.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 152
    Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    Защо ми е кола, след като ще ме возят в лимузини
    NOH8

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Баща ми цял живот все с кола и беше почнал да има проблеми с кръвното, предпочитам да умра здрав, със секси тяло под гумите на мерцедес, отколкото дебел и отпуснат като на циганка гърдите в опел кадет.
    n00bs

Град
    Софийските потайности
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    Баща ми цял живот все с кола и беше почнал да има проблеми с кръвното, предпочитам да умра здрав, със секси тяло под гумите на мерцедес, отколкото дебел и отпуснат като на циганка гърдите в опел кадет.
    Тва, в коя глупава група на фейсбук го прочете?
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Град
    Niggaland
    В моята глава ?
    n00bs

Голям фен Аватара на autista88
    Купуваш БМВ 3ка. Буташ я до даскало и обратно, като само последните метри се качваш вътре, колкото да видят, че я караш.

Пич си, имаш автомобЕл, мацките ти се кефят.
    Ходиш пеша, буташ тежък автомобил, правиш мускули, мацките ти се кефят.

По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Страхотна логика, всички които имат коли са дебелаци. Да ви имам пораженческото мислене, ходете си с колелетата и автобусите цял живот че да сте здрави.
    Everybody dies, But not Everybody Lives..

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    Така е, тренираш, правиш, струваш, лишаваш се от тва, от онова и накрая кво? Ще умреш в перфектно здраве. Или един ден ходейки си пеша, ще те сгази кола, щото днешните шофьори малко не зачитат пешеходците Така е, може би и аз ако живеех в малко градче и аз щях да ходя пешачката до работа. Ама ела тука да походиш 10-15 километра до работа, като имаш в предвид, че на повечето места няма тротоари, никой не зачита пешеходните пътеки, дъжд, сняг и всичко става в страшна кал и мръсотия, като минеш покрай някое задръстване и можеш да се задушиш от изгорелите газове. Не можеш да сравняваш град, на който от единия край до другия го вземаш пеша за 20 минути, с град, на който от единия край до другия го вземаш за 1 час с кола... Някак си аргументите са ти изключително тъпи.

А и да, най-добрия аргумент за колата е, че е кеф като си я избереш сам, като си я платиш с пари от собствения си джоб и после и направиш едно кръгче, удоволствието е страхотно
    Ще си умра здрав, да. Няма да се мъча с високо кръвно, проблеми със сърцето, проблеми с дробовете или наднормено тегло. Пък ако ще кола да ме бутне, нека да ме бутне, това е просто инцидент. По същия начин може и да се спъна в банята и да си нацепя главата на мивката.
    Ако се местя в голям град, тогава ще мисля за автомобил, но дотогава не ми е нужен. Зимата на минусови температури сутрин е само леко кофти, иначе през другото време е нормално. Ходенето никога не ми е било проблем.
    Не сравнявам градовете, просто за моментната ми ситуация не ми е нужен автомобил. А аргумента за колата може да го изнесеш към всяка друга техника, която си избирал дълго време и си я платил с твои пари

Хора които живеят във форума да ми пишат за обездвижване е доста забавно.

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    това, че някой стой във форума не го прави обездвижен.
    n00bs

Този c гроздето беше доcта прав.
    Нямам кола по-проcтата причина, че в момента нямам излишни пари и не ми е толкова наложителна. Мога и без нея. Но иначе в cкоро време май ще cе обурудвам c една.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    това, че някой стой във форума не го прави обездвижен.
    Мда, изобщо. В движние си цъкате постчетата. Половин час пътуване с кола и осем часа/цял ден висене в интернет по форуми, уаркрафти и всевъзможни игри са доста равносилни помежду си. Сигурно затова процента на затлъстяване е най-голям при децата, само с коли се придвижват горките..

Град
    Niggaland
    100% съм по - здрав и издръжлив физически от 85% от тоя форум
    n00bs

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Така. Гледам че бая сте писали докато ме няма
    Живея във Варна, не е малък град и съм в краен квартал. До центъра е 10 километра а до училище 12. Я кажи пеша ли да ходя? Да ползвам си автобуса, като отида да уча в софия пак ще го ползвам но понякога се нуждаеш от кола ако след това трябва бързо искаш да се придвижиш някъде, искаш да отидеш на средна дистанция (примерно 5 километра ако е няма да ти излезе много по-евтино с автобуса). Да не говорим ако имаш голям багаж е невъзможно да креташ по автобуси. Примерно когато се изселя в София немога да отида с едно сакче. Ще трябва да си взема целия багаж, всички дрехи и вещи които ме заобикалят в ежедневието ми
    Като сложиш обувките, дрехите, якета станаха минимум 2 сака. Спортни принадлежности още 1 сак. За вещите да не говорим, компютър това онова... Няма как да пътувам с Биомета. Когато съм там-ще си взема една карта за градския транспорт за 20 кинта и когато мога ще пътувам с него. Но понякога човек има нужда от кола...

Иначе за колато която ми трябва: не искам некоя голяма гъзарийка. До 100 коня ми е повече от достатъчно, все пак на нея ще се уча и не смятам да се състезавам
    Това което искам от нея е да не харчи много гориво, да няма скъпа подръжка, да не се разваля често и по възможност да е по-голяма НЕ ЗАЩОТО се гъзаря ами щото аз като цяло съм по-голям
    190/97кг съм и като вляза в учебната вектра трябва бая да дръпна седалката назад за да ми стане удобно и волана да не е забит в краката ми а отзад остава много малко място. В някой миникупър/бийтъл като тея горе апсурд
    За това клоня към опел астра/вектра отговарят на горните условия. И пак повтарям не смятам да се състезавам или да се гъзаря но не искам и колата ми да прилича на кошница

колкото до обездвижването: спортувам предостатъчно а и излизам пеша ако съм наблизо така че смятам че е абсурдно
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Град
    Niggaland
    ми ако си от Варна може да отидем в някоя зала и да видим кой е по - "застоелия"
    n00bs

Мега фен
    Купи си една омега 2000- 2002 година бензинка даже ще ти остант пари за метан или Бмв 5-тица
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    ^Омегата не съм я изключил, от един и същи клас е със астрата и вектрата. Зависи на какво попадна, ако намеря някоя изгодна отговаряща на условията ми - може, но като цяло с другите имам по-голям шанс
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL
    Купи си една омега 2000- 2002 година бензинка даже ще ти остант пари за метан или Бмв 5-тица

Taз петица няма нахранване на чаcти, гориво и конcумативи. Оcобено ако cи някое младо лапе на 18-19... Е, ако мама и тате ще плащат - да. Ама да cи изкараш парите а я купиш и да я поддържаш зор. За кфо миcлиш Голф трЕ е много на мода.

Lupus in fabula

Мега фен
    ^Омегата не съм я изключил, от един и същи клас е със астрата и вектрата. Зависи на какво попадна, ако намеря някоя изгодна отговаряща на условията ми - може, но като цяло с другите имам по-голям шанс
    къв еднакъв клас с астра и вектра бе омегата е къде къде, а и са евтини
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse

Taз петица няма нахранване на чаcти, гориво и конcумативи. Оcобено ако cи някое младо лапе на 18-19... Е, ако мама и тате ще плащат - да. Ама да cи изкараш парите а я купиш и да я поддържаш зор. За кфо миcлиш Голф трЕ е много на мода.
    ще и сложиш един метан и си готов с горивото, а иначе консумативите не са по скъпи от на пасат 4,5 или ауди а4 примерно
    +тва ако имаш пари да обикаляш по цял ден и да я трошиш значи ще имаш пари и за части
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Открий 10те разлики
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...654&f1=details
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...162&f1=details

(в случая тези са от по-скъпичките де)

като визия, като интериор, екстри са си напълно еднакви мен ако питаш
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Мега фен
    омегата като седнеш вътре е мн по-голяма и широка
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Голям фен Аватара на autista88
    Моля те, не си взимай ОПЕЛ, моля те!
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Цитирай Първоначално написано от autista88
    Моля те, не си взимай ОПЕЛ, моля те!
    И защо да не? Чакаме експертно мнение.

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse

ще и сложиш един метан и си готов с горивото, а иначе консумативите не са по скъпи от на пасат 4,5 или ауди а4 примерно
    +тва ако имаш пари да обикаляш по цял ден и да я трошиш значи ще имаш пари и за части
    А то метановата уреба ти я подаряват викаш.
    А, чаcтите - поддръжката на А4 не е по евтина (тез алуминиеви предници мамата cи тракат), обаче от на Фолца... Фолца е една от най-евтините откъм поддръжка.

Lupus in fabula

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си