- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ..!!
ох тя и моята е една дъъълга.значи, в класа ми има едно момче, с което сядам някои часове.Вече 2 години е в класа ми има ми скапа и от началото на тази учебна година започна да ми чати много често..говорим си базика ме се.толкова пъти сме се споглеждали без да си кажем нищо,хващала съм го да ме зяпа,но за съжаление на даскало не говорим почти изобщо за разлика от скайп .Няколко пъти ме пита дали го харесвам но така като шега ме пита и аз казах че го харесвам приятелски (същност много повече).иначе изглежда срамежлив,.. започна да се движи с момичетата от класа и даже мислих че харесва някоя.И той също започна да ме нарича с един обиден прякор но го казва на шега така ии аз немога да му се сърдя..Постоянно се държи различно понякога много мило друг път нарочно ме дразни и незнам какво да мисля(Вече и неми пише в скайп толкова често а преди по цял ден до 1-2часа през ноща седяхме и си говорихме)..Според вас харесва ли ме..(Въпроса е там че аз също мисля че го харесвам но преди като харесвах някой ме беше срам и една дума да му кажа а с него си говорим за всичко)...Какво мислите харесва ли ме..Защото ако не ме и му кажа ще си развалим приятелството а аз него искам..Моля ви помогнете
![]()
![]()
My Facebook page <--Like
Като те попита следващият път му го кажи в прав текст или му задай същия въпрос. Според реакцията прецени. Флирт, моме!![]()
Задявай го, както той теб.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Много глупаво си постъпила като те е попитал дали го харесваш. Момчето се е осмелило, а ти вместо да го улесниш малко си се направила на недостъпна с това: като приятел. Щом те е попитал, значи те харесва. А ти един вид си го отрязала. Говори с него.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
А баш..Първоначално написано от SisiStrange
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Честно, невъзможна си!
Момчето те е питало, ти си го отрязала, сега питаш дали те харесва?!
Знам тъпо звучи но аз му казах така защото той не ппита само мен този въпрос и го пита като на шега и просто незнаех..Според вас как да оправа нещата сега как да му кажа че го хар или по добре да не му![]()
![]()
![]()
My Facebook page <--Like
Кажи му.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Дам въпроса е обаче как да му кажа...а и и ако не ме харесва ще си развалим приятелствотоПървоначално написано от SisiStrange
![]()
Всимко съм оплескала
![]()
My Facebook page <--Like
Кажи му го!![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Кажи му!! Вече и без това си оплескала достатъчно работата .. според мен щом те е питал е имало някаква причина... До това дали ще си развалите приятелството .. приятелството е нещо, което е много ценно и много рядко съществува при момче и момиче, защото някой, рано или късно, се увлича, не мисля, че когато вече някой е хлътнал ще бъде същото, пък дори и другия да не знае. Приятелите си имат доверие, споделят си всичко, ако ти си му била фр. е трябвало да му кажеш кой харесваш, още повече, че това е бил той!
Френски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те те питат
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...
Дам мерси (несме чак такива приятели ноо ще му кажа охх много съм зле наистина) Мерси на всички![]()
My Facebook page <--Like
Когато единия (или и двамата) има чувства няма никакво приятелство. Ти ще се зарадваш ли за него, ако си хване гадже и е щастлив с нея? Не, нали? Значи няма какво приятелство да пазиш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Напълно съм съгласна!!!Първоначално написано от SisiStrange
![]()
![]()
До авторката - късмет, дано и той да изпитва същото към теб!![]()
![]()
Френски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те те питат
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...
не си говорите, от разговор до чат има голяма разлика. сама каза, че на живо почти нищо не си казватеВъпроса е там че аз също мисля че го харесвам но преди като харесвах някой ме беше срам и една дума да му кажа а с него си говорим за всичко
иначе съм съгласна с мненията на другите. кажи му, не се прави на недостъпна.
Поговорете си. Явно щом те е попитал , дори и на шега - има нещо към теб , просто не знае дали ще му отвърнеш и да го е обърнал на шега , за да види реакцията / отговора ти.
А иначе е тъпо да се познавате , а да не си говорите , иначе си пишете до 2 през нощта. Тъпо е , но както и да е.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Благодаря на всички..Много ми помогнахте Наистина дано сте прави и той също да има нещо към мен и да си го признае защото е срамежлив ии![]()
Мерсии
My Facebook page <--Like
Ако можеш му го кажи още тази вечер и пиши какво е станало, тъкмо се сдобих с купа пуканки, а кабелната се скапа.Първоначално написано от Nadeto29
![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
хаха Да тази вечер ще му кажа но по късно....Споко ще пиша
![]()
My Facebook page <--Like
Хей!! Писах му. и той каза че незнае какво да отг и че ще ми каже скоро..![]()
My Facebook page <--Like
Абе вие сте ненормални!!!
Как така си му писала? Как да реагира той, да ти прати емотикнока-целувка? На другия ден ще се гледате неадекватно.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Мани бе, писна ми.
Не знаят как да заговорят човека - питат,
не знаят дали ги харесва - питат,
не знаят как да му кажат, че го харесват - питат,
не знаят как да се държат в началото на връзката - питат,
не знаят как да го целунат - питат,
не знаят как да му кажат, че (не) искат секс - питат,
не знаят как да му кажат, че го обичат - питат,
не знаят как да му кажат, че има проблем - питат,
не знаят как да го скъсат - питат,
не знаят как да го преодолеят - питат.
Еми добре бе, мамка му, ама поне да научаваха нещо!
Щот като свърши тоя цикъл, се почва отначало с тъпите теми!
боже утре ще ти е ужасно неловко
как може чрез чат да кажеш на някои, че го харесваш ? правила съм го. трагедияяяяяяяяяяяя, друго си е като му видиш реакцията на живо. а да не говорим, че вие в даскало почти нищо не си казвате.
Така не се прави.![]()
мм На живо нямаше да мога да го попитам така че каквото стане...Мерси на всички които помогнаха!!
My Facebook page <--Like