ден ще стане това, няма цял живот да си с нея нито да ревеш за нея. В момента си втълпяваш, че те боли, че те сърби и не знам си какво предполагам имаш приятели излизай забавлявай се ще видиш, че дори за секунда няма да се сетиш за нея. Аз миналия месец бях в същото положение само дет на мен не ми пукаше, защото сме се разделяли хиляди пъти и този път дори аз го зарязах, та .. аз бях зарязала всичките си приятели заради него и след това трудно си върнах доверието в тях, надявам се не си направил тази грешка, защото ПРИЯТЕЛИТЕ са на първо място! Сега ставай от компа, всъщност преди да си станал я махай от приятели във фейсбук. Стани, излез и се забавлявай! Запознай се с други момичета и виж колко е хубав живота, не си пропилявай детството (нз на колко години си, но предполагам 14-15), защото един ден ще се събудиш и ще видиш, една жена до себе си в леглото за която си се оженил и цял живот ще трябва да си до нея. Сега е момента да пробваш, да правиш грешки за да ти е по-лесно за напред!![]()
Доста поучителен пост .. Въпреки това и бях писал смс , който тя не си е направила дори труда да отвори , камоли да отговори .. това и бяха думите. Пожелах и всичко най хубаво и да си намери нещо по добро , тя каза и аз се надявам .. и паднах от стола.. ще ми е много трудно .. мамка му
Никой не може да ти помогне, докато продължаваш да се самонавиваш. Ето, аз съм изпуснала предната ти тема, в която казваш, че е имала лошо отношение. Еми в такъв случай за какво толкова страшни страдания и тн.? Излиза, че тя даже не си е струвала. Какво значи: " Не искам да съм с друга, не мога да съм с друга"? Я помисли пак. Може следващата да се отнася добре с теб и наистина да те обича. Може да не се карате толкова с нея. Абе може да е свястна. Защо хвърчиш след момиче, което очевидно нито те обича, нито те прави щастлив? Остави я да си ходи като е решила. Ако седнеш да и се молиш и да и купуваш подаръци, ще те отреже като червей - 5 пъти по-грубо от сега. Вземи се успокой малко, послушай ми съвета от първа страница: хвани някоя по-лека комедия, остави се да влезеш в действието, а не да зяпаш с празен поглед, мислейки за момичето. Посмей се и после излез навън. Излей си го пред някой приятел. И с него изчерпай темата напълно та да не я мислиш. Това първите дни. После започни да се запознаваш с нови хора и да си живееш живота.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Прочетох това , и някак си ми се струва лесно. Лесно обаче на думи е едно , а да го практикуваш е доста по трудно. Обливат ме всякакви мисли , и немога да го преодолея сякаш. Имам чувството че постоянно ще ми е в главата и тк.н. Мислехме за бъдеще , за това какво ще правим .. и ми става адски мъчно когато се сетя за това. Аз постъпвам глупашки и го знам , пиша и СМС-си който даже не чете .. обаждам и се и тя се държи сякаш се познаваме от вчера .. А знаем всичко за себе си. Страх ме е да излизам , и немога да спра да я мисля. Когато излизам пак мисля за нея , всяка втора която видя оприличам зад нея .. и настръхвам. За 1-2 дни кой знае с колко момчета вече се е запознала , а за 1-2 години ???
Сериала е готин , но немога да гледам. Не си падам по гледането на филми и като цяло не съм такъв тип човек. Предпочитам да стоя тука в тийна и да рефрешвам през 10секунди , с мисълта да прочета нов пост. Иска ми се да се видя с някое момиче , да видим какъв съвет ще ми даде я . Но от една страна и НЕискам защото съм се привързал единствено и само към моето момиченце .. което казва че вече няма чувства .. Има ли някакви хапчета от аптеката да си взема без рецепта .. приспивателни или нещо друго ? Марихуаната не е решение на проблема и не го мисля..
О, чете ги не се тревожи. Така ти казва, за да те панира още повече. Чете ги и и вдигат егото.
Стига си си представял черно бъдеще, няма да е такова. На всички така им се струва след раздяла. Истината е, че времето лекува, но лекува бързо само, ако и ти сам си помогнеш.
Ем да. Можеш да си вземеш Валериан от аптеката. То е успокоително. Слабо е та затова е без рецепта. Но според мен да се друсаш с лекарства пък ако ще и най-смотаните няма да ти помогне. Ти трябва сам да се успокоиш.Има ли някакви хапчета от аптеката да си взема без рецепта .. приспивателни или нещо друго ?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()