- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем в секса
С него сме заедно от близо 3 години. От скоро започнах да преспивам в тях. Сутрин той иска секс още като се събуди а на мен ми е трудно да се разсъня. Случи се два пъти да искам да изчака а той сега си мисли, че не искам и че не ми харесва. В мен ли е грешката?
Kой каквото си е заслужил,такова ще си получи!
Не е. Той би следвало да те разбере. Все пак искаш от него да ти даде малко време да се разсъниш, не му отказваш изобщо. Звучи ми като добър компромис.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Е направи му кефа, какво толкова.... предишната вечер си навий тихичко алармата за по-рано и цаккк ...на другата сутрин си на шест!
Сутришният секс е нещо ужасно готино хехеххе....
Като имах този проблем, му обяснявах, че ми се спи, (ама не през въпросните сутрини, за да не се обиди), а в някои други моменти. Сега той знае - и да съм сънена, той да почва, пък аз ще се разсъня, само да не ме кара аз да почвам. И да - сутрешният секс е нещо велико.![]()
В колко е това "сутрин"? Едно е в 6, друго е в 10.
Вариант - ставаш преди него, разсънваш се, измиваш си зъбите и го почваш![]()
Вариант 2 - влизаш да си вземеш душ и го молиш да дойде с теб. От водата бързо ще се разсъниш.
Вариант 3 - пробвай този на Кременчето.
Не, никъде не пише, че когато на единия му се иска, другият е длъжен.
Бившият ми имаше такива мераци. Честно, за мен нямаше разлика дали е 8 или 10, ако още ми се спи. Няколко пъти се съгласих, но в един момент му казах да се разкара и по-късно си продължихме. (малко се разсърди, ама случва се)
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Важи за всяко нещо. Действието е първо казваш, че не искаш/не ти харесва, след това говорите по темата, за да намерите решение, добро и за двама виПървоначално написано от MedSestrata
Ми не е грешката в теб. Не е казано, че по всяко едно време трябва да ти се иска секс. Обаче според мен няма по-добър начин да се събудиш. Ако можеше всяка сутрин с това да ме будят.... сигурно щях да съм най-щастливото момиче!:P
In a mad world , only the mad are sane...
+1Първоначално написано от NoMore
Просто се отдай на ласките му от любовната игра и постепенно ще се разсъниш и ще ти се прииска и да правите секс.
еми той се събужда към 7 8 някъде
Днес се появи и друг проблем. Той си търси секс в Gepime и е напълно сериозен. Предлага си квартирата за терен.
Първоначално написано от kuki4eto
![]()
а бе какъв е този момък простия.
Все съм била до него и съм го подкрепяла, а той сега какви ги върши зад гърби ми. Той беше скромно момче, но когато стана студент се промени. Искам си скромното момче обратно![]()