.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Чакай, чакай минали са едва няколко часа от както не сте заедно няма как изведнъж всичко да се оправи. Първото и най-важно нещо е да повярваш в себе си! Вярвай си, кажи си аз мога, тя не управлява моя живот и без нея живея! Второ.. проблема ти е в това, че не искаш да правиш нищо друго освен да седиш на компа, да чакаш някой, да пише, предполагам си гледаш телефона и през 2 секунди.. НЯМА СМИСЪЛ! ПРОСТО ИЗЛЕЗ... Излизай, наистина ще видиш колко е хубаво.. Знам колко е трудно знам също, че не можеш да повярваш на това което ти казваме знам също, че сега си мислиш, че живота няма смисъл без нея и, че едва ли не тя е най-важният човек на света тя е единствената. Не е така.. живота е ПО-ХУБАВ БЕЗ нея, нито е най-важния човек нито е единствена. Щом се държи по-този начин значи не е заслужила цялата любов която изпитваш. Запази тази любов след време ще ти трябва, ще намериш ново момиче което също ще обичаш много, но при нея вече ще знаеш, че няма да е последната и ще си по-подготвен за ден като този. Не позволявай тя да те тъпчи, не позволявай собствените ти мисли да те сринат психически. Ще ти дам един пример със собствения си дядо и втората му жена .. Женени са от нз 16-17 години е сега се развеждат, защото тя си е намерила друг мъж във ФЕЙСБУК! Виж какви неща има в този живот, хората се развеждат след години съвместен живот и продължават въпреки това. Да не говорим, че дядо ми вече не е млад, че да си намери след няколко месеца друга баба .. Така, че гледай оптимистично усмихни се и си кажи "моге и без теб, в тоя случай ти губиш"!!!

Цитирай Първоначално написано от VampireLover3
    Чакай, чакай минали са едва няколко часа от както не сте заедно няма как изведнъж всичко да се оправи. Първото и най-важно нещо е да повярваш в себе си! Вярвай си, кажи си аз мога, тя не управлява моя живот и без нея живея! Второ.. проблема ти е в това, че не искаш да правиш нищо друго освен да седиш на компа, да чакаш някой, да пише, предполагам си гледаш телефона и през 2 секунди.. НЯМА СМИСЪЛ! ПРОСТО ИЗЛЕЗ... Излизай, наистина ще видиш колко е хубаво.. Знам колко е трудно знам също, че не можеш да повярваш на това което ти казваме знам също, че сега си мислиш, че живота няма смисъл без нея и, че едва ли не тя е най-важният човек на света тя е единствената. Не е така.. живота е ПО-ХУБАВ БЕЗ нея, нито е най-важния човек нито е единствена. Щом се държи по-този начин значи не е заслужила цялата любов която изпитваш. Запази тази любов след време ще ти трябва, ще намериш ново момиче което също ще обичаш много, но при нея вече ще знаеш, че няма да е последната и ще си по-подготвен за ден като този. Не позволявай тя да те тъпчи, не позволявай собствените ти мисли да те сринат психически. Ще ти дам един пример със собствения си дядо и втората му жена .. Женени са от нз 16-17 години е сега се развеждат, защото тя си е намерила друг мъж във ФЕЙСБУК! Виж какви неща има в този живот, хората се развеждат след години съвместен живот и продължават въпреки това. Да не говорим, че дядо ми вече не е млад, че да си намери след няколко месеца друга баба .. Така, че гледай оптимистично усмихни се и си кажи "моге и без теб, в тоя случай ти губиш"!!!
    Ще се опитам да ви послушам , пък нека видим..
    От първа любов много боли майма му стара .. незнам къде съм в момента и ми се иска да споделя на някого ,а няма на кого
    FIAT GT TURBO FAN
    -----------------------------------

Мега фен Аватара на iiordanova
    Горе главата! Всичко ще си дойде на мястото.
    В момента си твърде наранен и затова си мислиш,че нищо няма да се промени,винаги ще ти е само тя на първо място, и т.н. В съзнанието си си поставяш стена. Времето лекува и теб ще те излекува. Но трябва да си помогнеш сам. Не можеш да седиш у вас и само да тъгуваш за нея. Направи нещо,което обичаш. Излез,разходи се,спортувай. Абе,каквото ти е най-любимо го направи. Ще видиш,че ще се почувстваш по-добре.
    Мисли положително на нещата. Бъди както се казва "над нещата". Тя не те заслужава,може би един ден тази случка ще се повтори и с друго момиче. Никой не знае какво ще се случи утре,нали?
    Аз искрено ти се възхищавам за любовта,която изпитваш към нея. Искам и аз да намеря такова момче,което да ме обича толкова много.Защото днешната младеж са много повърхностни и рядко има мъже като теб.

Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Горе главата! Всичко ще си дойде на мястото.
    В момента си твърде наранен и затова си мислиш,че нищо няма да се промени,винаги ще ти е само тя на първо място, и т.н. В съзнанието си си поставяш стена. Времето лекува и теб ще те излекува. Но трябва да си помогнеш сам. Не можеш да седиш у вас и само да тъгуваш за нея. Направи нещо,което обичаш. Излез,разходи се,спортувай. Абе,каквото ти е най-любимо го направи. Ще видиш,че ще се почувстваш по-добре.
    Мисли положително на нещата. Бъди както се казва "над нещата". Тя не те заслужава,може би един ден тази случка ще се повтори и с друго момиче. Никой не знае какво ще се случи утре,нали?
    Аз искрено ти се възхищавам за любовта,която изпитваш към нея. Искам и аз да намеря такова момче,което да ме обича толкова много.Защото днешната младеж са много повърхностни и рядко има мъже като теб.
    Хубав пост , мерси. Мъже - не , по скоро 17годишен тиийн .. според бившата момче излгеждащо супер и заслужаващо нещо повече .. аз не мисля така но карай.. Права си за днешната младеж .. няма сериозни вече , а това което аз изпитвах и продължавам да изпитвам към нея , друг няма да го изпита. Аз я бях предупредил че ще страда , понеже когато се запознахме най-дългата и връзка беше 2-3 месеца.. А аз нямах такава. С течение на времето разбрах обаче , че момчетата като мен са малко. повечето са само да спят със човека до себе си , който уж ОБИЧАТ .. Пълни простотий са това
    FIAT GT TURBO FAN

Мега фен Аватара на Hilary_
    омг .. описваш го все едно сте били заедно 5 години. Я се успокой малко и не драматизирай толкова. Не е първата нито последната по която ще страдаш.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Научи се да живееш с доста солидното успокоение, че всичко, което се случва ще е за добро. Може би така е трябвало. Пък и тя не е умряла, нито ти. Не сте се разделили безвъзвратно. Някой ден може съдбата отново да ви срещне и да е още по-хубаво. А може и да разберете, че връзката ви е била безсмислена. Просто го остави на времето, а за да ти минават по-бързо дните, започни да се занимаваш с нещо. Рисувай, пиши, прави музика. Изкуствата помагат.

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Научи се да живееш с доста солидното успокоение, че всичко, което се случва ще е за добро. Може би така е трябвало. Пък и тя не е умряла, нито ти. Не сте се разделили безвъзвратно. Някой ден може съдбата отново да ви срещне и да е още по-хубаво. А може и да разберете, че връзката ви е била безсмислена. Просто го остави на времето, а за да ти минават по-бързо дните, започни да се занимаваш с нещо. Рисувай, пиши, прави музика. Изкуствата помагат.
    Определено ще ми трябва време , не спирам да мисля за нея .
    Искам само да си е с мен , и дори че вече тя не го иска и съм обречен трябва да продължа ... Падам под мъжкото си достойнство но обичам повече от всичко , и съм се молел много пъти да не я загубя , и тя много пъти да не загуби мен. Е накрая тя ме остави по супер детски начин , но това е живота. Не се усмели да ми каже всичко в лицето..
    FIAT GT TURBO FAN

просто няма как, тя иска по добро отношение от теб както написаха в моята тема брат ми , ако обичаш някой пусни го да си отиде, ако се върне, значи ще е твой завинаги, а ако не се върне не е бил твой никога може да се наложи да чакаш дни дааже седмици но всеки се връща където е бил истински обичан !!

Banned Мега фен
    oооо пак ли тая неблагодарна пикла...извинявай ама какво се занимаваш ? .. значи винаги,когато 'и скефне ще те зарязва и ти ще и тичаш след задника с извинение, че и подаръци ще и носиш ? .. абе я да си гл работата... я се стегни... това момиче нищо не заслужава.. някой ден ще намери момче като нея,което ще я прави на 2 и половина и тогава ще те оцени.. а тогава вече ще си забравил за нея .. пускай двама мъже и половина.. после някоя др. комедия.. уговори се с някой приятел да излезете утре.. лягаш,наспиваш се хубаво.. утре ставаш, една хубава закуска,излизаш с фр.,забавляваш се.. и в понеделник вече си забравил за нея.. я не се натъжавай излишно.. да.. на думи е лесно, но още по-лесно е да се самосъжаляваш,отколкото да се вземеш в ръце и да преодолееш една трудност.. какво толкова..това е една пикла.. да.. може и да ти е първото влюбване ама явно не е взаимно.. ако искаш да продължаваш така и да те върти на малки пръст и да си и като ''свиркам ти и си при мене'' добре.. ако не искаш.. от утре забравяш за нея и това е... айде успех.

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    oооо пак ли тая неблагодарна пикла...извинявай ама какво се занимаваш ? .. значи винаги,когато 'и скефне ще те зарязва и ти ще и тичаш след задника с извинение, че и подаръци ще и носиш ? .. абе я да си гл работата... я се стегни... това момиче нищо не заслужава.. някой ден ще намери момче като нея,което ще я прави на 2 и половина и тогава ще те оцени.. а тогава вече ще си забравил за нея .. пускай двама мъже и половина.. после някоя др. комедия.. уговори се с някой приятел да излезете утре.. лягаш,наспиваш се хубаво.. утре ставаш, една хубава закуска,излизаш с фр.,забавляваш се.. и в понеделник вече си забравил за нея.. я не се натъжавай излишно.. да.. на думи е лесно, но още по-лесно е да се самосъжаляваш,отколкото да се вземеш в ръце и да преодолееш една трудност.. какво толкова..това е една пикла.. да.. може и да ти е първото влюбване ама явно не е взаимно.. ако искаш да продължаваш така и да те върти на малки пръст и да си и като ''свиркам ти и си при мене'' добре.. ако не искаш.. от утре забравяш за нея и това е... айде успех.
    Изчерпа темата. Кви пръстени, кви работи? Да пие една студена вода и да си ляга. Риба има в морето (все още)
    да слуша

Спокойно! Това е временно , ще се отървеш от тези болни мисли.Времето лекува , просто сега си се впрегнал много. Не го мисли много. Прави се на "дръж ми шапката" и живота продължава , ще има много други и не се знае , може пък и да заревнува, те са малко странни.

Пък и жените може и да говорят преди 3 часа , как желаят смъртта ти и ,че си най-големия боклук и не искат нищо от теб , а след това да дойдат и да се гушнат като коте , все едно нищо не е станало.

Да , истина е , малко са странни.

И както казаха , не ходи в никакъв случай да с пръстени и така нататък.Очевидно се подиграва с чувствата ти и ти като "глупак" , ще отидеш да й се молиш и да й се натискаш? Трябва да си луд , братле.

Мерси за коментарите.. Почна да ми отминава вече сякаш .. излизам , но се прибирам не много късно , да кажем излизам в 12 и се прибирам в 6-7 и до 10-11 стоя тука неспирно и си мисля ..
    Иначе вчера и онзиден ме болеше повече . Днес станах , сега както всеки ден ще си взема душче , ще хапна и може да изляза на кафе.. ще видим. Има и една друга подробност , аз мога да си хвана приятелка ( нова ) но:
    - не се чуствам готов за нова връзка
    - още ме боли от старата
    - не желая да разбивам сърцето на друг човек

Общо взето за момента не си струва , да причинявам излишна болка . Смятам че като мине време - може и да успея . Благодаря все пак на всички за мненията , и доколкото гледам темата почти се е изчерпала ,, ако има някой какво да каже , с удоволствие бих го прочел !

Отново благодаря !
    FIAT GT TURBO FAN

Човек и аз съм в същото положение.. незнам какво да правя.. Онзи ден "моята" приятелка ми каза искам да сме само приятели.. защото не съм и обръщал вниманието, което и й е било нужно.. и днес ми писа по скайп, че и липсвам и иска утре да поговорим.. незнам какво да правя. Ако се съглася и се съберем отново ще значи, че ще и ходя по свирката и ще изглеждам по-слабия.. незнам какво да правя.. дайте някакъв съвет моля ви ((((((((

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Съдбата те е спасила от нерешителността и. (:
    Не е казано ,че ще я забравиш на секундата.Ще има да си се мъчиш,ще мине време ,но ще намериш нещотото което ще е по-добро за теб.Тя нека се спасява.Пък и всички мразят фразата, "времето лекува всичко",но повярвай ми има доста истина .Нейното поведение доказва,колко е била важна връзката ви за нея.Не ,защото те е оставила ,ами те е оставила при тези изброени неща от теб.

Забрави отчаянието.Успех
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от krasiww
    НАПРАВО СЪМ АУТ ОТ ИГРАТА...
    не виждам само как алкохола ще помогне ..
    утре да и пиша ли смс с честитка за ненаправените 1 и половина години ? как мислите ?
    Каза че нямало др момче , че не ми е изневерявала всичко .. но се чуствам адски гадно.. не знам какво да правя ;(
    Хората ти казват продължи напред , във всяка връзка има трудности и когато се стигне докрая трябва просто да продължиж ... но напрактика изглежда лесно , но не е . Адската болка изпитвам в момента , целия съм настръхнал и ме боли.. Направо по скайп ме резна смени пароли мароли всичко ..
    Знам какво е, мислиш, че е края на света, но скоро самият ти ще разбереш, че е било за добро и ще си спомняш за връзката с усмивка. Просто се разсейвай.. запълвай си времето с неща, които няма да ти позволяват да оставаш сам. :} Хайде, просто излез навън и спри да се самосъжаляваш.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pecata221
    просто няма как, тя иска по добро отношение от теб както написаха в моята тема брат ми , ако обичаш някой пусни го да си отиде, ако се върне, значи ще е твой завинаги, а ако не се върне не е бил твой никога може да се наложи да чакаш дни дааже седмици но всеки се връща където е бил истински обичан !!
    Напълно подкрепям.

Към автора - искам само да добавя, че един приятел в момента е точно в същата ситуация, обаче нещата са доста по-сложни...разделени от край време, тя отново опира до него в последните дни...Споко, ако те обича наистина ще се върне.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    хайде де, не е последната..

има още момичета, които ще те харесат ,както и ти тях и след няколко месеца даже няма да я помниш..
    дръж се, разсейвай се с други неща и гледай комедии разни..
    пък и има ли смисъл да ревеш за разни кифли, които толкова са те ''обичали'' че като се разделите те махат отвсякъде и предполагам дори здрасти не ти казват ?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си