- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До къде бихте стигнали?
Здравейте, прочетох тази статия http://www.vratovrazka.bg/Какво-мисл...ните.html и един цитат ме заинтригува особено много. А именно: „Ако те обичаме, няма такова нещо, което да е твърде мръснишко и което да не можеш да кажеш в леглото.”
– Кони Бритън
И се зачудих до къде бихте стигнали в секса с любимия човек. Кое е най-извратеното според вас действие което бихме могли да направите? И къде вече границата на допустимото е прекрачена? Какво не бихте направили за никого, дори и за любимия?
За едни "извратено" за други "част от секса"... Няма най, според всеки е различно. А това, че с всяка можеш да правиш всичко, Е МНОГО ДАЛЕЧ ОТ ИСТИНАТА !
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Като се замисля, доста далеч бих стигнала в леглото с любим човек.
Казвала съм го и преди, а сега ще се повторя: Бих направила може би всичко, което ще остане само между мен и него. За мен място в леглото за трети човек - няма!!
Не бих правила тройка, дори той на колене да ми падне.
И спря да се върти за миг земята..
ОМГ! Обичам си гаджето ама чак пък да няма такова нещо като "твърде извратено"Всичко си има граници. Но само и единствено от човека си зависи къде ще ги сложи.
Съгласна съм. Харесва ми идеята за тройка, но при положение, че не съм обвързана. Ааа и секс на обществено място - не!Първоначално написано от xoxi
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ами като махнем извращенията тип скат, писинг, фистинг и тн. + тройките, май всичко бих правила с него. Всякакви пози, роли, свирки, места, грубо, нежно, леко садо-мазо, вързана, отвързана, всякак.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Бих направила каквото поиска, но не и тройка.. няма да се такова с друга пред очите ми.. ебахти отвратителното..
А ако троиката е с още 1 мъж?Първоначално написано от mims987
thedragonball Естествено че пак няма да се съглася.. не си се представям с друг.. освен с моя приятел..![]()
Май аз не се изказах правилно, извинете ме за което.. не бих се съгласила на нещо в което участват и други хора..
всъщност, няма непозволено, ако обичаш, за мене...и тройка преживях, не е толкова страшно...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Абсолютно.Първоначално написано от SisiStrange
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire