- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана...
Отново бих искала да ви помоля за съвет.Както знаете съм на14.Бях ви разказала за момчето което харесвам, той е малко по-малък от мен.Помня, че още щом се запознахме се влюбих в него..всичко беше заимно личеше си..пречеше ни само срамежливоста ни.Всичко беше хубаво,дори и да не бяхме заедно, до един момент усещах обичта му, дори и дане ми го казваше, той го показваше с начина си по който ем гледа, по който ми говори..но всичко това до един определен момент,в който видях, че той започва да огасва,просто защото в отношенията ни нямаше никакво развитие.бОРИХ СЕ ЗА НЕГО В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА МЕСЕЦИ..без резултат..казваше ми осати ме моля те... пишехме си смс-и, в които ми каза, че харесва друга, просто, че не ми вярва, че го харесвам истински...докато в един момент..не селд дълго бях отчаяна и просто вярвах, че няма нищо повече да се случи.Познавах момичето което той харесва, преди време те са били заендо, често си говорех с нея и разбрах, че е останала супер разочарована от него.Минаха още няколко месеца и започнах да общувам отново с него., стахаме супер добри приятели и той започна да ме харесва отново ..тук вече знаех..че просто съм втората...мина цялото лято, през което ен сме се виждали изобщо, не срях да го гледам във фейсбук, докато еидн ден видях, че ме е премахнал (не се случваше за 1ви път..премахваше ме, а после ме добваяше, понякога си мислех, че просто самия фейсбук ме е премахнал, защото и при мен се е случвало от моите абонати да се премахнат някои)..този път не ми пукаше...беше ми омръзнало от тези негови капризи.Започнах училище, вече не сме в едно училище, наложи се да отида да занеса бжележката за преместване в старото училище и се видах с всички приятели, всички започнаха да ме прегръщат и да ме питат как съм.. и ето изникна рой каза ми здарвей попита ем как съм изчерви се стисна ми ръката и неотдели поглед от мен..и така всеки път в който се виждахме..на рожденият ми ден отново ме добави, за да ми честити...скоро се навършва н1 година, от както се влюбих в него и незнам какво да правя... още го харесвам и то много,..нензма как да постъпя..моял и дайте ми съвт
Аз бих ти дал съвет и той е много простичък :
Следвай сърцето си !
Въпреки че тези неща със премахването/добавянето във фейсбук са доста детски , но все пак ние сме деца и е нормално.. Ние ( аз съм на 17 и съм също дете ) , да не се обидиш нещо. Това че си първа , втора или пета няма никакво значение. Той едва ли е спал с някой от тях , че това да те дразни. Видимо си объркана... Дай си малко време , премисли върху плюсовете и минусите ..
Все пак преди време той не е искал да сте заедно , и това че ти е подал ръка и че се е изчервил , не означава до никъде че изпитва същото което и ти към него. Само да ти кажа че такива момчета са много !
Това е от мен .
Умната , и горе главата![]()
И като крадеш чужди аватари, много ли си готинПървоначално написано от krasiww
![]()
Първоначално написано от Mi6inka
Добре..голяма работа.. нужно ли е да спамиш?
Да, какъв е смисъл да спамиш, няма да промениш нищо...Първоначално написано от Mi6inka
Първоначално написано от niq17
всъщност промених това, което исках![]()
Еми радвам се за теб, просто погледни нещата от моята страна, виж на какво заприлича темата ми, каква вина имам аз?Първоначално написано от Mi6inka