- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво правите със старите ви дрехи?
винаги ме е много жал, защото им няма нищо ама съм минала 1,2 сезона с тях и ги държа суматия време под леглото, да забравя какво съм сложила и чак тогава нося до контейнера.. друг да им се радва![]()
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
В църквата за сираците, но отказват вече. Приемали само пари...дрън-дрън.
Все се намира някого. Каквото остане на боклука.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Изхвърлям ги , подарявам ги или ги продавам ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Подарявам ги или ги нося вкъщи,ако са скъсани ги изхвърлям.
на мен като ми се насаберат по 2-3 големи чувала....ги носим в детските домове...и не трябва нито да се перат ..и нито да се слагат етикети или нещо от рода...просто сабираме дрехите и ги занасяме в детския дом![]()
Хвърлям ги.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Давам ги в дома за сираци. Никога не са ми правили проблем, че не са минавали през химическото или че нямат етикет.
Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.
Тези, които ми стават, но не харесвам за навън, нося вкъщи.
Скъсаните или захабените се хвърлят.
Запазените давам или на сестра ми, или на едно семейство с тризначки.
И аз имам доста дрехи , които не нося жал ми е да ги хвърля , но няма и на кой да ги дам . Сега обмислям идеята да ги даря в някой дом за сираци
Това не го знаех.Първоначално написано от Hilary_
Майка ми преди е дарявала на един дом и нямаха подобни изисквания.
Иначе сега част от дрехите ги даваме на едно момиче, което живее до нас, а тези които не и стават ги режа на парчета и ги хвърлям (режа ги умишлено, за да не ги носят циганите)![]()
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Все трябва да имаш някое по-малко съседче, което да им се зарадва![]()
Или ги давам на детето на съседката или ги хвърлям.
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Давам ги на едни познати..
И си по- доволна, като си седят по сметищата, отколкото някой да им се радваПървоначално написано от Ankh
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Ако не са захабени ги подаряваме на бедните дечица или ги даваме на дом за сираци. Ако са захабени ги използваме за парцали за прах.![]()
Носим ги на село ... или ги хвърляме. Още помня как едно циганче с моя стара рокля ми се хвалеше, че имало готина рокляПомня я по едно петно от мастило ;д
Давам ги на по-малката ми братовчедка или на едно по-бедно момиченце... и въпреки всичко у нас има купища дрехи, и аз обмислям варианта с продавалник![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
на село,някой остявям за доизносване вкъщи ,апо-запазените на братовчедка ми
Любимите ми дрешки правя домашни, ако са запазени. Ако ли не, ги изхвърлям. Ако са ми малки/излишни, ги подарявам.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Някои си ги оставям и си ги нося за вкъщи. Другите на село,а ако са по-запазени ги давам на някой.
Скъсаните на парцали - ползвам и хвърлям.
Като цяло обаче гледам да си пазя дрехите и ми е жал да хвърлям здрави дрехи,та дори и носени.
Нося си ги вкъщи или пък стоят в гардероба-жал ще ми е да ги хвърля![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...