- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно кръвен тест
Здравейте отново, хаха. Искам само да попитам за резултата ми ,тъй като чак в петък мога да отида в лабораторията , а дотогава излезна в интернет .Та тези цифри значат, че не съм бременна нали?
Забележка : Няма
Име на теста (изследването)
Резултат
Единици
Референтни граници
total Бета ЧХГ
<0.100
mU/ml Ж: пременопаузални небрем.<1, постменоп.<7; М: <2
И също така да попитам ( лекарката нищо не ми обясни) пия Джаз и сега съм на 3тата плацебо таблетка, утре е последната, в книжката пише че новата лента трябва да се почне на същия ден от седмицата-тоест на същия както предния път, или в същия ден с последната плацебо таблетка .Извинявам се за тъпите въпроси, обаче с лекарка като моята-каза , че всичко е написано в листовката и ме отпрати ... Мерси предварително![]()
Ми прочети листовката?
Ами, да обаче това същия ден от седмицата не знам дали значи на същия ден с последното плацебо, или на същия както съм поччнала предната лента
Драсни едно ЛС на ThisIsMe тя ги чатка тея работи, и може да ти помогне![]()
По-скоро на kalpazanka. Направо е способна да разнищи всичко, аз съм я признала неяПървоначално написано от DragonLady
![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Бременна си,честитоЛекарката нищо не ти е казала защото сигурно е преценила че тя не е човека който трябва да ти го каже това
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
и как го разбра?Първоначално написано от dPa3HuTeJl
![]()
След като ми дойде само бременна съм, ебати кретена![]()
![]()
Айде без повече такива- смисъл питах само ако някой може да ми разчете резултатите ... не ти искам "остроумието " , което така или иначе липсва![]()
Е то ако лекаря не ти го каже, кой?! Да чака, момичето, от "небето" да й падне новината ли ?...Първоначално написано от dPa3HuTeJl
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
И аз пия Джаз, ако първото хапче си го пила в понеделик (примерно) се пада да започнеш новата опаковка пак в понеделник.Няма как да се объркаш, защото при тези хапчета няма почивка.
Точно.Първоначално написано от imaginemoi
Авторке, по какъв повод прави изследването? Бременност ли дириш или следиш мола?
naksdy, много мило.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!