.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Имам черна бенка.Проблем ли е?

Здравейте!Отстрани до големите срамни устни (извън тях) ,имам малка бенка,която е чисто черна на цвят.Това проблем ли е ?
    На 17 години съм и не съм я закачала ,нито чоплила или разкървявала.Трябва ли да се притеснявам и да отивам на лекар?

Голям фен
    Хей не я пипай/ не я чопли, няма защо да се притесняваш това на всеки може да се случи, всеки има бенки, така че няма нужда от притеснения.. спокойно! няма значения къде е, не се нуждаеш от лекар, а ако се питаш дали другите мислят че ще е гадно, питай се сам/а, ако харесаш някого бенката ли ще гледаш или това което чувства към теб..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Може да ти я премахнат, за да се избегне триенето и раздразнението от триенето.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Цитирай Първоначално написано от GeGaSa
    питай се сам/а
    1.Като видях коментара на GeGaSa за секунда си помислих, дали наистина не знаеш какъв пол е авторът на тази тема.
    2Едва ли има глупав човек, който да си чопли бенките и брадавиците особено в ингвиналната област.
    3.Тук не става въпрос, кой на кого ще гледа бенките или за чувствата на хората.
    Момичето попита дали трябва да се тревожи.Дано мястото не е такова, че да се получава триене или нараняване на тъканта, защото може да имаш проблеми.Както каза kalpazanka може да бъде премахната като подсигуряваща мярка.

Забележка:Първо прочетете темата и после давайте отговор, за да не си мислите, че има момчета с дамски части.
    Last night I let the party get the best of me.
    Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
    Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
    N-gga and we roll deep, so deep
    It’s going down in this bitch: concrete
    We gon party all night: no sleep
    Tell the owner them is all my guys
    So tonight everything is on me

The drinks is on me
    The bitches, the hotel, the weed is all free
    Get high, I mean so high
    We don’t see the whole suite
    Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD

Мега фен Аватара на DragonLady