- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- дайте мнение :|
Веднъж с моя приятел бяхме у нас и правихме секс.... след като свърши гледахме филм .. и после отново се разгорещихме ... правехме го без презарватив а на мен трябваше да ми дойде след 4 дни ... и по едно време той го извади и по него имаше бяла течност .. каза ми "май свърших" и аз изтръпнах .. той свърши в мен .... но каза че можело да е от мен но аз съм сигурна че го каза да ме успокой ... отказах да взема хапче за след секс .. и сега ми закъснява с един ден ... умирам от страх и не знам какво да си мисля .. така че .. дали съм бременна ? ;хх
Овулация знаеш ли какво е.... пресметни си го
"Май свърших?"![]()
Иначе-като не си искала да вземаш хапче ще чакаш седмица и ако не ти дойде ще си направиш тест.Няма как да отгатнем дали си бременна.
Тест! Тест! Тест surecheck!
Първоначално написано от theeye770
Има ли една черта, значи е невинен ..
май е свършил ли ?
трябвало е да вземеш хапче по-добре отивай и си прави тест
Абе не знам,обаче май Жоро е виновен...И какво би трябвало да означава"май свърших"?!Тука няма да получих кой знае какви съвети,в крайна сметка никой не е гадател,за да ти каже.Вероятност да си бременна има...
колко време след половия контакт трябва да си направя тест ?
след 9 месецаПървоначално написано от alexxundro
Прочети внимателно първия пост,който написах и ще разбереш.Първоначално написано от alexxundro
изобщо четеш ли това,което ти пишем ?Първоначално написано от alexxundro
хахахаххаа добре ... питах защото съм чувала че се отчита след 10 до 14 ден нещо таковаа ..;д иначе мерси за отговора :}}Първоначално написано от DaNGeRousLy
Ако не се лъжа има такива които отчитат до няколко часа след акта..Първоначално написано от alexxundro
Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса ! ! !
Да,те ше да са магическиПървоначално написано от ShinBG
![]()
Тест се прави след 14 дни.
А приятеля ти е малоумен ли е,че не знае кога е свършил и при това положение ти да му даваша да го правите без презерватив?Малоумни ли сте?
Брях,брях
Лъжеш се и то много!!! Такова животно няма!Първоначално написано от ShinBG
Женско съм! Пикая клекнала...
Бе вие изобщо знаете ли как функционират тия тестове ?!Първоначално написано от ShinBG
![]()
хаха к'во означава "май свърших" ?????
Тоя пич да не е изтръпнал там долуили е ... или не е ... ако не е усетил дали е свършил ... еееммм - много ми е тъжно за този човек
![]()
Иначе честито ... аз винаги съм казвал, че чак след като ви се надуят коремите ще се научите да ползвате презервативи ... ВИНАГИ !!! Явно друг начин ... няма ;/
Има да - по филмите, Тестът се прави 14 дни след последния рисковат акт, като е най-добре след 2,3 дни от закъснението( ако не съвпада с 14 дневния период)Първоначално написано от ShinBG
Има възможност да си бременна. Следващият път с кондом, докаот с енаучи да се владее!
''май свърших''![]()
ей това винаги ми е било доста смешно.. няма май бе хора
.. и.. няма какво да добавя.. правиш тест и това е.. и следващия път с презерватив или след ''май свърших'' направо без ''май''си пиеш хапчето и да си спокойна, което не е много препоръчително, но все пак след 9 месеца няма да дундуркаш бебе
..
![]()
Какво стана все пак,измислихте ли име?
Брях,брях
няма да има бебеПървоначално написано от Zarity
![]()
Ако е свършил в тебе наистина по скоро мислете за имеПървоначално написано от alexxundro
![]()