.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: WORLD OF WARCRAFT

WORLD OF WARCRAFT

http://prikachi.com/images/410/3878410n.jpg

Питайте каквото искате и ще ви отговоря/им .. чао.

Can I haz b tauran meig?

Сега сериозно, 4.88% hit rating достатъчни ли са за афликтшън лок за 2в2 с фрост меидж?
    Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
    1 sha vi kaja Everybody is the difference. Chudete se ai.

ама казвайте си пача.

Съвсем сериозно те питам? Това че не можеш да отговориш и че считаш коментара ми за спам не е мой проблем.

Едит: 3.3.5
    Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
    1 sha vi kaja Everybody is the difference. Chudete se ai.

кажи си пача те питам..

понеже лягам и като гледам комбото май става въпрос за Ката..трябва ти ПОНЕ 4% хит рейт така че мисля,че това ти е достатачно..4 или 5 е достатъчно за т'ва комбо..ако пък си на WOTLK по някаква случайност,ти трябват около 3% + таланта.

поредния идиот

Защо си пропиляваш живота?

щото ме кефи да споря с 13 годишни малки олигофренчета,дето чули,че няколко човека играели по цял ден УоУ и ся спамат..и кво като играя УоУ ме смешник със смешниците,к'во общо има тва в пропиляването на живота?!Аз да не взимам нещо наркотици?тъпи идиоти,като не сте информирани не пишете

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    ей лигльо, не ме карай да ти правя анален дискомфорт... некво пишлеменце дет няма никъква представа за живота ми седнало тука да играе уоу и да си пропилява живота в тая скапана игра. ми пропилявай си го кат незнаеш как се живее изгнии си пред шибаната щайга. аре не ме занимавай повече!идиот
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Цитирай Първоначално написано от maksimal
    ей лигльо, не ме карай да ти правя анален дискомфорт... некво пишлеменце дет няма никъква представа за живота ми седнало тука да играе уоу и да си пропилява живота в тая скапана игра. ми пропилявай си го кат незнаеш как се живее изгнии си пред шибаната щайга. аре не ме занимавай повече!идиот
    хаха и това ми го казва човек,дето ми ползва някви лафчета,дето ги чул по телевизията и слуша рап,предполагаемо си на горе долу 13-14 .. може и да играя УоУ,но поне знам как се пише 'не знам' и 'изгниЙ' и 'никЪква' толкова си тъп и неграмотен,че не можеш да сравняваш себе си с мен..мерси. ..

Голям фен Аватара на xJawz
    Град
    София
    Коя последно е най-новата УоУ
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    iSiktir бих избрал...

Цитирай Първоначално написано от xJawz
    Коя последно е най-новата УоУ
    Катаклизма си е..

Цитирай Първоначално написано от Athenewins
    щото ме кефи да споря с 13 годишни малки олигофренчета,дето чули,че няколко човека играели по цял ден УоУ и ся спамат..и кво като играя УоУ ме смешник със смешниците,к'во общо има тва в пропиляването на живота?!Аз да не взимам нещо наркотици?тъпи идиоти,като не сте информирани не пишете
    Нито съм на 13,нито съм "неинформиран",аз тая игра като съм я играел ти сигурно още си бил жалко clicker-че,така че моля те спести ми жалките ти аргументи.Само като видя логото на Razor и аватарът на малоумният Athene и ми става ясно,че си поредният fanboy без живот.True story brah.

Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от Athenewins
    Цитирай Първоначално написано от maksimal
    хаха и това ми го казва човек,дето ми ползва някви лафчета,дето ги чул по телевизията и слуша рап,предполагаемо си на горе долу 13-14 .. може и да играя УоУ,но поне знам как се пише 'не знам' и 'изгниЙ' и 'никЪква' толкова си тъп и неграмотен,че не можеш да сравняваш себе си с мен..мерси. ..
    нито съм на 13 нито съм на 14.. това че ти си на толкова не ми е проблем

толкова си ТЪП че не можеш да разбереш че по тв никога казват такива "лафове" хахаха

именно немога да се сравнявам с теб... ти си по долен .. хаха

и да .. слушам рап и без него немога.. някакъв проблем ли имаш с това хейтъР?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Град
    В къщи...
    като цяло не разбрах смисъла на тази тЪпа тема..
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Заключ.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си