.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето

До къде бихте стигнали?

Здравейте, прочетох тази статия http://www.vratovrazka.bg/Какво-мисл...ните.html и един цитат ме заинтригува особено много. А именно: „Ако те обичаме, няма такова нещо, което да е твърде мръснишко и което да не можеш да кажеш в леглото.”
    – Кони Бритън

И се зачудих до къде бихте стигнали в секса с любимия човек. Кое е най-извратеното според вас действие което бихме могли да направите? И къде вече границата на допустимото е прекрачена? Какво не бихте направили за никого, дори и за любимия?

Град
    Софийските потайности
    За едни "извратено" за други "част от секса"... Няма най, според всеки е различно. А това, че с всяка можеш да правиш всичко, Е МНОГО ДАЛЕЧ ОТ ИСТИНАТА !
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Мега фен Аватара на xoxi
    Като се замисля, доста далеч бих стигнала в леглото с любим човек.
    Казвала съм го и преди, а сега ще се повторя: Бих направила може би всичко, което ще остане само между мен и него. За мен място в леглото за трети човек - няма!!
    Не бих правила тройка, дори той на колене да ми падне.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Като се замисля, доста далеч бих стигнала в леглото с любим човек.
    Казвала съм го и преди, а сега ще се повторя: Бих направила може би всичко, което ще остане само между мен и него. За мен място в леглото за трети човек - няма!!
    Не бих правила тройка, дори той на колене да ми падне.
    1 +

Guest
    ОМГ! Обичам си гаджето ама чак пък да няма такова нещо като "твърде извратено" Всичко си има граници. Но само и единствено от човека си зависи къде ще ги сложи.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Бих направила може би всичко, което ще остане само между мен и него.
    Съгласна съм. Харесва ми идеята за тройка, но при положение, че не съм обвързана. Ааа и секс на обществено място - не!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ами като махнем извращенията тип скат, писинг, фистинг и тн. + тройките, май всичко бих правила с него. Всякакви пози, роли, свирки, места, грубо, нежно, леко садо-мазо, вързана, отвързана, всякак.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Бих направила каквото поиска, но не и тройка.. няма да се такова с друга пред очите ми.. ебахти отвратителното..

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Ами като махнем извращенията тип скат, писинг, фистинг и тн. + тройките, май всичко бих правила с него. Всякакви пози, роли, свирки, места, грубо, нежно, леко садо-мазо, вързана, отвързана, всякак.

BuBy

Цитирай Първоначално написано от mims987
    Бих направила каквото поиска, но не и тройка.. няма да се такова с друга пред очите ми.. ебахти отвратителното..
    А ако троиката е с още 1 мъж?

thedragonball Естествено че пак няма да се съглася.. не си се представям с друг.. освен с моя приятел..

Май аз не се изказах правилно, извинете ме за което.. не бих се съгласила на нещо в което участват и други хора..

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    всъщност, няма непозволено, ако обичаш, за мене...и тройка преживях, не е толкова страшно...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Абсолютно.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си