- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- WORLD OF WARCRAFT
http://prikachi.com/images/410/3878410n.jpg
Питайте каквото искате и ще ви отговоря/им .. чао.
Can I haz b tauran meig?
Сега сериозно, 4.88% hit rating достатъчни ли са за афликтшън лок за 2в2 с фрост меидж?![]()
Първоначално написано от SoAfraid
Съвсем сериозно те питам? Това че не можеш да отговориш и че считаш коментара ми за спам не е мой проблем.
Едит: 3.3.5
Първоначално написано от SoAfraid
понеже лягам и като гледам комбото май става въпрос за Ката..трябва ти ПОНЕ 4% хит рейт така че мисля,че това ти е достатачно..4 или 5 е достатъчно за т'ва комбо..ако пък си на WOTLK по някаква случайност,ти трябват около 3% + таланта.
поредния идиот
щото ме кефи да споря с 13 годишни малки олигофренчета,дето чули,че няколко човека играели по цял ден УоУ и ся спамат..и кво като играя УоУ ме смешник със смешниците,к'во общо има тва в пропиляването на живота?!Аз да не взимам нещо наркотици?тъпи идиоти,като не сте информирани не пишете
ей лигльо, не ме карай да ти правя анален дискомфорт... некво пишлеменце дет няма никъква представа за живота ми седнало тука да играе уоу и да си пропилява живота в тая скапана игра. ми пропилявай си го кат незнаеш как се живее изгнии си пред шибаната щайга. аре не ме занимавай повече!идиот
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
хаха и това ми го казва човек,дето ми ползва някви лафчета,дето ги чул по телевизията и слуша рап,предполагаемо си на горе долу 13-14 .. може и да играя УоУ,но поне знам как се пише 'не знам' и 'изгниЙ' и 'никЪква' толкова си тъп и неграмотен,че не можеш да сравняваш себе си с мен..мерси. ..Първоначално написано от maksimal
Коя последно е най-новата УоУ
Първоначално написано от GregoryHouse
Нито съм на 13,нито съм "неинформиран",аз тая игра като съм я играел ти сигурно още си бил жалко clicker-че,така че моля те спести ми жалките ти аргументи.Само като видя логото на Razor и аватарът на малоумният Athene и ми става ясно,че си поредният fanboy без живот.True story brah.Първоначално написано от Athenewins
нито съм на 13 нито съм на 14.. това че ти си на толкова не ми е проблемПървоначално написано от Athenewins
толкова си ТЪП че не можеш да разбереш че по тв никога казват такива "лафове" хахаха
именно немога да се сравнявам с теб... ти си по долен .. хаха
и да .. слушам рап и без него немога.. някакъв проблем ли имаш с това хейтъР?
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
като цяло не разбрах смисъла на тази тЪпа тема..![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Заключ.