- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кефи ли те аватара на предишния?
аха
................
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
Кадърът, който е хванат, е жесток! Много е яко и на живо като гледаш как през лъчите светлина се вижда цигарен дим... в училище си спомням, че като ходихме да пушим в тоалетната (12 клас пропуших) и там беше тъмно, като влизаха няколко снопа лъчи отвънка и много яко се виждаше цигарения дим... И понеже беше затворено пространство вътре се омирисваше всяко междучасие на пресен цигарен дим![]()
Сега като си запаля цигара на остъклената ни тераса и като влезна за малко вътре, после като излезна пак на терасата и се усеща същия аромат на пресен цигарен дим, точно както беше в училище и с умиление си спомням гимназиалните години, които няма да се върнат никога... Сори за монолога ми, но се разчувствах нещо... Мисля, че мнението ми за предишния аватар стана ясно от написаното до тук
![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
супер е аватарчето
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
да
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!