Така. Гледам че бая сте писали докато ме няма
Живея във Варна, не е малък град и съм в краен квартал. До центъра е 10 километра а до училище 12. Я кажи пеша ли да ходя? Да ползвам си автобуса, като отида да уча в софия пак ще го ползвам но понякога се нуждаеш от кола ако след това трябва бързо искаш да се придвижиш някъде, искаш да отидеш на средна дистанция (примерно 5 километра ако е няма да ти излезе много по-евтино с автобуса). Да не говорим ако имаш голям багаж е невъзможно да креташ по автобуси. Примерно когато се изселя в София немога да отида с едно сакче. Ще трябва да си взема целия багаж, всички дрехи и вещи които ме заобикалят в ежедневието ми
Като сложиш обувките, дрехите, якета станаха минимум 2 сака. Спортни принадлежности още 1 сак. За вещите да не говорим, компютър това онова... Няма как да пътувам с Биомета. Когато съм там-ще си взема една карта за градския транспорт за 20 кинта и когато мога ще пътувам с него. Но понякога човек има нужда от кола...
Иначе за колато която ми трябва: не искам некоя голяма гъзарийка. До 100 коня ми е повече от достатъчно, все пак на нея ще се уча и не смятам да се състезавам
Това което искам от нея е да не харчи много гориво, да няма скъпа подръжка, да не се разваля често и по възможност да е по-голяма НЕ ЗАЩОТО се гъзаря ами щото аз като цяло съм по-голям
190/97кг съм и като вляза в учебната вектра трябва бая да дръпна седалката назад за да ми стане удобно и волана да не е забит в краката ми а отзад остава много малко място. В някой миникупър/бийтъл като тея горе апсурд
За това клоня към опел астра/вектра отговарят на горните условия. И пак повтарям не смятам да се състезавам или да се гъзаря но не искам и колата ми да прилича на кошница
колкото до обездвижването: спортувам предостатъчно а и излизам пеша ако съм наблизо така че смятам че е абсурдно