- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го заговоря
Да, намирам го за много приятен. Предпочитам го пред гнусен мангал покрит със пиана. Да не говорим, че човека с този аватар е мега малоумно създание.Първоначално написано от Marky
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
а ние какво да кажем за твоя мазен гей ''азисчо'' дето си си го натресъл като аватар?!...Първоначално написано от bigpimpin
![]()
...
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Не му се връзвайте де, трол е.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
dontcare влюбих се!![]()
![]()
![]()
Пръски мозък се сивеят
Еми аз да ти кажа честно не бих се захванал с металка..Ако ще да съм най дивия веталист фен на Канибал корпс или сепултура,просто момичета от типа Мерлин Менсън не харесвам.Но това не означава че си падам по момичета с тон грим,чалгарки-напротив..И аз слушам чалга ама и Scorpions,Metallica,Pink Floyd..слабо ценената народна музика я харесвам също..По въпроса-аз като момче на 13 ще ти кажа,че се притесняваш излишно..да заговориш момче е по-лесно от заговаряне на момиче, просто момчето не приема грешките навътре![]()
jump897 ХАХАХА Менсън - педал?![]()
![]()
това така ме разсмя. ЕЙ пишлеменце малко, още не си дорасло гъза да си бършеш, но видиш ли разбираш кой е педал и кой не е.
Ма много сте ми смешни такива дришни, дето се мислят за големите мачовци и фешънчета. Кой те знае тебе къф си кифльок безподобен и колко педалски изглеждаш.
![]()
Пръски мозък се сивеят
Първоначално написано от Luidgie
В ?![]()
Бай дъ уей ,пича ти от аватара го бях качвала в групата във фейсбук за фенките на дългокосите мъже
И за да не е оф:Наистина по-лесно е да заговориш момче,пък и щом слушаш такава музика,би се откроила(особено ако сте в чалгарско у-ще).
Снимката на онзи пич. И аз от онази група го свалих тоя. :д Така и не разбрах кой е... ама прилича на един познат.Първоначално написано от dontcare
Пръски мозък се сивеят
Първоначално написано от Luidgie
хихи,бях качила даже 2 снимки,чувствам се специална
хаха да,бива :д
Мм аз си имам цяла папчица с разни рандъм сексапили...![]()
Пръски мозък се сивеят