.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Хм как мислите

Така се случи, че с приятеля ми сме на много голямо разстояние от няколко месеца, не знам кога точно ще се върне, но бих искала да ми купи нещо от там и да ми го прати в бг (става въпрос за вибратор ).. как да му кажа и според вас тъпо ли е ,че искам това от него?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Да искаш от приятеля си вибратор?! Ми на мен ми се струва тъпо ,на него също,ама щом сте разделелни от голямо разстояние...знам ли !?
    maDamn

Мда, според НАС е тъпо.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Според мен пък не е тъпо. Като за дълго време сте далеч един от друг, си е решение на много проблеми. Какво? По-добре ли ще се чувства, ако приятелката му кисне незадоволена и точи лиги по всяко стегнато дупе по улицата, докато той е за неопределено време другаде?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Според мен пък не е тъпо. Като за дълго време сте далеч един от друг, си е решение на много проблеми. Какво? По-добре ли ще се чувства, ако приятелката му кисне незадоволена и точи лиги по всяко стегнато дупе по улицата, докато той е за неопределено време другаде?
    Не, но тъпото е да иска той да й купува вибратора.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Не, но тъпото е да иска той да й купува вибратора.
    Е, в чужбина понякога точно такива стоки са по-евтини, отколкото тук. Може да иска да и го вземе оттам, а тя да си му върне парите после.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

доста оспорвана дискусия .. а как да му го намекна въобще? смисъл ,не искам да бъда нахална , а не съм сигурна как ще реагира той.

Мега фен Аватара на xoxi
    И така да е, не ми звучи като добра идея.
    Сиси не знам за теб, но аз не мога да си представя примерно моят приятел да ме помоли да му купя някаква секс играчка, с която да си задоволява нуждите в мое отсъствие.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    И така да е, не ми звучи като добра идея.
    Сиси не знам за теб, но аз не мога да си представя примерно моят приятел да ме помоли да му купя някаква секс играчка, с която да си задоволява нуждите в мое отсъствие.
    Принципно и аз не си падам по секс играчки главно, защото не ми харесва да ползвам такива. Имах вибратор подарък, който по-късно подарих, защото само събираше прах в нас. Но не го възприемам като цяло за лоша идея, щом са разделени за дълго. Ако беше за 1-2 месеца, седмици и тн. е тъпо, да.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от ZeroPoint
    Ами да. Ти му купи изкуствена вагина. Или секс кукла. Лягате заедно. Ти седиш до него и го гледаш как си играе с куклата, а той те гледа как си го набиваш вибратора. МЕГА ТЪПО. Не го прави.
    не сме се виждали вече около четири пет месеца , няма как да си легнем заедно ..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Nathaniel
    Ами да. Ти му купи изкуствена вагина. Или секс кукла. Лягате заедно. Ти седиш до него и го гледаш как си играе с куклата, а той те гледа как си го набиваш вибратора. МЕГА ТЪПО. Не го прави.
    не сме се виждали вече около четири пет месеца , няма как да си легнем заедно ..

Пфф егати безсмислената тема........ И за кво трябва той да ти купува, тук в България има достатъчно сексшопове! Тва е адска простотия....

Цитирай Първоначално написано от imaginemoi

Пфф егати безсмислената тема........ И за кво трябва той да ти купува, тук в България има достатъчно сексшопове! Тва е адска простотия....
    може и така да е ..просто адски много ми липсва и ако ми вземе, ще бъде мн мил и нестандартен жест

Добре това вече е тъпо! Ние ли да ти казваме как да общуваш с гаджето си?! Ако беше моя, казвам му "вземи ми един вибратор, че ще пукна тука" и на следващия ден вече е в пощата. Баси!

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Здравей! Ако мислиш,че приятеля ти ще го приеме нормално,без задни мисли,можеш да му кажеш.Това би трябвало да го успокой че няма да му изневериш,можеш да му кажеш,че така би трябвало да е много по спокоен,по добре с вибратор от колкото с друго момче.Но,ако мислиш че ще го приеме лошо,като например да започне да ти вика,да ти се разсърди и т.н. не го прави.Ти го познаваш най-добре,ти ни кажи как ще го приеме .Най-важното е,да му обясниш че и ти имаш нужди и без него трябва да си 'запълваш' нуждите,въпреки че може и без вибратор.Обясни му,че искаш това от него за да не се притеснява че ще му изневеряваш! (не знам дали заради това искаш вибратор). Успех!
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

ТИ си го познаваш най-добре.ТИ знаеш как да му го кажеш без да ти се разсърди.Мисля,че какъвто и характер да е няма ти напрай някъв' проблем.Все пак и ти имаш нужди.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от imaginemoi

може и така да е ..просто адски много ми липсва и ако ми вземе, ще бъде мн мил и нестандартен жест
    Може би ще бъде такъв жест, ако той сам се сети, а не ти да го караш да ти купува. Това може да му подейства много кофти. Замисли се, че колкото ти го чувстваш далече, толкова и той теб. Ако си купиш сама вибратор и му кажеш "мило, купих си вибратор, защото много ми липсваш, а той ще ме накара да мисля само и единствено за теб", може и да се изкефи, но ако му кажеш "мило, купи ми един вибратор и ми го прати по пощата, защото си много далече, а аз съм незадоволена"....познай как ще се почувства. Ясно е, че няма да е с тези думи, но факта, че ще искаш той да го купи и да ти го прати по пощата е достатъчно ясен знак, че се чувстваш точно незадоволена поради липсата му, което допълнително би го напрегнало...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Добре това вече е тъпо! Ние ли да ти казваме как да общуваш с гаджето си?! Ако беше моя, казвам му "вземи ми един вибратор, че ще пукна тука" и на следващия ден вече е в пощата. Баси!
    Keep on trollin'

аз просто го вкарах и всичко свърши

Нищо лошо в идеята, но защо не си го купиш сама? Казвам го, защото не знам как би реагирал той.. като гледам ти също не знаеш...

Девойче, ти пръсти нямаш ли бе...

Благодаря на всички за мненията. Реших, че няма да го моля подобно нещо, защото той има финансови проблеми, а и отношенията ни не са много добри

Направи му намеци, може и да те разбере Пък и после може секс по телефона да си направите, кой знае

Супер фен Аватара на badsector
    ...а как да му го намекна въобще?...
    " - Мило, трябва да ти кажа нещо много важно. Вече толкова време не сме правили секс, аз полудявам, само за това си мисля и постоянно оглеждам мъжете по улицата ии не издържам ииии....
    - Да не си ми изневерила, или да смяташ да го направиш?
    - Нее искам вибратор
    - Ох, отдъхнах си."

Ако имаш карта, с която можеш да пазаруваш в интернет, или още по-добре, регистрация в пейпал, може да си поръчаш от някъде. Обикновено са по 15-20$ и още 1-2$ за въздушната поща. Но няма да ти хареса усещането. А ако чак толкова вече не издържаш, свиркай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си