- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съсипана съм..!!!
Отидох за 2 месеца в Гърция и се влюбих в едно момче! Имам подозрение, че и той ме харесва, но това не е важно! Лошото е, че се прибрах в България а дори не се видяхме като за последно! Страшно много плача, не знам как ще издържа! Аз и преди съм плакала за него (и то много) но сега.. не може да се опише! Чуствам се съсипана, нямам настроение за нищо и никoй! Моля ви помгонете ми, щото не знам какво да правя!
Music <3
Tи си съсипана,нас не ни интересува...кръговрата на форума.А ти сама си си виновна,ако беше отделила време да си вземете 'бай' като хората нямаше да си в това положение.Плюс,не разбирам как очакваш да ти помогнем,все още форумния телепорт не работи и не можем да ти го докараме от глъргция.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Първоначално написано от Verminaard
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
За два месеца и си пред пресъхване от сълзи?
До една-две седмици няма и да се сещаш как е изглеждал.
И спря да се върти за миг земята..
+++ да си се постарала да вземеш нещо за контакт. Ние не сме виновни за малоумието ти.Първоначално написано от Verminaard
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Аз искам помощ, а не :''Нас не ни интересyва''! Иначе ще го видя другото лято! Добре че my направих папарашки снимки! И ми кажете как да го намера да му кажа bye , като той беше извън Гърция?!
Music <3
Не винаги получаваш това, което искаш. Има още мЪже.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ами научи се сама да преживяваш тези неща. Никой няма намерения да те дундурка и съжелява.
Пръски мозък се сивеят
С какво да ти помогнем бре?Ако ваше величество желае - да стегнем форумната мафия и да отидем до гърция да ти го отвлечем,а?Тоя телефон нямал ли е че да му се обадиш да му изтропаш едно сърцераздирателно и сълзливо 'бай бай' на рамото?Първоначално написано от 0utSpoken
Сериозно,хора,не ги разбирам тия индивиди.Каква помощ търсят във форум?!
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Страдаш и смяташ,че не е важно това дали и той те харесва ? Защо ? Може би просто трябва да го забравиш,колкото и трудно да е. Делят ви километри,а не препоръчвам връзките от разстояние,може би се сещаш защо ?Първоначално написано от 0utSpoken
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
не е болка за умиране...има още милиарди мъже от който може да избираш...
БроИПървоначално написано от Gr0zDan0v
Пръски мозък се сивеят
Ееее хора какво й се нахвърлихте ? Авторке в същото положение съм само дето нямам никакви контакти към момчето и не знам дали ваобще ще го видя.Така че те разбирам.Кофти е да,но се опитвай да не мислиш за него.Излизай с приятели и се забавлявай и просто чакай следващото лято.
Еми нямаш друг избор освен да продължиш напред.
Ще ти мине с времето.
опитай се да го забравиш
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
ti ot kude si .. toi ot kude e (nqmam kirilica)
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
колко теми мислиш да пуснеш,ана какъв език да ти се каже, че да разбереш?
какво искаш наистина? "не плачи, недей, ох милата..".... реви си,реви си, щи мине,баси. мисли ли изобщо докато беше там, освен да си фантазираш глупости, както и сега "ще го видя другото лято", ми ако можеш да чакаш цяла година, при положение, че човекът сигурно идея си няма, че съществуваш - давай.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
или се откажи и спри да ни 'ревеш' на нас тука, или... както в началото anja каза, потърси го, чрез интернет...
awerw♥
Мерси! Ти единствена ме разбра!Първоначално написано от Me4encety
Music <3
Връзка от разстояние... Трудно... Но може, не е фатално. Има скайпове, майпове, fb и т.н. Пиши му, пробвай се, но няма гаранция. А за депресивните чувства, при някои хора музиката помага, при мен ги влошава де... Най-добрият начин е да излизаш навън с приятели. По темата: пробвай, нищо не губиш!![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Пробвай да плачеш до другото лято и тогава се постарай повече като дойде "момента на раздялата" или се стягай и го забрави (или поне не реагирай като 12 годишна)
виж колко възможности имаш
![]()
Имам чуството, че тук, който и каквото да напише винаги ще има някой недоволен, който само да пише тъпи коментари!!! Като не можете да й помохнете - добре, но защо тр да й се нахвърляте така ???...
Единственото, което можеш да направиш е даа изчакаш следващото лято, ако му имаш номера, скайпа, фейса, абв-то му пишиако не ... сори, но ще почакаш да го видиш отново. Дотогава можеш да излизаш с приятелки, това ще ти помогне!!
![]()
Или да се осъзнае, че не е само той?