здравейте... не искам нито съвет нито нищо.. просто искам да си излея мъката.. значи имам приятел от 10 месеца... в началота всичко беше уикалноооооооооооо.. обичах ме се много и всичко беше просто една приказка.. но той е много ревнив...ама адцки ревнив и на мен по едно време ми писна и едно момче започна да ми пише.. аз също му писах.. но нищо сериозно.... нз как обаче приятеля ми разбра за ниго.. скарахме се много жестоко .. стигна се до там,че да ме удари но се оправих ме.. след това нещата вече не бяха същите... и сега не са... сякаш вече в мен той вижда една курва.. нз така се чувставм.. постоянно има някви физически насилия .. спрямо мен.. а мен много ме боли от това боли ме сърцето... той твърди ,че ме обича много но аз вече не му вярвам... сега се чудя дали вече всичко е приключило и е останало единствено свикването,че сме постоянно заедно.. няма я страстта като преди няма нищо... но просто не мога да си представя как няма да го видя.. и т.н. обаче се чудя дали всичко си заслужава вече.....??? благодаря на тези ,които го прочетоха.. и някои ако иска може да си каже мнението ))