.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Височината на един тийн

Здравейте От край време ,сигурно от 2 месеца ,се притеснявам за височината си изключително много,дори до маниакно ниво,чета с часове за растежа,2-3 клас бях по-нисък от приятелите си с половин глава,6-ти клас бях с глава над повечето и бях втори по-височиа в класа,сега в класа си съм почти последен по височина,имам чувството ,че спрях да раста,защото приятелите ми дръпнаха изключително много и сега са по-високи от мен ... Имал съм един бум на растежа и това беше между 5-6 клас...Аз съм висок 176 ,майка ми - 170 , баша ми - 180 , играя баскетбол за удоволствие ,но след месец ще се записвам да тренирам...Според вас дали ще стигна 185 - 190 и дали ще имам вотри бум ... Блаогодаря на всички прочели това извинете ме за правописните грешки ... (между другото имам белези по кръстта от растеж и разширяването на раменете,така казаха лекарите поне )

Град
    Stara Zagora
    еми горе долу мога да се поставя на твоето място аз съм към 1 и 80 см на 13 съм и както се досещаш вече съм висок аз не съм имал бум на растежа просто винаги съм растял бързо и постоянно а за по забързан растеж винаги лятото най-много съм растял и как така ти си 176 и приятелите ти са по високи ти на колко години си сега
    Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno

Еми на 14 съм (...ето отново някой по-висок от мен...) и - да мойте приятели са на 14 също и са 175-180-185 ,имам още трима които са 190 и един които е 195 ,като цяло почти всички около мен са по-високи....

Олеле, къде сте толкова високи Наще момчета са най-много 1,70 Егати късмета имам...

Мега фен Аватара на FuckedUp
    тоя пък на 14 ми се притеснява за ръстежа..седни си на гъза и си учи уроците, бе.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    тоя пък на 14 ми се притеснява за ръстежа..седни си на гъза и си учи уроците, бе.
    Личи си ти колко си седял на тоя г*ъз.

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Личи си ти колко си седял на тоя г*ъз.
    Все пак на БДС съседен клавиш.
    Ами аз на 28 години съм 182-183 см, какво да кажа? Разбирам да бяха на друго място тези 10-на см разлика, да се притесняваш ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си