- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кефи ли те аватара на предишния?
Първоначално написано от NightGuardian
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
г/д
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
не
Горе-долу.
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
Не баш, ама бих я минал.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
По-скоро Риана.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Хубава певица.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
бива бива бива![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ДА
Не
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Да, кефя се на черно-бели.
да
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.