.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Ужасни болки след секс

Здравейте, аз съм момче на 17 години. Снощи правих секс с презерватив, но се оказа, че презерватива се е скъсал. Купих на момичето ескапеле, но сега, когато пипна главичката на члена ми осещам остра болка, нещо като парене. Забелязва се зачервяване. Моля Ви, дайте съвети? На някой от Вас получавало ли се е така преди? Не ми се иска да ходя на уролог, понеже майка ми е медицинско лице и се познава много добре с всички уролози тук. Моля Ви за съвет!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Или трябва да идеш да се изследваш другаде или говори с майкати,защото ако направиш изследванията където си,тя тъй или иначе ще разбере.Може да е възпаление.Мисля,че темата е за следващия раздел [/b]

На приятеля ми му се е случвало ии му мина на следващия ден но нз при всеки е различно.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ми тя приятелката ти освен, че е бременна (за което - честито!), май и инфекция я има!? Другия вариянт да те боли главичката е просто тя да е бременна. Това е един от сигналите за наличие на детенцето ти в нея и докато не роди няма да спре да те боли! Да видиш какво и е на нея!

Град
    Пловдив
    уф обърни се към майка си ... като и кажеш, че си се ебал най-много да се горее с теб...
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Ми тя приятелката ти освен, че е бременна (за което - честито!), май и инфекция я има!? Другия вариянт да те боли главичката е просто тя да е бременна. Това е един от сигналите за наличие на детенцето ти в нея и докато не роди няма да спре да те боли! Да видиш какво и е на нея!
    Стига плаши хората,бе До автора: Кажи на майка си и отиди на уролог...

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Недей да правиш секс повече,никога.Това е закон ако искаш да живееш с пениса си дълго и щастливо.На него не му харесват путките в които го вкарваш мога да ти кажа.

Супер фен Аватара на Amateur
    Ебати ташаците си правите с човека....

Няма такъв като amk933 , освен ,че е бреммена (за което - честито) АХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА

Град
    Planet Vegeta
    Бременен си! Откъде ше го изкарваш нямам представа.
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Учението е по-силно от всички!!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от slome
    Бременен си! Откъде ше го изкарваш нямам представа.
    СекСио ще го изкара...

Мега фен Аватара на t0d1t0
    напоследък най-сериозните се развалиха...
    та значи приятелката ти щом е пила хапче споко. А за теб най-добре отиди на гинеколог за всеки случай А майка ти по-добре да знае
    Станислава

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    та значи приятелката ти щом е пила хапче споко. А за теб най-добре отиди на гинеколог за всеки случай А майка ти по-добре да знае
    Момче? На гинеколог? Ти си за психиатър...

Град
    Planet Vegeta
    НЕ ненененене Що не пиеш и ти хапче,за стимул? Като и на гинеколог те пращат!
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Учението е по-силно от всички!!!!

мани , спи ми се => Не ми се мисли за злетаци. Край на дискусията.
    Станислава

Град
    София
    мани , спи ми се => Не ми се мисли за злетаци. Край на дискусията.
    Пийни един Ескапел и лягай да спиш...

е стига бе , ще ми измрът животинчетата
    Станислава

пийни и ти един Ескапел за по-сигурно

Guest
    Оф много сте зле бе,че и момчета незнаят...явно мн секс сте правили Да ме прощавате... Мисля ,че просто си се протъркал,на приятеля ми често се случва,особено ако не съм достатъчно развлажнена,така че до 2-3 дни ако не ти мине,вече може и да е инфекция,но искрено се съмнявам...да нямаш алергия към латекс?

Аве притрил си си куро ако си и го вкарал на сухо Пък и може просто да ти се е притрил от нещо... на мене ми се е слувало наистина е неприятно но се търпи На мене от зачервено става рана и после уздравява Споко освен,че ше си имаш бебе нищо друго,честито

Аве много сте зле всички бе, човекът първо не е казал дали е свършил вътре, а само че капутът се скъсал, плюс това и да е свършил вътре, въобще не е сигурно на 100 %, че момичето ще забременее, а той й е дал и ескапеле.

Град
    Островът на изкушението
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    Аве много сте зле всички бе, човекът първо не е казал дали е свършил вътре, а само че капутът се скъсал, плюс това и да е свършил вътре, въобще не е сигурно на 100 %, че момичето ще забременее, а той й е дал и ескапеле.
    Напълно съгласна :P

Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Недей да правиш секс повече,никога.Това е закон ако искаш да живееш с пениса си дълго и щастливо.На него не му харесват путките в които го вкарваш мога да ти кажа.
    хехаехаехахеа

Аз мисля че все пак е добре да отидеш на лекар вместо ние тук да се опитваме да гадаем това е просто моя савет
    ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си