.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Проблем в секса

С него сме заедно от близо 3 години. От скоро започнах да преспивам в тях. Сутрин той иска секс още като се събуди а на мен ми е трудно да се разсъня. Случи се два пъти да искам да изчака а той сега си мисли, че не искам и че не ми харесва. В мен ли е грешката?
    Kой каквото си е заслужил,такова ще си получи!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не е. Той би следвало да те разбере. Все пак искаш от него да ти даде малко време да се разсъниш, не му отказваш изобщо. Звучи ми като добър компромис.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Да.

Е направи му кефа, какво толкова.... предишната вечер си навий тихичко алармата за по-рано и цаккк ...на другата сутрин си на шест!

Сутришният секс е нещо ужасно готино хехеххе....

Като имах този проблем, му обяснявах, че ми се спи, (ама не през въпросните сутрини, за да не се обиди), а в някои други моменти. Сега той знае - и да съм сънена, той да почва, пък аз ще се разсъня, само да не ме кара аз да почвам. И да - сутрешният секс е нещо велико.

anonymous708973
    Guest
    В колко е това "сутрин"? Едно е в 6, друго е в 10.
    Вариант - ставаш преди него, разсънваш се, измиваш си зъбите и го почваш
    Вариант 2 - влизаш да си вземеш душ и го молиш да дойде с теб. От водата бързо ще се разсъниш.
    Вариант 3 - пробвай този на Кременчето.

Не, никъде не пише, че когато на единия му се иска, другият е длъжен.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Бившият ми имаше такива мераци. Честно, за мен нямаше разлика дали е 8 или 10, ако още ми се спи. Няколко пъти се съгласих, но в един момент му казах да се разкара и по-късно си продължихме. (малко се разсърди, ама случва се)
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от MedSestrata
    Не, никъде не пише, че когато на единия му се иска, другият е длъжен.
    Важи за всяко нещо. Действието е първо казваш, че не искаш/не ти харесва, след това говорите по темата, за да намерите решение, добро и за двама ви

Повече от фен Аватара на NoMore
    Ми не е грешката в теб. Не е казано, че по всяко едно време трябва да ти се иска секс. Обаче според мен няма по-добър начин да се събудиш. Ако можеше всяка сутрин с това да ме будят.... сигурно щях да съм най-щастливото момиче! :P
    In a mad world , only the mad are sane...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NoMore
    Ми не е грешката в теб. Не е казано, че по всяко едно време трябва да ти се иска секс. Обаче според мен няма по-добър начин да се събудиш. Ако можеше всяка сутрин с това да ме будят.... сигурно щях да съм най-щастливото момиче! :P
    +1
    Просто се отдай на ласките му от любовната игра и постепенно ще се разсъниш и ще ти се прииска и да правите секс.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Няма по-хубав секс от сутрешния,а и мъжете най-обичат,когато видят женско тяло до тях на разсъмване да си искат нещо..

Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Цитирай Първоначално написано от NoMore
    +1
    Просто се отдай на ласките му от любовната игра и постепенно ще се разсъниш и ще ти се прииска и да правите секс.
    +1

Кво му пречи да те чука докато спиш.
    Аз съм реалист.

еми той се събужда към 7 8 някъде

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    В колко е това "сутрин"? Едно е в 6, друго е в 10.
    Вариант - ставаш преди него, разсънваш се, измиваш си зъбите и го почваш
    Вариант 2 - влизаш да си вземеш душ и го молиш да дойде с теб. От водата бързо ще се разсъниш.
    Вариант 3 - пробвай този на Кременчето.
    +1

Днес се появи и друг проблем. Той си търси секс в Gepime и е напълно сериозен. Предлага си квартирата за терен.

Цитирай Първоначално написано от kuki4eto
    Днес се появи и друг проблем. Той си търси секс в Gepime и е напълно сериозен. Предлага си квартирата за терен.
    а бе какъв е този момък простия.

Все съм била до него и съм го подкрепяла, а той сега какви ги върши зад гърби ми. Той беше скромно момче, но когато стана студент се промени. Искам си скромното момче обратно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си