- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Каква кола бихте си взели
защото....Първоначално написано от autista88
![]()
Баща ми в последните 12 години смени 2 опела, само 1 път е имал проблем и не беще скъпо да се оправи. Сега е с Вектра и гори 5 на 100 (дизел), понякога и надоло (извънградско) а е 2.0 TDI
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Грозни са и пичките не им се кефят.Първоначално написано от whiteterror
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
глупости, с една такава http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...598&f1=details и пичките ще ги арестувам и ще ги водя у нас да дават показания![]()
Към 1000 лв е метана поне тукаПървоначално написано от GregoryHouse
а иначе не си мисли че на пасат 4 или 5 е евтина поддръжката
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
отвънка бива ама отвътре са ужасни като им видя таблото и ми се присираПървоначално написано от TheManTheLegend
Законът е закон,
но той врата в полето е
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...947&f1=detailsПървоначално написано от TheManTheLegend
тва не е ли по добро и е 2002 година
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Ако питате мен ей това е класиката
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...293&f1=details
просто като запалиш 2. 5 мотора на мерцедес моцарт и вивалди засвирват в едно, аз лично мога да спъ под запален двигател на мерцедес 2.5
Законът е закон,
но той врата в полето е
Аз гледах няква от 2011г за 4000лв, но ме кефи и аз скоро ще си взимам, но се чудя дали да е с автоматични скорости или с ръчни от една страна съм свикнал със ръчни, но с автоматични е много по-лесно и не тряя постоянно да натискам тоз съединител, щото го няма просто, още не съм решил имам познати, на които колите им са с автоматични скорости и като ги гледам как карат е мн лесно само спирачка и газ пък някой ми казват задължително да си взема с ръчни, но пък в трафика е по-добре с автоматични според мен-вие кво мислите? Искам и да харчи малко, не разбирам нищо от двигатели и тем подобни и не ме ебе не ми тряя да е бърза, аз бавно карам
показах първата която видях. иначе нисан не знам до колко е евтина подръжката, ама японците като цяло... не е работа да ги караш тука. +това тази е 1500 лева по-скъпа нормално е да е по-хубава май... ще видим.Първоначално написано от brusa
Ами 1000 лева не cа малко пари. Да не говорим, че на метан грам не върви. И не говоря за cъcтезания, ами ако ти трябва примерно да набереш за изпреварване. Карах един Мерц C 180 (122к.) бензинка на метан. Ей брат...много не върви. Оcтави, че метана ебе мамата на двигателя доcта бързо. Предпочитам газта. Въпреки, че c метана е бая по икономично.Първоначално написано от Oy7ofCon7roL
Иначе за паcаторите не cъм на 100% убеден, но така като гледам чаcтите на голфитата...а доcта от тях cа еднакви. Моторите cа еднакви.. Нз.
автоматика гори повечеПървоначално написано от mlakniwe2
![]()
Пък и не мисля че е толкова трудно постоянно да сменяш скоростите![]()
Първоначално написано от mlakniwe2
Като компромис си вземи полуавтоматик.
![]()
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Ами хубаво си върви на метан бе, ама колата трябва да е по мощничка.Първоначално написано от GregoryHouse
А иначе имам един френд дето преди имаше пасати 4, 5 а от 3 години кара ауди оу роуд и вика, че било маалко по скъпичко ако не броим възглавниците
Законът е закон,
но той врата в полето е
кво представлява? Чувал съм, че колата с автоматични скорости щади двигателя и удължава живота муПървоначално написано от autista88
ами тая е малко по скъпичка да.. един познат си взе такава на тия пари с метан уредба пак 2002 г и е много доволен.. аз за сега натам се ориентирам ама докато дойде това време за кола до тогава не се знае към какво друго ше се втурнаПървоначално написано от TheManTheLegend
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
няма ли ценители тука беПървоначално написано от Oy7ofCon7roL
![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
въпроса е грешно поставен , не е каква кола Искате да си вземете , а каква кола Можете да си вземете![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Кво е тва полуавтоматик бе? За типтроника ли говорите? Щото това оскъпява колата доволно и той самия типтроник е към 3-4 хилядарки да се монтира в колата (за нова кола говоря), а вие искате да вземете кола с такова за 5 000Автоматика не само, че гори повече, а и трябва и поддръжка, което оскъпява колата допълнително. Това, че автоматичната скоростна кутия щадяла двигателя е глупост. Ако шофьора не е дебил си има начини, да се пази двигателя. Ако запалиш колата и тя е студена и почнеш да я ръчкаш и да караш в червената зона на студен двигател, ако ще и със самолетна скоростна кутия да си, все тая. За млад, неопитен и безработен човек задължително трябва кола с ЕВТИНА поддръжка, каква ще да е колата вече зависи от това, коя му хареса.
Алекс, ти приятелю, ако удариш някой и нямаш гражданска, си нямаш и на идея колко проблеми ще имаш. А не дай си Боже, че човека като разбере, че си без гражданска може и един як бой да ти удари, да те осъди да му платиш щетите, а и отгоре на всичко СИ ВИНОВЕН ПРИ ВСЯКО ПТП!!! Аз лично на дришни като тебе, ако съм полицай, ще те сваля от колата и ще ти пръсна главата с плаката. Но тъй като знам, че ти нямаш и книжка, камо ли кола, съм спокоен, че няма много идиоти като теб![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Ами 122коня, не ми cе виждат малкоПървоначално написано от Oy7ofCon7roL
Ако под мощна разбираш нещо нагоре...
Иначе Аудитата (оcобено новите cа cи cкъпички). Брата (той миналата година завърши) cи взе едно Ауди 80. Амортиcьор - 75лв. БМВ 318is '97 - 50лв (хубавия е 85лв де) амортиcьор. Ку щеш
![]()
За метана - майка ми е с корса, 1200 кубика двигател , 16 винтила, инжекция , с метанова .Първоначално написано от GregoryHouse
Значи , върви си супер, набира супер , много ми е кеф да се возя на нея .
Имах гадже автоманяк, та съм карала и бмв от тез големите, старите.
Е, огромна разлика, но корсата с метана за мен е идеален градски автомобил, не е чак толкова зле.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Знаете ли защо хора, които карат мерцедес не обядват заедно ?
Щото сутринта са пили кафе в сервиза![]()
![]()
БМВ, Мерцедес, Ауди, остана само МИНАЛОТО за тях, само марка. Ела да видиш на служебния мерцедес (няма да казвам какъв), нова кола, колко често и отива по дяволите скоростната кутия. Ела да видиш на едно ново БМВ пеперудите на колекторите как след 100 000 километра направо ебават майката на двигателя. За ауди не ми се коментира, че там е направо ужас. Ако имах пари в момента да си купя чисто нова кола, то тя би била японска или френска!!! О, да, новите пежаци, рендета са много добри.
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
За метана може да cе cъглаcя. Да речем мерца е 2 тона, корcата 900 кила. Може и от това да е.
Аз проcто мразя тромави коли. Не, че ще я карам бързо, проcто иcкам кат направя Pedal to the metal и да cе набере бързо. А не да я заcилвам 1км да изпреваря един тир.ь
Между другото за градcки коли - Деу матиз е иcтината. Такcитата ги карат по милион километра... Баща ми имаше едно Деу и беше много доволен. Карахме cи го на бензин даже - 5 на 100 гореше. За къф чеп ми е газ изобщо. И за 55коня cе набираше като за cветовно. Карал cъм го и cъc 160.
Друго имах в предвид. 1во водиш се с нередовна кола, 2ро ако ТИ удариш някой, не дай си Боже човек, всичко ще плащаш от собствения си джоб. Както ударената кола, така и твоята. Каско не плащам на моята кола в момента, щото е стара и не си заслужава, то каското е по-скъпо от нея. Сега като взема по-новата и естествено, че ще и плащам каско, да не съм идиот? Но това да си с нередовни документи, просто не бих го позволил, още повече, че ако те видя на улицата и знам ,че си нередовен, лично ще се обадя на мой приятел в кат, който ще те издири, а той рушвети не взема и ще ти направя живота черен. Хората, които НЕ толерирам на пътя са: пияните шофьори, нередовните шофьори и идиотите, които и си мислят, че са единствени на пътя!!! Запомни, евтиното ВИНАГИ, ВИНАГИ, ВИНАГИ излиза по-скъпо от скъпото !!!
Like Jesus