Привет, първо искам да се извинява ако имам в поста си грешки или изпуснати думички, но съм под огромен стрес.
Преди 30 мин. реших да разгледам фейс бук приятелите на новото ми гадже и се втрещих ( все едно съм видяла призрак ), когато видях там едно момиче, с което се скарахме жестоко преди 6 години и в момента сме заклети врагове. Видях и сестра и в приятелите му ( с нея не съм се карала ). Въпросното момиче е на 20, а сестра и на 23, приятелят ми на 22 ако това има значение.
Това от което се страхувам, че тая къде е на 20 може да се опита да насъска приятелят ми против мен ( ходим от няма и седмица и връзката ни още не е стабилна ). Страхувам се понеже бях постанала на стената му във фейсбука едно клипче с любовна песен, тоест тая парцалана може да се досети какво има между мен и него и да се опита да ми направи мръсно.
Не смея да му се обадя и да го питам сега от къде ги познава, понеже той е на събиране с приятели и се разбрахме чак утре да се чуем и не искам да го безпокоя. Утре сигурно ще се видим с приятелят ми, но не знам да го попитам ли от къде ги познава и дали е близък с тях. Дали няма да е по добре да му кажа истината, че съм в много лоши отношения с една от сестрите?
Страх ме е да не го загубя.
пс знам, че яко се вкарвам във филма, но наистина се чувствам отвратително и имам нужда от съветите ви.
Мерси на всеки направил си труда да прочете темата ми.