- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- NIGHTWISH фен тема
Nightwish.. какво мислите за Таря, Анет, Емпу, Юка, Марко, Туомас, абе всичко за Найтуиш
![]()
Last.fm
~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
~ Si vis pacem, para bellum
dontcare ^^
лайк
If you were to turn into a snake tomorrow and began devouring humans, and from the same mouth you devoured humans, you cried to me “I love you!” Would I still be able to say “I love you,” the same way I do today?
С Таря повече ми харесваха, но и Анет става, просто е по-различно звученето.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
ПодкрепямПървоначално написано от Extremescream
![]()
Last.fm
dontcare ^^
Наистина е различно звученето. Таря е оперна певица по принцип, а с Анет бият към рок. А групата свири мелодичен/готик метъл... С Таря много повече ми харесваха, но щом се разделиха какво да се прави.![]()
И на мен много по ми харесваха с Таря.Тя има толкова страхотен, внушителен глас.Невероятна е.Групата не е същата без нея.
Не слушам нищо друго освен РАП по принцин , но мага да кажа че са супер група !!!!Кефят ме якоооооооо![]()
!!! И мисля че старата им воколиска е една от най добрите въобще , има уникален глас
А фенове на Evanescense има ли тук ???
![]()
+Първоначално написано от JZfan
ИмаА фенове на Evanescense има ли тук ???
![]()
![]()
Аз си обичам и Анет пъка Таря.. бях на концерта в Пловдив, беше.. неземно! Та се надявам да не ни пропуснат с турнето си другата година, иначе ще ми се наложи да ходя до Виена
![]()
Last.fm
dontcare ^^
Една от любимите ми групи.
Таря е велика и друга не може да я замени, но и с Анет имат хубави песни, само че гласа и ми звучи прекалено хмм... сладникаво.![]()
Поздрав : ))))
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xkrROlQV3fU[/youtube]
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Йо,имаше такава тема.
Както и да е :
Аз си ги предпочитам н-пъти с Таря,ya know.
Но ако сега ни навестят на новото турне с Анет 2012,бих отишла,но заради момчетата : )
Видяхте ли новите снимки от мейкинга на филма?![]()
Онази тема пак беше правена от мен, обаче от стария ми профилПървоначално написано от dontcare
![]()
Филма.. изглежда интересно, снимките на Туомас ми изглеждат яки, предполагам той ще е този стар поет.
Предполагам че ще ни подминат с турнето както ВИНАГИ...
![]()
Last.fm
dontcare ^^
Тази снимка е от новия албум!![]()
![]()
Last.fm
dontcare ^^
А тази е много красива на Таря
![]()
Last.fm
dontcare ^^
ъп
Last.fm
dontcare ^^
Казва се Анете на шведски, а не Анет. :)
На мен ми хареса последния им албум Dark Passion Play. Може би наистина е малко по-комерсиален от предишните им албуми с Таря, но алтото на Таря никога не ми е допадало чак толкова. Любимата ми песен от албума е The Islander (като стил прилича на модернизирана песен на Jethro Tull :) ), но всичките ми харесват.
Но иначе Анете доста ще трябва да се постарае да надмине класики като кавъра на Phantom of the Opera, Nemo, Tutankhamen и Sleeping Sun.
И с Тария и с Анет ги ОБОЖАВАМ!![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Не са готик. Стилът им варира между симфоничен и пауър метъл.Първоначално написано от RockaVenomy
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (: