- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да постигна перфектни вежди?
Видях една тема за веждите на първата страница и се сетих,че имах един въпрос. Как постигате вие перфектните вежди? Ходила съм на козметик точно 1 път, през май месец, колкото да ми оправи формата, защото много я бях развалила. От тогава я промених (само в добра посока, разбира се), но имам един проблем. Когато си скубя веждите, кихамНе че е нещо свръхестествено, но се чувствам доста неприятно, докато някой ми е над главата и ми скубе веждите, аз да му кихам едва ли не в лицето (въпреки, че си слагам ръката върху устата)... И съм минала на вариант да ги оправям вкъщи. Но не винаги успявам да видя всички излишни косъмчета, не мога да дръпна онези току-що показали се .... а когато изляза навън едно от първите неща, които гледам лицето са веждите, предполагам и други хора са така, а доста от момичетата които съм видяла са с точно перфектни вежди, все едно току-що са излезли от козметичния салон .... има ли някаква тайна, особено за махането на онези току-що показали се косъмчета, защото хич не ми е приятно да ходя така. А те се показват на всеки 3-4 дни, ако тръгна на козметик, не мисля да ходя на всеки 4 дни, само за едните 2-3 косъмчета, които са се показали....
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
пробвала ли си с конец ? Хубаво е и да ги "подстригваш" за ад не се рошат .
не е по темата ,но и аз кихам като си скубя веждите ...мислех,че само при мен се случва![]()
Hostis Honori Invidia
НЕ МОГА да си оправя като хората сама веждите,затова ходя на козметик...сама махам по 5-6 косъмчета,колкото да мога да изляза пред хората ..![]()
С конец?Първоначално написано от Cucko0
![]()
Всички ли сте злобни и отворени тук?
Не сте само вие с кихането :Д и на мен много ми се киха, особено на лявата вежда в края, ама само като ме скубе козметичка.
Тайната е да скубеш новопоявилите се косъмчета с остри пинсети.
Скуби си веждите на дневна светлина с увеличително огледало (аз имам 7х) на всеки 2-3 дни.
Аз все още овладявам номера - ходя на козметичка веднъж месечно, през останало време си окепазявам формата :Д
Първоначално написано от FuckingFreak
![]()
![]()
веднъж кихнах в лицето на една амаа добре че не беше козметичка а приятелкаи все пак не мисля че е от скубането на вежди
![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
http://www.youtube.com/watch?v=iVmbHB2p4WMПървоначално написано от eLeHaGuLbertt
Иначе - на мен ми ги направи козметичката и вече сама се оправям.Мисля че се справям![]()
интересно. Ще пробвамПървоначално написано от SunT
![]()
awerw♥
Ау.. аз си ходя на козметик... не мога да си ги скубя сама... мразя. Започвам да се дразня и да се ядосвам на веждите си, като ги скубя сама ;д ... обикновено почиствам малко малко, колкото да не са някакви ужасни и ходя на козметик .... Тя козметичката ми ги подстригва и почиства аз иначе си имам една определена форма![]()
Справям се сама. Скубя,подстригвам.Случва се понякога да ги разваля,ама оставям да пораснат и ги оправям.
Първоначално написано от iiordanova
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
А как ги 'подстригвате', защото моите са много дълги и се 'разрошват' ;д
А има ли някакъв риск да ги 'подстригна' прекалено много и да станат редки? Защото и без това съм сбъркана в ръцете, та и това ми остава. Иначе ще пробвам това с конеца,благодаря![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Това с конеца изглежда болезнено![]()
Аз се справям сама с пинсети. Не става кой знае колко, не си харесвам веждите, но мразя някой друг да ме пипа по лицетоЗа каквото и да било
![]()
Ами първо с гребенче за вежди и мигли ги сресваш надолу към очите все едно.. След това тези, които стърчат ги подстригваш.Първоначално написано от Djuff
После по принцип трябва да се срешат по същия начин нагоре към челото и пак да се подстрижат, боаче аз това не го правя, защото ми изглеждат много редки.. ;дд
Иначе в вбокс има клипчета потърси и там..
Уж с гребенче за вежди, ама на мен никва работа не ми върши. Ползвам четка за зъби, сресвам нагоре, държа ножичка за маникюр хоризонтално, на 90 градуса спрямо веждата и режа внимателно, за да не ги издълбая :Д. Същата процедура надолу. После в крайчетата на веждата, но под ъгъл.Първоначално написано от Djuff