- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МНОГО Тежка раздяла ;( Как да продължа ... как ;(
Никой не може да ти помогне, докато продължаваш да се самонавиваш. Ето, аз съм изпуснала предната ти тема, в която казваш, че е имала лошо отношение. Еми в такъв случай за какво толкова страшни страдания и тн.? Излиза, че тя даже не си е струвала. Какво значи: " Не искам да съм с друга, не мога да съм с друга"? Я помисли пак. Може следващата да се отнася добре с теб и наистина да те обича. Може да не се карате толкова с нея. Абе може да е свястна. Защо хвърчиш след момиче, което очевидно нито те обича, нито те прави щастлив? Остави я да си ходи като е решила. Ако седнеш да и се молиш и да и купуваш подаръци, ще те отреже като червей - 5 пъти по-грубо от сега. Вземи се успокой малко, послушай ми съвета от първа страница: хвани някоя по-лека комедия, остави се да влезеш в действието, а не да зяпаш с празен поглед, мислейки за момичето. Посмей се и после излез навън. Излей си го пред някой приятел. И с него изчерпай темата напълно та да не я мислиш. Това първите дни. После започни да се запознаваш с нови хора и да си живееш живота.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()