Здравейте!Имам болки в лявата част на гръдния кош и понякога имам бодежи в гърдата(лявата) и от 3 дена ме боли главата болката е тъпа и не е постоянно понякога е в слепоочието понякога отзад на главата някой имал ли е такива оплаквания![]()
Ммм, виж мила, с риск да баналнича щети кажа, че за някой състояния на организма все още няма отговори, а причините не са установени.Болките в стомаха, гърдите и главата са най-често срещани при хората, а причините са много и различни.За такъв тип болки е хубаво да дадеш малко повече информация(на колко години си, имаш ли менструация, боледувала ли си скоро, пушиш ли, пиеш ли и т.н.), разбираш ли!При тези болки всичко може да бъде потенциална причина.При болките в главата причина може да бъде жегата (респ. кръвно), синузит, напрежение и умора и др.При болките в гърдите пубертетът е най-често срещан като причинител(хормонален дисбаланс, болезнена менструация и ПМС, растежът на гърдите и др.) .Решението е да споделиш това пред лекар, който да установи проблема и да бъде коригиран и да се почувстваш добре.take care
![]()
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
на 16 съм не пуша не съм боледувала от миналата година даже не боледувам често
Еми ето.Вероятно от пубертета идват тези неразположения.Ако продължат болките е хубаво да се консултираш с лекар, за да установи дали проблемът е сериозен или болките са просто временни и незначителни, тъй като пак казвам не мога да давам диагнози, особено ако причинителите за тези неразположения за хиляди.Лекар.take care
![]()
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
The drinks is on me
Get high, I mean so high
И на мен ми се е случвало.Много е неприятно , болката е придружена с едно като стягане и понякога като си поема въздух ме пробожда ужасна болка. Ми след час , два минава. Най-много 1 ден съм била така , но минава! Ако продължи се посъветвай с лекар.
ПП на 17 съм,също не пуша!
maDamn
И мен понякога ме боли така (областа около сърцето) и още незнам от какво е и от къде точно.
При нас момчетата е малко по-различно. Тестостеронът , заедно с всичките му останали действия върху организма, той повишава кръвното и натоварва сърцето.При недостиг на кислород до миокарда(при стесняване на коранарен съд най-често)се получава тъпа, кратка болка в областта на медиастинума.Това е т.нар. стенокардия (ангина пекторис или гръдна жаба). Не е нещо особено.Всеки го е получавал.Някой ще каже, добре де не сме ли малки за микроинфаркти?Личния ми лекар е със специализация кардиология и един ден ми обясни, че е нормално получаването на екстрасистули и стенокардии, особено по-често срещано е при мъжете.Така, че това не е нещо, за което би трябвало да се притеснявате.Първоначално написано от PaLMaL
The drinks is on me
Get high, I mean so high