- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Каква кола бихте си взели
Защо ми е кола, след като ще ме возят в лимузини![]()
NOH8
Баща ми цял живот все с кола и беше почнал да има проблеми с кръвното, предпочитам да умра здрав, със секси тяло под гумите на мерцедес, отколкото дебел и отпуснат като на циганка гърдите в опел кадет.
n00bs
Тва, в коя глупава група на фейсбук го прочете?Първоначално написано от yakuza_
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Купуваш БМВ 3ка. Буташ я до даскало и обратно, като само последните метри се качваш вътре, колкото да видят, че я караш.
Пич си, имаш автомобЕл, мацките ти се кефят.
Ходиш пеша, буташ тежък автомобил, правиш мускули, мацките ти се кефят.
![]()
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Страхотна логика, всички които имат коли са дебелаци. Да ви имам пораженческото мислене, ходете си с колелетата и автобусите цял живот че да сте здрави.Първоначално написано от yakuza_
Everybody dies, But not Everybody Lives..
Ще си умра здрав, да. Няма да се мъча с високо кръвно, проблеми със сърцето, проблеми с дробовете или наднормено тегло. Пък ако ще кола да ме бутне, нека да ме бутне, това е просто инцидент. По същия начин може и да се спъна в банята и да си нацепя главата на мивката.Първоначално написано от Bozichko
Ако се местя в голям град, тогава ще мисля за автомобил, но дотогава не ми е нужен.Зимата на минусови температури сутрин е само леко кофти, иначе през другото време е нормално. Ходенето никога не ми е било проблем.
Не сравнявам градовете, просто за моментната ми ситуация не ми е нужен автомобил. А аргумента за колата може да го изнесеш към всяка друга техника, която си избирал дълго време и си я платил с твои пари![]()
Хора които живеят във форума да ми пишат за обездвижване е доста забавно.
Първоначално написано от Millionaire
![]()
![]()
това, че някой стой във форума не го прави обездвижен.
n00bs
Този c гроздето беше доcта прав.![]()
Нямам кола по-проcтата причина, че в момента нямам излишни пари и не ми е толкова наложителна. Мога и без нея. Но иначе в cкоро време май ще cе обурудвам c една.
Мда, изобщо. В движние си цъкате постчетата. Половин час пътуване с кола и осем часа/цял ден висене в интернет по форуми, уаркрафти и всевъзможни игри са доста равносилни помежду си. Сигурно затова процента на затлъстяване е най-голям при децата, само с коли се придвижват горките..Първоначално написано от yakuza_
100% съм по - здрав и издръжлив физически от 85% от тоя форум
n00bs
Така. Гледам че бая сте писали докато ме няма![]()
Живея във Варна, не е малък град и съм в краен квартал. До центъра е 10 километра а до училище 12. Я кажи пеша ли да ходя? Да ползвам си автобуса, като отида да уча в софия пак ще го ползвам но понякога се нуждаеш от кола ако след това трябва бързо искаш да се придвижиш някъде, искаш да отидеш на средна дистанция (примерно 5 километра ако е няма да ти излезе много по-евтино с автобуса). Да не говорим ако имаш голям багаж е невъзможно да креташ по автобуси. Примерно когато се изселя в София немога да отида с едно сакче. Ще трябва да си взема целия багаж, всички дрехи и вещи които ме заобикалят в ежедневието ми![]()
Като сложиш обувките, дрехите, якета станаха минимум 2 сака. Спортни принадлежности още 1 сак. За вещите да не говорим, компютър това онова... Няма как да пътувам с Биомета. Когато съм там-ще си взема една карта за градския транспорт за 20 кинта и когато мога ще пътувам с него. Но понякога човек има нужда от кола...
Иначе за колато която ми трябва: не искам некоя голяма гъзарийка. До 100 коня ми е повече от достатъчно, все пак на нея ще се уча и не смятам да се състезавам![]()
Това което искам от нея е да не харчи много гориво, да няма скъпа подръжка, да не се разваля често и по възможност да е по-голяма НЕ ЗАЩОТО се гъзаря ами щото аз като цяло съм по-голям![]()
190/97кг съм и като вляза в учебната вектра трябва бая да дръпна седалката назад за да ми стане удобно и волана да не е забит в краката ми а отзад остава много малко място. В някой миникупър/бийтъл като тея горе апсурд![]()
За това клоня към опел астра/вектра отговарят на горните условия. И пак повтарям не смятам да се състезавам или да се гъзаря но не искам и колата ми да прилича на кошница
колкото до обездвижването: спортувам предостатъчно а и излизам пеша ако съм наблизо така че смятам че е абсурдно![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
ми ако си от Варна може да отидем в някоя зала и да видим кой е по - "застоелия"![]()
n00bs
Купи си една омега 2000- 2002 година бензинка даже ще ти остант пари за метан или Бмв 5-тица
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
^Омегата не съм я изключил, от един и същи клас е със астрата и вектрата. Зависи на какво попадна, ако намеря някоя изгодна отговаряща на условията ми - може, но като цяло с другите имам по-голям шанс![]()
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL
Taз петица няма нахранване на чаcти, гориво и конcумативи. Оcобено ако cи някое младо лапе на 18-19... Е, ако мама и тате ще плащат - да. Ама да cи изкараш парите а я купиш и да я поддържаш зор. За кфо миcлиш Голф трЕ е много на мода.![]()
къв еднакъв клас с астра и вектра бе омегата е къде къде, а и са евтиниПървоначално написано от TheManTheLegend
Законът е закон,
но той врата в полето е
ще и сложиш един метан и си готов с горивото, а иначе консумативите не са по скъпи от на пасат 4,5 или ауди а4 примерноПървоначално написано от GregoryHouse
+тва ако имаш пари да обикаляш по цял ден и да я трошиш значи ще имаш пари и за части
Законът е закон,
но той врата в полето е
Открий 10те разлики
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...654&f1=details
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...162&f1=details
(в случая тези са от по-скъпичките де)
като визия, като интериор, екстри са си напълно еднакви мен ако питаш
омегата като седнеш вътре е мн по-голяма и широка
Законът е закон,
но той врата в полето е
Моля те, не си взимай ОПЕЛ, моля те!
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
И защо да не? Чакаме експертно мнение.Първоначално написано от autista88
![]()
А то метановата уреба ти я подаряват викаш.Първоначално написано от Oy7ofCon7roL
![]()
А, чаcтите - поддръжката на А4 не е по евтина (тез алуминиеви предници мамата cи тракат), обаче от на Фолца... Фолца е една от най-евтините откъм поддръжка.